Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

siaubas, pažiūrėjau į atnaujintą sąrašiuką. unsure.gif atrodo liko tik techniniai dalykai, nu bet širdis dreba...
Smagu gute pinkute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 26, 19:52)
as tai tokias turiu  ax.gif
1. "Aš (vardas), imu tave, (vardas), savo vyru (žmona) ir prisiekiu visada būti tau ištikima (-as): kai laimė lydės ar vargas suspaus, kai sveikata tvers ar ligos suims, - visą gyvenimą tave mylėsiu ir gerbsiu. Te padeda man Dievas. "

2. Jaunojo priesaika:

Vardas, per amžius mes būsim kartu,
Per vasaras, rudenis eisim abu.
Ar džiaugsmas, ar skausmas, - mes būsim dviese,
Mylėsiu aš laimėj, mylėsiu varge.

Jaunosios priesaika:

Vardas, Tu mano mielasis esi,
Esu aš laiminga su tavimi.
Naktim Tavo būsiu,
Tau būsiu diena.
Myliu ir mylėsiu Tave visada.

bet mano jaunieji patys priesaikas susikurs ir prisieks  ax.gif

mergaiciuke_ee  4u.gif

dekui labai:)
as tai zinok viska darau pati, nes mano jaunieji mane tuoj i juodai jauda depresija ivarys.
cia as dabar pasiguosiu nes jau man zinokit nebelaiko nervai: visu pirma kvietimuose yra 2 rasybos klaidos, ir dalina kvietimus zinodami kad tos klaidos ten yra (pataisyt imanoma nes reiketu tik naujus lapelius su tekstu iklijuot), liko 4 savaites o dalis sveciu dar nera gave kvietimu, transporto dar nera, pirma pamerge dar neaisku kada gris is kirpyklos nes paskutinem mano ziniok turejo makiaza darys 10 val o mum 11.40 reikia buti CMB, tai sugazdinau jaunaja kad taisytu laika. ta va tokie rupesteliai mano o gal visai ne mano....
Atsakyti
Tai va salėje tokia eilės tvarka:
Mes atisisėdom 20,30 tai laiko buvo nedaug/Grįžom 19-15.
Stalo išpirkimas buvo naglas nereikėjo niekam nei raštų nieko tik butelių ir daug saldainių, atidaviau juostą saldainių, bet reikėjo ir palaidų, populiariausi buvo su jų foto.Dar pulkas prisidėjo.Bet jai ne muzikantas, tai būtų dar sėdeja jie ten doh.gif
Toliau sveikinimai vyko lauke apsitarėm su muzikantais:
Mūsų jaunikus Gediminas, tai aš adaptavau jų meilės istoriją, pagal padavimą, kaip Kunigaikštis Gediminas staugiantį vilką sapnavą, ir padavimas išsirutuliavo į dokumentų įteikimą.
Valgėm karštus,
Skarelės įteikimas.
Valdžios rinkimai, labai asistavo muzikantas, tai man užteko tik vardus sakyt, o jis bairiukus skaldė, ir juos tardė.
Išsirinkom sekretorę ir iškart jai įteikėm Svečių knygą, kad surinktų iš visų linkėjimus(o ji labai atsakingai, į tai pažiūrėjo, ir visus privertė parašyt, ar nors nupiešt ką nors).
Tostas už tėvus.
Susipažinimas, vardas linkėjimas giminystės ryšys ir kuom gali padėti, vėl gi čia daug komentavo ir replikavo muzikantas, buvo linksma.
Tada pertrauka, kamera replikavo, kad to dar nebuvo, bet labai gražu, visi mosikavo, baltom skarelėm.
Piršlio polka labai bijojau, buvau susitarus su muzikantais, kad išsuks, bet jis replikavo, kad mes klabai gerai šokam tai visą sušoksim.
Žaidėm žaidimą, gyvenimo kelias, tai čia jau piršlys labai gerai pasidarbavo
Antras užsėdimas 11 val
Tai šeimos židinys, tėvų linkėjimai, pažadų tortas ilgiausių metų ir į kiemą, kaip ir rašiau deganti širdis, priesaika,žibintai.Torto pjovimas, puokštės, keliaraiščio metimas, išlydėjimas miegot.Dėl kameros reikėjo viską gret ir vienoje krūvoje padaryt.Bet gerai tada galėjau atsipalaiduot.
Atsakyti

Meiles priesaika jaunajam
...aš žinojau, kad būsiu laimingas, jei mylėsiu, jei klausysiu meilės balso, jei eisiu jos keliais, kad ir kokiais stačiais ir pavojingais... ji apipila perlais, papuošia brangakmeniais ir negailestingai viska atima, palikdama nuogą... veda ir paklaidina.. duoda regėjimą ir apakina.. ji didžiausia egoistė ir... labiausiai aukojas... meilei pakanka meilės.. ji yra perdaug didelė, kad ją išsakytum ir perdaug maža, kad apie ją kalbėtum... ir kas atspės, kur jos daugiau: mūsų glėbyje, senukų vienatvėje ar vienuolio tikėjime?.. kas ją sugaus, jei ji nepagaunama kaip vėjas, nors... mes jau meilės pačiupti?.. ji amžina kaip žvaigždės, ji viena vienintelė ji yra tai, dėl ko mes gyvename, dėl ko kenčiame ir dėl to džiaugiamės... ji yra viskas ir be jos nėra nieko. ji yra Meilė...Aš tave myliu...
Meiles priesaika jaunajai
Noriu eiti gyvenimu, bet su tavim, kad kelią rodytum... noriu nešti meilę, bet noriu, kad man padėtum... noriu atsisėsti ant pasaulio krašto, bet su tavim, kad saugotum... noriu pasiekti žvaigždę, bet noriu, kad pakeltum...
jei neisi gyvenimu mano, aš pasiklysiu... jei meilės kartu mes nenešim, aš meilės neteksiu... jei nesaugosi manęs ant pasaulio krašto aš nukrisiu...
o jei tu manęs nepakelsi, aš nieko nepasakius numirsiu...Aš tave myliu...

Aš tokius žodžius radau pas save ax.gif
Atsakyti
Ai dar pirmą dieną, įteikiau varpelius, ir kol mes dalinom pažadų tortą, jaunieji rinkosi finansų minstrą tarp savęs.
2 diena.
Muzikanto mankšta,
Mano pasiveikinimas, pedučių rodymas, sūrio dalinimas.
Gandro laiškas, siūlų kamuoliukų vyniojimas, ir lyties spėjimas, (į kinder kiaušinius buvau įdėjus mažas berniuko ir mergaitės figurėlės, o kamuoliukai buvo raudonas ir geltonas).Butelio įteikimas(apklijuotas saldianiais)+ agurkų stiklainis.
Rūtų, nuometų nusegimas, įšventinom į šeimininkus.Įrankių įteikimas apdovanojimai, ir atsisveikinom.
Piršlio korimas.
Jaunūjų padėka
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 04 26, 19:04)
ir as dar liepos 25, mano irgi broliukas zenijasi  biggrin.gif

Tai ir tau bus smagu drinks_cheers.gif

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 26, 19:14)
Na ką mergaitės, aš jau po visko.
Labai visiems patiko pažadų tortas, ir iš tikro jis užėme maximum gal 15-20 minučių.

Kaip tau gerai mirksiukas.gif
Mane domina pazadu tortas, gal galetum i AZ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 26, 21:29)

Žaidėm žaidimą, gyvenimo kelias, tai čia jau piršlys labai gerai pasidarbavo

o kas čia per žaidimas blush2.gif gal galima plačiau blush2.gif Kažkaip negirdėjau tokio g.gif
Atsakyti
Sustatė visus poromis ir padarė koridorių. Poroms išdalino juostas tokias, ir surikiavo, kad viena pora tupi, kita stovi iškėlus virš galvos. Paaiškino, kad skaičiuojant, su kiekvienu skaičiumi keičiasi pozos, kas stovėjo - tupia, kas tupėjo - stoja. Mums užrišo su skarelėm akis, ir liepė eiti tuo koridoriumi, kuris simbolizuoja mūsų gyvenimo kelią. Nu, mes bandėm eiti, susikabinę, vienas kitą patemdami, pritūpdami, kojas keldami. Ir kai perėjom, nuėmė raiščius ir pamatėm, kad juostas vedančioji susirinko, ir ėjom be kliūčių. Ir pasakė žodžius, kad mūsų gyvenimo kelias yra tiesus, o kliūtis ir vingius jame susigalvojame patys.
Šiaip labai smagus žaidimukas tiek jauniesiems, tiek dalyvaujantiems.
Atsakyti
SAUNUOLE gute pinkute bigsmile.gif
aciu labai uz " punktus" 4u.gif

megaiciuke_ee stenkis kazkaip atsipalaiduot 4u.gif
Atsakyti
Šaunuole, gute pinkute. thumbup.gif
Kaip gerai, kad tau jau po visko. Galėsi dabar mus konsultuot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 26, 20:11)
dekui labai:)
as tai zinok viska darau pati, nes mano jaunieji mane tuoj i juodai jauda depresija ivarys.
cia as dabar pasiguosiu nes jau man zinokit nebelaiko nervai: visu pirma kvietimuose yra 2 rasybos klaidos, ir dalina kvietimus zinodami kad tos klaidos ten yra (pataisyt imanoma nes reiketu tik naujus lapelius  su tekstu iklijuot), liko 4 savaites o dalis sveciu dar nera gave kvietimu, transporto dar nera, pirma pamerge dar neaisku kada gris is kirpyklos nes paskutinem mano ziniok turejo makiaza darys 10 val o mum 11.40 reikia buti CMB, tai sugazdinau jaunaja kad taisytu laika. ta va tokie rupesteliai mano o gal visai ne mano....

Laikykis kaip nors friends.gif Labai daug ruošiesi, visokiu grožybių pridarei. Viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 26, 21:50)
SAUNUOLE gute pinkute bigsmile.gif
aciu labai uz " punktus"  4u.gif
megaiciuke_ee stenkis kazkaip atsipalaiduot  4u.gif

nieko kaip nors:) mokslai tuoj isspors vestuves is galvos kita savaite egzaminas smile.gif
Atsakyti
Laba ryteli

mergaiciuke_ee laikykis. Naa zinoma nelabai malonu kaip ne viskas sekasi.bet pamatysi viskas bus super thumbup.gif mirksiukas.gif .

gutė pinkutė
saunuole pravedei saunias vestuves.Geriausias ivertinimas sveciu padeka mirksiukas.gif .O jei dar muzikantai isgyre tai isvis saunuoliai. thumbup.gif .(oi noreciau ir as buti superine svocia ax.gif ).

O as jau pradejau sapnuoti kosmarus. doh.gif .Jau pradedu jaudintis nes ir liako ne kazi kas like. unsure.gif

As tai turiu tokai ideja noreciau pasidalinti ir isgirsti jusu nuomone.Isejus is baznycios pries sveikinimus.Kad visas pulkas paleistu balionus i ora su pailinkejimais naujajai seimai.O mes su pirsliu laiska gandrui.kad greiciau gautu ir gal per pirmaja nakti vestuvine aplankytu. blush2.gif .
Dar darome staigmena uzsakome programele rumsiskese.nes mes ir siaip vaziuosime ten fotografuotis o atvaziavs lausk gide su tautiniais drabuziais.

Na truputeli gal isipleciau.Bet norejau pasidalinti mintimis su jumis gossip.gif.
Gal galima butu siek tie kplaciau apie ta pazadu torta i AŽ.Noreciau padaryti.Idomu pasidare.Nepykit kad naudojuosi jusu mintimis 4u.gif .
muosee@gmail.com

dar graviruosiu spynele kuri prirakinama prie tilto.CUPe graviruoja visa spynele keik nori vienoje puseje su spyneles kaina 29 manau kad normaliai. g.gif .
Atsakyti