Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(Skine @ 2009 04 25, 19:54)
Man tai Veet putos labai geros, bet uztenka tik trims kartams. g.gif  Kremas irgi neblogai, bet putomis daug lengviau naudotis smile.gif

O kas geriau depiliuoja?
Atsakyti
4u.gif o sakykit kokiu firmu kremukus depiliacijai nauduojat?Kad geriausias rezultatas butu g.gif
Atsakyti
aš naudoju daugiausiai šituos
http://www.svarospre...oducts_id=31273
http://www.tanita.com.pl/#/produkty/
ir veet putas smile.gif
Atsakyti
O ar kas nors bandete salinti plaukelius lazeriu. As jau visai praradau vilti tureti grazia bikini zona, bandziau ir skusti, ir su kremais, ir su epiliatorium, bet plaukeliai vistiek iaugineja ir ziauriai atrodo. Kadangi vasara arteja, as gundausi nusipirkti lazeri plaukams salinti, kuri namuose galima naudoti. Gal kuri bandete? Kokiu atsiliepimu yra?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 25, 12:20)
Ar bikini su kremu depiliuojant beria maziau nei skustum peiliukais?

Peiliuku esu bandžius skusti tik kartą, tai palyginti negaliu. Bet depiliuojant kremu man bikini kažkiek berdavo ir labai stipriai sudirgdavo oda nuo pačių kremų (nesvarbu kokį benaudočiau).

QUOTE(rasulensija @ 2009 04 25, 13:04)
taip, su kremu tvarkant bėrimų beveik nebūna thumbup.gif  o su peiliukais niekad nesu tvarkius, man kažkaip vis atrodo, kad imsiu ir įsipjausiu fear.gif  tam kad kremas visus plaukelis nuimtų pastebėjau, kad reik, jog jie būtų ilgesni. kartais ir kremas būna nekoks, tai irgi ne visi plaukeliai nusiima. reik tiesiog atrasti, katras labiausiai tinka smile.gif

Išbandžiau visokiausius kremus, kokie tik pas mus LT parduodami (iki kol atradau vašką, kelis metus depiliavausi kremais). Nepavyko rasti tokio, kuris gerai nuimtų visus plaukelius. Ir dar didelis kremo/putų minusas, kad plaukeliai jau kitą dieną pradeda dygti (kaip ir po skutimo) ir vėl kaip nedepiliuota schmoll.gif Man labai patinka, kai nusidepiliavus oda švelni ir lygi, negaliu pakęsti ežiuko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 26 balandžio 2009 - 14:36
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 13:35)
Man labai patinka, kai nusidepiliavus oda švelni ir lygi, negaliu pakęsti ežiuko doh.gif

As niekaip negaliu atsidziaugti svelnumu po vasko depiliacijos wub.gif dar niekad taip nebuvo ax.gif sazinigai pilinguoju kad neiaugtu, nors dar anksti sprest. jei pasiteisins (laikau spygas), daugiau niekada neskusiu peiliukais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 14:52)
As niekaip negaliu atsidziaugti svelnumu po vasko depiliacijos wub.gif  dar niekad taip nebuvo ax.gif

Tai va, aš apie tą patį jausmą ir kalbėjau biggrin.gif
Kai pabandžiau depiliaciją vašku- nebenoriu depiliuoti niekaip kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 13:53)
Tai va, aš apie tą patį jausmą ir kalbėjau biggrin.gif 
Kai pabandžiau depiliaciją vašku- nebenoriu depiliuoti niekaip kitaip drinks_cheers.gif

Ir neiaugineja?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 15:52)
As niekaip negaliu atsidziaugti svelnumu po vasko depiliacijos wub.gif  dar niekad taip nebuvo ax.gif sazinigai pilinguoju kad neiaugtu, nors dar anksti sprest. jei pasiteisins (laikau spygas), daugiau niekada neskusiu peiliukais schmoll.gif

man pirmi du kartai buvo puikiausi. biggrin.gif
depiliavio profesonalė su vašku, bet deja doh.gif po 4 karto vos po 3 dienų jau atsirado ežys doh.gif
ir teko keisti saloną, kur dirbama su kitu vašku. nors ir ten neper ilgiausiai laiko schmoll.gif 6 dienos, ir turiu bėgt i saloną doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 04 26, 14:15)
6 dienos, ir turiu bėgt i saloną  doh.gif  doh.gif

Nesuprantu, jau po 6 dienu vel reikia depiliuot? g.gif blink.gif man sake be menesio nesirodyt
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 14:56)
Ir neiaugineja?

Kartais visai neįauginėja, kartais įauga keli plaukeliai, bet jau sakiau gi, kad patepu skysčiu, pilinguoju, jei ką, tokius plaukelius pincetu ištraukiu ir bėdos nėra smile.gif

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 15:20)
Nesuprantu, jau po 6 dienu vel reikia depiliuot? g.gif  blink.gif  man sake be menesio nesirodyt

g.gif Man užtenka depiliuoti kartą per mėnesį.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Matau, kad cia visos labai patyrusios, tad prasau patarimo mirksiukas.gif .
Praejusia vasara pastebejau, kad po skutimo (kalbu apie kojas) arba vasko arba po elektr epiliatoriaus isberia pulingais mazuciais spuogeliais doh.gif doh.gif doh.gif ziema labai puoselejau koju oda, nenaikinau plauku blush2.gif ...atejus pavasariui pabandziau nusiskusti na ir vel tie bjaurybes pulingi spuogeliai ir dar kaip niezti verysad.gif parodziau vaistininkei patare nesiskusti ir t.t. nes jautri oda,na nesamone kazkokia, suprasciau kad taip butu buve visada, o spuogeliai atsirado tik pernai...
Gal kas turite panasiu problemu mirksiukas.gif pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti