Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(Lyanna @ 2009 05 28, 20:16)
Taip, rankomis, pasižiūrėk Ritos siūlomą filmuką, tikrai viskas gerai parodyta smile.gif

ir cia pagal mase 8+2+2, nors kazkuriame filmuke maciau 8+1+1, tai kiek ten is tikruju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 28, 18:18)
ir cia pagal mase 8+2+2, nors kazkuriame filmuke maciau 8+1+1, tai kiek ten is tikruju? g.gif

Na žinok aš neatsimenu ar tokia masė, nes dariau senokai ir tada ji man pasirodė per skysta, tai paskutinį kartą perviriau idėjusi dar maždaug vieną šaukštą cukraus, tai gal pas mane buvo 9+2+2 g.gif
Po to kai tampote tą cukrų, tai labai tinka čia vienos merginos rašytas pasiūlymas sudrėkinti pirštus vandeniu, tikrai daug greičiau masė pasidaro tokia kokia turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 28, 19:18)

aš darau 7+1,5+2,5 kai atvėsta kad pirštai imant nebedega imu minkyti, beminkant porą kartų pamirkau pirštus į vandenį, tai pakoreguoja masės lipnumą. Ir kaitinu ne daugiau 7-8min, ta riba labai nežymi, nes po to ima labai greitai ruduot... 3 kartus sugadinau, 4 ir 5 jau pavyko smile.gif beje mikrobangėj man labai gerai pašyla, tik šildau ant atitirpinimo rėžimo ir kas minute patikrinu.
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2009 05 28, 20:49)
aš darau 7+1,5+2,5 kai atvėsta kad pirštai imant nebedega imu minkyti, beminkant porą kartų pamirkau pirštus į vandenį, tai pakoreguoja masės lipnumą. Ir kaitinu ne daugiau 7-8min, ta riba labai nežymi, nes po to ima labai greitai ruduot... 3 kartus sugadinau, 4 ir 5 jau pavyko  smile.gif beje mikrobangėj man labai gerai pašyla, tik šildau ant atitirpinimo rėžimo ir kas minute patikrinu.

O aš tai tiesiog įdedu puodą su ta mase į kitą indą, kuriame yra ką tik užvirintas vanduo, tai tas cukriukas po kelių sekundžių ir sušyla iki tokio laipsnio, kad jau galima ji paimti ir minkyti, tikrai užtenka smile.gif

Beje, norėjau dar pasigirti, kad po bikini depiliacijos nebuvo jokių raudonų dėmelių ar spuogiukų, o raudonumas dingo po kokios valandos, va čia tai puikus atradimas thumbup.gif
Atsakyti
susigundziau ir as per jus rolleyes.gif ,reiks siandien uzsiimti g.gif
Atsakyti
gavosi rudas,kietas saldainis g.gif palauksiu kol atves doh.gif
Atsakyti
tia jau nebelauk smile.gif jei siltas ir jau kietas tai nesigavo. striksek isnaujo virti makalose smile.gif
Atsakyti
pas mane ta karamele atsalusi irgi buvo visiskai kieta. As ja pasildziau mikrobangeje ir tuomet minkiau mirksiukas.gif
Siandiena kaip tik smaginausi su siuo saldesiu bigsmile.gif Nu, zinot, del tu plauku isrovimu, tai manau, kad cia daug visokiu niuansu yra g.gif a) svarbu yra pakankamas plauko ilgis. Nu tikrai man nenurove 2mm plaukeliu; cool.gif tuomet reikia labai taikyti rovima pagal plauko augimo krypti; c) na ir zinoma stipriai reikia prilaikyti oda doh.gif tooookias melynes uzsitaisiau, kad oiiiiiii doh.gif
Beje, mielosio ar jus ziurejote youtub'e daugiau klipuku apie sugaring'a? Nes ten maciau, kaip moteros dar nesustengusia, silta mase naudoja kaip silta vaska ir depiliuoja plaukus su medziagine juostele. Ar kuri nors taip darete? Bet kuriuo atveju einu isbandyti ir pastaraja technologija, nes dar mases yra like lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodėl, kai aš pašildau gaunasi labai karšta, o kai atvėsta tiek, kad į rankas būtų galima imti, tai ta masė jau būna kieta ir nebesiminko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 29, 17:05)
Kodėl, kai aš pašildau gaunasi labai karšta, o kai atvėsta tiek, kad į rankas būtų galima imti, tai ta masė jau būna kieta ir nebesiminko? blush2.gif

tai reiskia, kad mazai vandens, per daug cukraus ax.gif
Atsakyti
prisiskaiciusi Jusu patirciu ir as isbandziau cukruotaja depiliacija. Mase dariau 8+2+2 isejo is pirmo karto smile.gif TACIAU kai dariau ta pacia mase antra, trecia, ketvirta kartus nieko man nebeisejo!.. vargas - visa KG cukraus sugadinau smile.gif smile.gif Bet va penkta karta vel isejo.. Tad zinokite, as dar vis neikertu ka dariau anuos kartus ne taip, o ka taip .. Bet kokiu atveju rezultatas SUPER! neskaitant pirmuju melyniu ir truputi nuplestos odos... smile.gif
Atsakyti
O jei nedėsiu citrinos sulčių nesigaus?O gal galima jas kuo nors pakeisti? ax.gif
Atsakyti