Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Nauja tema 4u.gif
Dalinamės patirtimi ir naudinga informacija toliau ax.gif

SENA TEMA ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 23 balandžio 2009 - 21:42
Nauji namuciai clap.gif 4u.gif

Kazkuri senoj temoj minejo skysti nuo iauginejimo bigsmile.gif Kas cia per stebuklas? rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir priplepejot merginos smile.gif

Finna aciuks uz temuke 4u.gif

Chardonnay dar nepasveikinau istverus pirmaja depiliacija 4u.gif biggrin.gif

Apie ta skysti ir as noreciau daugiau info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 24, 00:12)
Na ir priplepejot merginos  smile.gif

Finna  aciuks uz temuke  4u.gif

Chardonnay  dar nepasveikinau istverus pirmaja depiliacija  4u.gif  biggrin.gif

Apie ta skysti ir as noreciau daugiau info rolleyes.gif

skystis nuo iauginejimo is GIGI produktu:

http://www.totalbeau...-body-treatment
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 23:09)
Nauji namuciai clap.gif  4u.gif

Kazkuri senoj temoj minejo skysti nuo iauginejimo bigsmile.gif Kas cia per stebuklas? rolleyes.gif

Jų yra labai daug įvairiausių gamintojų ir kainų smile.gif Aš šiuo metu naudoju tokį:
user posted image
Rašo, kad:
"Intimate folisan lotion produces a skin surface exfoliation which helps eliminate ingrown hairs by opening pores and allowing ingrown hair to break through skin without obstruction.
Reduces redness and the bumps that occur after waxing, electrolysis or shaving
Men can apply to beard or nape of neck
Women should apply to legs, bikini line, underarms and facial areas
New gel formula for ez-roll on application
20% more active ingredients than other brands
"

Na, man iš tiesų, kai jo nenaudojau, plaukeliai daugiau įauginėdavo. Patinka, kad patogu naudoti- jis toks kaip mažiukas rutulinis dezodorantas biggrin.gif

QUOTE(Niren @ 2009 04 24, 07:54)
skystis nuo iauginejimo is GIGI produktu:

http://www.totalbeau...-body-treatment

Ar šitas veiksmingas? Kai mano pasibaigs, norėsiu kažką naujo išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 24, 09:03)
Jų yra labai daug įvairiausių gamintojų ir kainų smile.gif  Aš šiuo metu naudoju tokį:
user posted image
Rašo, kad:
"Intimate folisan lotion produces a skin surface exfoliation which helps eliminate ingrown hairs by opening pores and allowing ingrown hair to break through skin without obstruction.
Reduces redness and the bumps that occur after waxing, electrolysis or shaving
Men can apply to beard or nape of neck
Women should apply to legs, bikini line, underarms and facial areas
New gel formula for ez-roll on application
20% more active ingredients than other brands
"

Na, man iš tiesų, kai jo nenaudojau, plaukeliai daugiau įauginėdavo. Patinka, kad patogu naudoti- jis toks kaip mažiukas rutulinis dezodorantas biggrin.gif
Ar šitas veiksmingas? Kai mano pasibaigs, norėsiu kažką naujo išbandyt smile.gif

Jis is tos pacios serijos (sudeties, nes naudojau ir Depileve kazkada) kaip Depileve, kur imetei. Aisku kaip aprasymuose raso tai ale super super, as dabar naudoju. Nezinau ar padeda, nelabai man iauga (as kaip aprasinejau senoje temoje turiu savo isvedus budus kaip kovot su iauginejimu, man ir mano klientem tikrai padejo), o su Gigi no Bump vedu siaip profilaktika smile.gif Tik tiek, kad Depileve ten 10 ml gal 5 lt nebeatsimenu kainos, o sitas 118 ml 30lt. del to apsimoka..
Atsakyti
As tokiuser posted image turiu, naudoju. Irgi nzn as cia del jo ar del pylingu neiauga... mastau.gif
blink.gif as 20 Lt pas kosmetologe mokejau...
Gal tas zalias geresni?!
Atsakyti
o kur jus juos pirkot? nagavitoj?
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 04 24, 09:34)
As tokiuser posted image turiu, naudoju. Irgi nzn as cia del jo ar del pylingu neiauga... mastau.gif 
  blink.gif  as 20 Lt pas kosmetologe mokejau...
Gal tas zalias geresni?!

tas zalias, naujesnes pagerintos sudetes taip raso.. As pirkau Laiks moda lux ar pan vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 04 24, 10:58)
tas zalias, naujesnes pagerintos sudetes taip raso.. As pirkau Laiks moda lux ar pan vadinasi...

cia internetu uzsisakniti/ ar parduotuve tokia yra? blush2.gif
Atsakyti
sveikos

Turiu kalusima gal kas zino gera kosemtologe Vilniuje kuri gerai daro vasku depilecija bikini.
As turiu Kaune gera jei kam reiks, tikrai nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 04 24, 10:17)
cia internetu uzsisakniti/ ar parduotuve tokia yra?  blush2.gif

galima ir per E-parduotuves uzsisakineti, O laiks moda lux yra Kauno gatveje Vilniuje, bet jie taip is gatves pardavinet nelinke, tik didmena, bet graziai paprasius, manau, parduotu smile.gif
Atsakyti