merginos idejau savo taures jaunuju galit paziuret
http://public.fotki....ukeee/vertuves/
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 22:24)
slaptazodzio praso
Piršliavau jau tris kartus, tai jau tokia biškį patyrus jaučiuosi
Mano draugė ėjo piršliaut ir aš padėjau jai ruošt suvenyrus svečiam, vestuvės didelės žmonių 80, tai ir suvenyrų reikėjo daug.
Suvenyrai visiems žiauriai patiko ,tai sakau ir jums pasiūlysiu
Batukai
Ant batukų rašėm "Šauniausiam šokėjui" vestuvių datą ir jaunųjų inicialus.
tapkutės
Ant tapkučių rašėm "Šauniausiai šokėjai" vestuvių datą ir jaunųjų inicialus.
Nelabai gražiai pavyksta nufotografuot
Yra dar ir medaliai "Dainingiausiam svečiui", "Seksualiausia panelei" "Geriausiai mamai" "Mylimiausiai močiutei" ir t.t.
Pasistengsiu juos greitu laiku sukelt į albumą.
Labai nepykit dėl savireklamos, bet jie tikrai visiems LABAI patiko Net jaunieji pasiprašė "tapkiukinių medalių"
Mano draugė ėjo piršliaut ir aš padėjau jai ruošt suvenyrus svečiam, vestuvės didelės žmonių 80, tai ir suvenyrų reikėjo daug.
Suvenyrai visiems žiauriai patiko ,tai sakau ir jums pasiūlysiu
Batukai
Ant batukų rašėm "Šauniausiam šokėjui" vestuvių datą ir jaunųjų inicialus.
tapkutės
Ant tapkučių rašėm "Šauniausiai šokėjai" vestuvių datą ir jaunųjų inicialus.
Nelabai gražiai pavyksta nufotografuot
Yra dar ir medaliai "Dainingiausiam svečiui", "Seksualiausia panelei" "Geriausiai mamai" "Mylimiausiai močiutei" ir t.t.
Pasistengsiu juos greitu laiku sukelt į albumą.
Labai nepykit dėl savireklamos, bet jie tikrai visiems LABAI patiko Net jaunieji pasiprašė "tapkiukinių medalių"
Labas rytas,
na va, vakar jau gavom oficialu pakvietima pirsliaut. Dabar prasides intensyvus ruosimasis Aiskinomes visa vakara jaunuju norus. Tai buvo ir asaru, ir pykciu, ir atsivedinimu balkone, ir iki tokio lygio, kad nebebus vestuviu Kai MB sese sakydavo, kad susipykdavo beplanuodami vestuves, galvojau, kad ji uzsispyrus ir jos vaikinas ja vadino nuotaka siaubune Ale vakar paziurejom, kad cia jaunikis siaubunas... O dar graziau butu pasakyt pukis baisulis MB paskui, kai jie isvyko, sako jau buvo iki tiek, kad buciau atsisakes
Atsiusk ir man giedre.degutyte@gmail.com
Passwordo reik Idejai, kad jaunieji neuzeitu
na va, vakar jau gavom oficialu pakvietima pirsliaut. Dabar prasides intensyvus ruosimasis Aiskinomes visa vakara jaunuju norus. Tai buvo ir asaru, ir pykciu, ir atsivedinimu balkone, ir iki tokio lygio, kad nebebus vestuviu Kai MB sese sakydavo, kad susipykdavo beplanuodami vestuves, galvojau, kad ji uzsispyrus ir jos vaikinas ja vadino nuotaka siaubune Ale vakar paziurejom, kad cia jaunikis siaubunas... O dar graziau butu pasakyt pukis baisulis MB paskui, kai jie isvyko, sako jau buvo iki tiek, kad buciau atsisakes
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 14:43)
popioeriu pirkau sunukuose ten buna prie sodo prekiu bent pas mus klaipedoj, kaspineli maxioj per ispardavim 3 lt mokejau o gelytes geliu parduotuvej gargzduose:)
beje turiu keleta foto su papkiu papasimu jei nori galiu atsiusti.
Atsiusk ir man giedre.degutyte@gmail.com
Passwordo reik Idejai, kad jaunieji neuzeitu
ir aš norėčiau passworduko
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 14:43)
popioeriu pirkau sunukuose ten buna prie sodo prekiu bent pas mus klaipedoj, kaspineli maxioj per ispardavim 3 lt mokejau o gelytes geliu parduotuvej gargzduose:)
oi kaip gerai butu jei atsiustum sk.greta(eta)yahoo.com
merginos rasyki ik az atsiusiu slaptazodi nes nenoriu kad mano brangioji jaunojin uzkistu nosi:)
Papildyta:
atrodo isisiunciau visom kas praset tikrinkit pastus
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 04 26, 11:28)
Sveikutes, vakar gavom kvietima pirsliauti. Net neisivaizduoju nuo ko pradeti Jaunieji nori tradiciniu vestuviu. Gal kuri galit pasidalinti scenarijais
QUOTE(Elvita @ 2009 04 26, 11:44)
Sveikutes, vakar gavom kvietima pirsliauti. Net neisivaizduoju nuo ko pradeti Jaunieji nori tradiciniu vestuviu. Gal kuri galit pasidalinti scenarijais
ankstesnese temose nemazai buvo ideta scenariju gali pasiziuret manau tik rasi nuo ko pradeti
beja sveika atvykus i musu tarpa:)
kada jusu vestuves?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 26, 11:50)
ankstesnese temose nemazai buvo ideta scenariju gali pasiziuret manau tik rasi nuo ko pradeti
kada jusu vestuves?
kada jusu vestuves?
, butinai eisiu pasiziurineti
Aciu, kad maloniai priimat ir dalinates idejomis Mano brolio vestuves liepos 25d.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 26, 12:38)
merginos rasyki ik az atsiusiu slaptazodi nes nenoriu kad mano brangioji jaunojin uzkistu nosi:)
Papildyta:
Papildyta:
ačiū
Aš vakar irgi dėl taurių važinėjau ir nieko dar aiškaus nėra, tik 1dienį. Šiaip jaunieji iš pradžių buvo žadėję patys pasirūpinti taurėmis, paskui persigalvojo, o vakar kai kalbėjau su pardavėja, tai niekuo padėti negalėjo, su dailininke reikia susitikti. O jaunoji išsirinko internete pamačiusi taures, man liko tik nupirkti, bet kad šiuo emtu pardavime nėra. ir neaišku ar bespės padaryti