Mūsų sąrašiukas :
Laukiam ispudziu - Rrauzi
Darbuojasi - gutė pinkutė
maze11-gegužės 2
Linarte-gegužės 9
ablydute - gegužės 9
Deimante Mazute-geguzes 9
rugsti uoga - gegužės 16
mergaiciuke_ee - gegužės 23
zeniania - geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
pajole - birželio 6
auksegi-birzelio 6
marimur - birzželio 13
ingiena - birželio 20
airara - birželio 20
pekutis - liepos 4
dowwe - liepos 4
leliukazz-liepos 4
muosee - liepos 4
Bėganti - liepos 11
salibaba - liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
laimakp - liepos 18
Roretėlė - liepos 25
manilla - liepos 25
*zadiv* - liepos 25
Vaida&Emilija-liepos 31
Romeniukas - rugpjūčio 1
Vasarėlė - rugpjūčio 1
astarna - rugpjūčio 8
skgreta - rugpjūčio 8
roky - rugpjūčio 8
Kasandra - rugpjūčio 8
aridax- rugpjūčio 8
miskininkele - rugpjūčio 15
Mandra Sandra - rugpjūčio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
vilija s-rugsejo 5
inrinke - rugsėjo 26
Labas rytas
Grazaus savaitgalio ir geru ideju. Siandien laukiam jaunuju. Gal pagaliau sulauksim oficialaus pakvietimo, nes kol kas tik taip pasake, kad po truputi ruostumemes, nes jie lauke kol pagamins kvietimus Tai gal truputi aptarsim vestuviu eiga, kad nesiraukytu paskui daug Nes kiekvienas gi savaip isivaizduoaj savo vestuves
Sveikutes as irgi vos speju akytem permest jusu mintis visas... mokslai uzspaude, tai biskiuka laiko nuo ju "nuvagiu"
Na musu jaunieji jau buvo atvaziave, ale nieko gero dar kol kas nesutarem su jais mes turetume but liudininkais, ale panasu, kad vis tik pirsliai, tik be juostos, busim
Siaip kol kas nzn, ka vakare reikes daryt.. galvojom is pradziu, kad muzikantai visa vakara ves, paskui pasirodo nebe biski kinta ju planai, kas man kol kas nelabai, nelabai.....
Del akmenuku - praeitose vestuvese "geru jausmu" akmenukus jaunieji dejo i dezute sau, o "blogus jausmus" - i siuksliadeze - tokia mazyte radau nupirkt
Dar norejau pasiteiraut del tu visokiu ministru rinkimo ir pan... kas juos renka siaip? Mes turetume pasakyt pozicija, o sveciai siulo? ar jaunieji? ar...kas?..
Man asmeniskai tai nepatinka tie rinkimai, nzn, as kazkaip nepagaunu ju prasmes "laiko uzmusimui" nebent
Na musu jaunieji jau buvo atvaziave, ale nieko gero dar kol kas nesutarem su jais mes turetume but liudininkais, ale panasu, kad vis tik pirsliai, tik be juostos, busim
Siaip kol kas nzn, ka vakare reikes daryt.. galvojom is pradziu, kad muzikantai visa vakara ves, paskui pasirodo nebe biski kinta ju planai, kas man kol kas nelabai, nelabai.....
Del akmenuku - praeitose vestuvese "geru jausmu" akmenukus jaunieji dejo i dezute sau, o "blogus jausmus" - i siuksliadeze - tokia mazyte radau nupirkt
Dar norejau pasiteiraut del tu visokiu ministru rinkimo ir pan... kas juos renka siaip? Mes turetume pasakyt pozicija, o sveciai siulo? ar jaunieji? ar...kas?..
Man asmeniskai tai nepatinka tie rinkimai, nzn, as kazkaip nepagaunu ju prasmes "laiko uzmusimui" nebent
sekmes dideliausios musu kolegem
man tai jau kazkaip nebepatinka- darbu pasidalijimas ir zaidimas- klausimai ir atsakymai
kas tik nesuzino apie pirsliavim tuoj siulo situos, kuiciuos dabar ieskau ko nors, o as kas nors visai neaiskus
siulo sveciai man regis tik meiles ministra paskiria - pirma pabroli
senais laikais tai svarbios personos buvo, dabar tik simbolines
pletkininka as zadu rinkt, kad visokiu ten uzmatytu dalykeliu surasytu o kada ten popirines vestuves buna ( po metu berods), va tada kaip dovanele jauniesiems iteikt kai kas jau ir uzsimirse bus, manau fain turetu but
man tai jau kazkaip nebepatinka- darbu pasidalijimas ir zaidimas- klausimai ir atsakymai
kas tik nesuzino apie pirsliavim tuoj siulo situos, kuiciuos dabar ieskau ko nors, o as kas nors visai neaiskus
QUOTE(aridax @ 2009 04 25, 11:59)
siulo sveciai man regis tik meiles ministra paskiria - pirma pabroli
senais laikais tai svarbios personos buvo, dabar tik simbolines
pletkininka as zadu rinkt, kad visokiu ten uzmatytu dalykeliu surasytu o kada ten popirines vestuves buna ( po metu berods), va tada kaip dovanele jauniesiems iteikt kai kas jau ir uzsimirse bus, manau fain turetu but
QUOTE(aridax @ 2009 04 25, 11:59)
Na cia tipo rekasi sau pagalbininkus pirslys, kad nereiktu paciam su buteliu lakstyt Sveciai siulo, bet galima ir patiem parinkt.
QUOTE(airara* @ 2009 04 25, 12:07)
As galvoju, kaip idimiau ta zaidima pakeist... Esu macius traukima, ramune, balionu sprogdinima, is kuriu krenta darbai.
Renku kinderiu tuos zaisliuku dekliukus, tik nezinau ar kur panaudosiu ir kiek pririnksiu, nes mano vyresnelis nevalgo tu kiausiniu, tik zaisliuka isima
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 25, 12:11)
As galvoju, kaip idimiau ta zaidima pakeist... Esu macius traukima, ramune, balionu sprogdinima, is kuriu krenta darbai.
as tai buvau isgeneravus, kad pirslliui skybele uzdesim ir per sokiu pertraukele issitrauktu is jos
aj nebezinau jau
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 24, 08:02)
mergaičiuke_ee, gal gali plačiau apie tuos akmenukus
ten surasai visokius zodzius : meile, neapykanta, laime ir tt.
ir duodi jauniesiem prie kokio vandens telkinio(mes turbut nuo palangos tilto i jura metysim) kad ismestu tai ko nenori kad butu ju seimoj ir pasiliktu tik tai kas jiemmatrodo be ko negali gyvuot gera darni seima.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 24, 08:35)
ir aš darysiu tuos stikliukus, dar išgraviruosiu juos. o Tu kur pirkai?
mergaičiuke-ant akmenėlių rašei su kuo? su įprastu markeriu?
mergaičiuke-ant akmenėlių rašei su kuo? su įprastu markeriu?
taip rasiau su paprastu juodu markeriu.
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 04 24, 08:42)
mergaiciuke_ee labai faini darbeliai saunuole. Norejau paklausti is kur tokas papkes grazias gavai, pati dareisi ar pirkai kazkur, ar nesei kad puostu?
taip papkes dariausi pati:)
kadangi pacias papkes turejau tai medziagos i 20lt isiteko:)
Sveikos
Sekmes siandien svociaujancioms. Atordo neblogas oras pasitaike (bent jau Kaune)
Niu tu ir saunuole , taip graziai pasipuosei, cia pirkai specialu popieriu ar ne, ir kaspinuko bei papuosimu? Kur tokio popieriaus butu galima gauti?As ir turiu paprastas juodas papkes, tai galvoju gal ir man reiks pasipuosti?
Sekmes siandien svociaujancioms. Atordo neblogas oras pasitaike (bent jau Kaune)
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 13:56)
taip papkes dariausi pati:)
Niu tu ir saunuole , taip graziai pasipuosei, cia pirkai specialu popieriu ar ne, ir kaspinuko bei papuosimu? Kur tokio popieriaus butu galima gauti?As ir turiu paprastas juodas papkes, tai galvoju gal ir man reiks pasipuosti?
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 25, 12:11)
Renku kinderiu tuos zaisliuku dekliukus, tik nezinau ar kur panaudosiu ir kiek pririnksiu, nes mano vyresnelis nevalgo tu kiausiniu, tik zaisliuka isima
Aš kepsiu kiniečių laimės sausainukus. Mūsų mergvakaris kaip tik rytų tematika, tai paprašysiu pirmos pamergėlės, kad atneštų mergvakario likučių. Tai jie tuos sausainiukus laužys, ir skaitys popierėlius. Manau fainai turėtų gautis, o ir parodysim koks šaunus mergvakaris buvo
QUOTE(skgreta @ 2009 04 25, 13:03)
Sveikos
popioeriu pirkau sunukuose ten buna prie sodo prekiu bent pas mus klaipedoj, kaspineli maxioj per ispardavim 3 lt mokejau o gelytes geliu parduotuvej gargzduose:)
beje turiu keleta foto su papkiu papasimu jei nori galiu atsiusti.
Mandra Sandra prassitrink asmenines zinutes
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 19:28)
Mandra Sandra prassitrink asmenines zinutes
varau
Papildyta:
įdomu, kaip Pinkutei sekas
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 25, 19:26)
aga idomu kaip jei sekas