Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

na turėtų gautis kažkas panašaus į medaus spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 05 25, 12:51)
Aciu labai  4u.gif
jau ziuriu  bigsmile.gif

Aciu ua nuorodele ax.gif
bandysim virti smile.gif
Atsakyti
Na kagi, siandiena buvo antrasis bikini sturmas lotuliukas.gif Mase kaip ir pirma karta viriau pagal 8+2+2,5 proporcijas. Gavosi kiek minkestesne nei praeita karta ir del to buvo daug maloniau dirbti. Supratau, kad praeita karta plaukeliai buvo tikrai per trumpi, todel neisvengiau traumu. Sis kartas tiesiog thumbup.gif Pukiai ir neskausmingai nusidepiliavau bikini. Oda nesudirgo ir neparaudo. Esu suzaveta ir labai patenkinta tokiu depiliavimo budu thumbup.gif Aciu mergaitems, kurios uzvede ant cukrinimo kelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
O nepradeda jums iaugineti? as kasdiena kava pilinguodavaus visa kuna,bet bikini zonos plaukai laaabai iaugineja,o to pasekoje -vieni spuogai ;/ Ispradziu taip buvo po epiliatoriaus,poto perlaikiau krema tai siaubingai isbere ,sualergizavo,tada pasizryzau nusipesiot pincetu,mat tikejaus,kad jei pesi pagal augimo krypti,kap ir su cukrum tada neiauga..deja sad.gif
Atsakyti
isiviriau ir as tos cukrus mases, pries kokias dvi valandas palikau balkone kad atvestu. tai dabar paziurejau kad ji sutingus, bet netaip jau labai kaip turi buti, palieciu pirstu ir tempiasi ji, taip neturi buti ? g.gif
turi sukietieti visiskai ?
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2009 06 04, 19:53)
isiviriau ir as tos cukrus mases, pries kokias dvi valandas palikau balkone kad atvestu. tai dabar paziurejau kad ji sutingus, bet netaip jau labai kaip turi buti, palieciu pirstu ir tempiasi ji, taip neturi buti ?  g.gif
turi sukietieti visiskai ?

aš nelaukiu kol visiškai sukietės schmoll.gif jeigu pajaučiu, kad masė nėra labai karšta ir ją įmanoma paimti į rankas, tai imu ir minkau. Kam ja atšaldyti, kad po to vėl mikrobangėje sušildyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2009 06 04, 21:01)
aš nelaukiu kol visiškai sukietės  schmoll.gif  jeigu pajaučiu, kad masė nėra labai karšta ir ją įmanoma paimti į rankas, tai imu ir minkau. Kam ja atšaldyti, kad po to vėl mikrobangėje sušildyti  doh.gif

Va, aš irgi nesuprantu kam ten rodo, kad pirma atšaldyti reikia, o po vėl šildyti. g.gif Nors viename filmuke mačiau, kad nelaukė kol visiškai atvės ir tepė. smile.gif Sakiau ir aš taip darysiu, nes atšildžius man niekaip nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 06 04, 22:41)
Va, aš irgi nesuprantu kam ten rodo, kad pirma atšaldyti reikia, o po vėl šildyti. g.gif Nors viename filmuke mačiau, kad nelaukė kol visiškai atvės ir tepė. smile.gif Sakiau ir aš taip darysiu, nes atšildžius man niekaip nesigauna schmoll.gif

o kur cia taip rodo? filmukas kazkoks yra?
as tai skaiciau kaip viena forumiete sitaip sake daryt smile.gif
o kaip nuplesti ta cukraus mase? reikia kanors dar ant jos deti kokia juostele? nes as kaip pasidariau taip ir palikau, man nesigavo turbut, nes minkiau minkiau, tik pynesi tarp pirstu ir skystoka buvo... na nelabai kieta kokia isivaizduoju kad turetu buti...
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2009 06 04, 23:30)
o kur cia taip rodo? filmukas kazkoks yra?
as tai skaiciau kaip viena forumiete sitaip sake daryt smile.gif
o kaip nuplesti ta cukraus mase? reikia kanors dar ant jos deti kokia juostele? nes as kaip pasidariau taip ir palikau, man nesigavo turbut, nes minkiau minkiau, tik pynesi tarp pirstu ir skystoka buvo... na nelabai kieta kokia isivaizduoju kad turetu buti...

Nereikia jokių juostelių mirksiukas.gif tiesiog, užklijuok masę ir pakrapščius kraščiuką plėšk. Kaži ar supratot ką aš čia susakiau doh.gif
Atsakyti
Na perziurejau puse sios temos puslapiu ir neradau as to recepto su cukriuku. Gal kuri netingesit parasykit kaip jis daromas. Jei tingesit tai tiek to smile.gif . As su savo plaukuotumu nebezinau kur detis. Nusidepiliavus kojas vasku kosmet kabinete jau po 2-3 dienu lenda kiti. Ir vel turiu slepti kojas kol ataugs plaukeliai. Turiu auginti gera savaite arba 10 dienu, kad nusidepilavus pasidziaugciau 2 dienom. Dabar depiliuoju namie su vasku, nes jau gaila pinigeliu paliktu kosmet kabinete. Kosmetologe sako, kad toks jau organizmas ir nieko nepakeisi. Tas pats yra ir su bikini ir su veidu ir pazastim. O hormonus issityriau viskas ok. O vyras vis praso uzsideti sijona, o kaip as galiu kai jau po oda matosi augantys plaukeliai. Pasiziuriu i grazias, kojytes ir taip sirdi suspaudzia, kad niekad neturesiu tikiu svelniu verysad.gif . O lazeriu pasinaudoti nera galimybiu, nors daug paneliu sutikau kosmet kabinete, kurios po lazeriu eina depiliuotis, nes lazeris nieko nepadejo. Kazin ar isras dar koki buda kaip tuos nelemtus plaukus israut su visam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2009 06 05, 09:49)
Na perziurejau puse sios temos puslapiu ir neradau as to recepto su cukriuku. Gal kuri netingesit parasykit kaip jis daromas. Jei tingesit tai tiek to smile.gif . As su savo plaukuotumu nebezinau kur detis. Nusidepiliavus kojas vasku kosmet kabinete jau po 2-3 dienu lenda kiti. Ir vel turiu slepti kojas kol ataugs plaukeliai. Turiu auginti gera savaite arba 10 dienu, kad nusidepilavus pasidziaugciau 2 dienom. Dabar depiliuoju namie su vasku, nes jau gaila pinigeliu paliktu kosmet kabinete. Kosmetologe sako, kad toks jau organizmas ir nieko nepakeisi. Tas pats yra ir su bikini ir su veidu ir pazastim. O hormonus issityriau viskas ok. O vyras vis praso uzsideti sijona, o kaip as galiu kai jau po oda matosi augantys plaukeliai. Pasiziuriu i grazias, kojytes ir taip sirdi suspaudzia, kad niekad neturesiu tikiu svelniu verysad.gif . O lazeriu pasinaudoti nera galimybiu, nors daug paneliu sutikau kosmet kabinete, kurios po lazeriu eina depiliuotis, nes lazeris nieko nepadejo. Kazin ar isras dar koki buda kaip tuos nelemtus plaukus israut su visam smile.gif

Jeigu vistiek taip greit atauga kodel ju neskutat? Vaska dauguma megsta nes gali ilgai dziaugtis svelnumu,o jus jei tik pora dienu..tai gal geriau iprasti rytinio duso metu ir nusiskust sau ramiai?
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2009 06 05, 10:49)

va nukopinau recepta : aštuoni šaukštai (nusijoti, bet ne nubraukti) cukraus, du su puse šaukšto vandens ir du šaukštai išspaustos citrinos sulčių.
Viską sudedi į puodą ar metalinį dubenėlį ir kaitini pamaišant ant nedidelės ugnies iki šviesios gintarinės splavos (apie 5-7 min.). Po to lauki kol masė visiškai atvės (aš išnešiau į balkoną). Atvėsusi masė turi būti tokio kietumo, kad jos nebūna įmanoma šiaip tiesiog imti ir paimti. Tuomet paimi tą indelį, įstatai į dubenį su karštu vandeniu (aš kišau į mikrobangę kokiom 5 s.) ir atšidai TIK TIEK, kad galėtum į rankas pasiimti tos masės (nes šildant ilgiau, masė pataps nerealiai skysta). Tada tą masę tarp rankų minkai. Nenustebkite, bet pradžioje masė limpa tarsi skystas medus, tačiau minkant keičiasi jos spalva (pabąla) ir ji kietėja. Kai suminkysite iki mikšto išminkyto plastelino konsistencijos (minkyti tenka ne ilgai, gal minutę ar trumpiau), tuomet tepkite ant plaukų.
Papildyta:
QUOTE(Chilly @ 2009 06 05, 01:25)
Nereikia jokių juostelių  mirksiukas.gif  tiesiog, užklijuok masę ir pakrapščius kraščiuką plėšk. Kaži ar supratot ką aš čia susakiau  doh.gif

supratau smile.gif
Atsakyti