Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

Mūsų sąrašiukas :

pioneers.gif

Laukiam ispudziu - Rrauzi

Darbuojasi - gutė pinkutė

maze11-gegužės 2
Linarte-gegužės 9
ablydute - gegužės 9
Deimante Mazute-geguzes 9
rugsti uoga - gegužės 16
mergaiciuke_ee - gegužės 23
zeniania - geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
pajole - birželio 6
auksegi-birzelio 6
marimur - birzželio 13
ingiena - birželio 20
airara - birželio 20
pekutis - liepos 4
dowwe - liepos 4
leliukazz-liepos 4
muosee - liepos 4
Bėganti - liepos 11
salibaba - liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
laimakp - liepos 18
Roretėlė - liepos 25
manilla - liepos 25
*zadiv* - liepos 25
Vaida&Emilija-liepos 31
Romeniukas - rugpjūčio 1
Vasarėlė - rugpjūčio 1
astarna - rugpjūčio 8
skgreta - rugpjūčio 8
roky - rugpjūčio 8
Kasandra - rugpjūčio 8
aridax- rugpjūčio 8
miskininkele - rugpjūčio 15
Mandra Sandra - rugpjūčio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
vilija s-rugsejo 5
inrinke - rugsėjo 26

Labas rytas 4u.gif

Grazaus savaitgalio ir geru ideju. Siandien laukiam jaunuju. Gal pagaliau sulauksim oficialaus pakvietimo, nes kol kas tik taip pasake, kad po truputi ruostumemes, nes jie lauke kol pagamins kvietimus biggrin.gif Tai gal truputi aptarsim vestuviu eiga, kad nesiraukytu paskui daug biggrin.gif Nes kiekvienas gi savaip isivaizduoaj savo vestuves rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif as irgi vos speju akytem permest jusu mintis visas... mokslai uzspaude, tai biskiuka laiko nuo ju "nuvagiu" blush2.gif

Na musu jaunieji jau buvo atvaziave, ale nieko gero dar kol kas nesutarem su jais g.gif mes turetume but liudininkais, ale panasu, kad vis tik pirsliai, tik be juostos, busim g.gif
Siaip kol kas nzn, ka vakare reikes daryt.. galvojom is pradziu, kad muzikantai visa vakara ves, paskui pasirodo nebe g.gif g.gif g.gif biski kinta ju planai, kas man kol kas nelabai, nelabai..... g.gif g.gif

Del akmenuku - praeitose vestuvese "geru jausmu" akmenukus jaunieji dejo i dezute sau, o "blogus jausmus" - i siuksliadeze - tokia mazyte radau nupirkt tongue.gif

Dar norejau pasiteiraut del tu visokiu ministru rinkimo ir pan... kas juos renka siaip? Mes turetume pasakyt pozicija, o sveciai siulo? g.gif ar jaunieji? ar...kas?.. g.gif
Man asmeniskai tai nepatinka tie rinkimai, nzn, as kazkaip nepagaunu ju prasmes smile.gif "laiko uzmusimui" nebent biggrin.gif
Atsakyti
sekmes dideliausios musu kolegem 4u.gif

man tai jau kazkaip nebepatinka- darbu pasidalijimas ir zaidimas- klausimai ir atsakymai doh.gif
kas tik nesuzino apie pirsliavim tuoj siulo situos, kuiciuos dabar ieskau ko nors, o as kas nors visai neaiskus doh.gif

QUOTE(aridax @ 2009 04 25, 11:59)
Dar norejau pasiteiraut del tu visokiu ministru rinkimo ir pan... kas juos renka siaip? Mes turetume pasakyt pozicija, o sveciai siulo?  g.gif ar jaunieji? ar...kas?.. g.gif
Man asmeniskai tai nepatinka tie rinkimai, nzn, as kazkaip nepagaunu ju prasmes  smile.gif "laiko uzmusimui" nebent  biggrin.gif

siulo sveciai ax.gif man regis tik meiles ministra paskiria - pirma pabroli g.gif
senais laikais tai svarbios personos buvo, dabar tik simbolines tongue.gif

pletkininka as zadu rinkt, kad visokiu ten uzmatytu dalykeliu surasytu ax.gif o kada ten popirines vestuves buna ( po metu berods), va tada kaip dovanele jauniesiems iteikt ax.gif kai kas jau ir uzsimirse bus, manau fain turetu but rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 25 balandžio 2009 - 11:09
QUOTE(aridax @ 2009 04 25, 11:59)
Dar norejau pasiteiraut del tu visokiu ministru rinkimo ir pan... kas juos renka siaip? Mes turetume pasakyt pozicija, o sveciai siulo?  g.gif ar jaunieji? ar...kas?.. g.gif
Man asmeniskai tai nepatinka tie rinkimai, nzn, as kazkaip nepagaunu ju prasmes  smile.gif "laiko uzmusimui" nebent  biggrin.gif

Na cia tipo rekasi sau pagalbininkus pirslys, kad nereiktu paciam su buteliu lakstyt biggrin.gif Sveciai siulo, bet galima ir patiem parinkt.

QUOTE(airara* @ 2009 04 25, 12:07)
man tai jau kazkaip nebepatinka- darbu pasidalijimas ir zaidimas- klausimai ir atsakymai  doh.gif
kas tik nesuzino apie pirsliavim tuoj siulo situos, kuiciuos dabar ieskau ko nors, o as kas nors visai neaiskus  doh.gif

As galvoju, kaip idimiau ta zaidima pakeist... Esu macius traukima, ramune, balionu sprogdinima, is kuriu krenta darbai.
Renku kinderiu tuos zaisliuku dekliukus, tik nezinau ar kur panaudosiu ir kiek pririnksiu, nes mano vyresnelis nevalgo tu kiausiniu, tik zaisliuka isima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 25, 12:11)
As galvoju, kaip idimiau ta zaidima pakeist... Esu macius traukima, ramune, balionu sprogdinima, is kuriu krenta darbai.

as tai buvau isgeneravus, kad pirslliui skybele uzdesim ir per sokiu pertraukele issitrauktu is jos ax.gif
aj nebezinau jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 24, 08:02)
mergaičiuke_ee, gal gali plačiau apie tuos akmenukus  ax.gif

ten surasai visokius zodzius : meile, neapykanta, laime ir tt.
ir duodi jauniesiem prie kokio vandens telkinio(mes turbut nuo palangos tilto i jura metysim) kad ismestu tai ko nenori kad butu ju seimoj ir pasiliktu tik tai kas jiemmatrodo be ko negali gyvuot gera darni seima.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 24, 08:35)
ir aš darysiu tuos stikliukus, dar išgraviruosiu juos. o Tu kur pirkai? bigsmile.gif
mergaičiuke-ant akmenėlių rašei su kuo? su įprastu markeriu?

taip rasiau su paprastu juodu markeriu.
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 04 24, 08:42)
mergaiciuke_ee labai faini darbeliai  bigsmile.gif  saunuole. Norejau paklausti is kur tokas papkes grazias gavai, pati dareisi ar pirkai kazkur, ar nesei kad puostu?

taip papkes dariausi pati:)
kadangi pacias papkes turejau tai medziagos i 20lt isiteko:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sekmes siandien svociaujancioms. Atordo neblogas oras pasitaike (bent jau Kaune)

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 13:56)
taip papkes dariausi pati:)
kadangi pacias papkes turejau tai medziagos i 20lt isiteko:)

Niu tu ir saunuole bigsmile.gif , taip graziai pasipuosei, cia pirkai specialu popieriu ar ne, ir kaspinuko bei papuosimu? Kur tokio popieriaus butu galima gauti?As ir turiu paprastas juodas papkes, tai galvoju gal ir man reiks pasipuosti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 25, 12:11)
Renku kinderiu tuos zaisliuku dekliukus, tik nezinau ar kur panaudosiu ir kiek pririnksiu, nes mano vyresnelis nevalgo tu kiausiniu, tik zaisliuka isima doh.gif

Aš kepsiu kiniečių laimės sausainukus. Mūsų mergvakaris kaip tik rytų tematika, tai paprašysiu pirmos pamergėlės, kad atneštų mergvakario likučių. Tai jie tuos sausainiukus laužys, ir skaitys popierėlius. Manau fainai turėtų gautis, o ir parodysim koks šaunus mergvakaris buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 04 25, 13:03)
Sveikos 4u.gif
Sekmes siandien svociaujancioms. Atordo neblogas oras pasitaike (bent jau Kaune)
Niu tu ir saunuole  bigsmile.gif , taip graziai pasipuosei, cia pirkai specialu popieriu ar ne, ir kaspinuko bei papuosimu? Kur tokio popieriaus butu galima gauti?As ir turiu paprastas juodas papkes, tai galvoju gal ir man reiks pasipuosti? g.gif

popioeriu pirkau sunukuose ten buna prie sodo prekiu bent pas mus klaipedoj, kaspineli maxioj per ispardavim 3 lt mokejau o gelytes geliu parduotuvej gargzduose:)
beje turiu keleta foto su papkiu papasimu jei nori galiu atsiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 25 balandžio 2009 - 14:06
Mandra Sandra smile.gif prassitrink asmenines zinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 19:28)
Mandra Sandra smile.gif prassitrink asmenines zinutes smile.gif

blush2.gif varau
Papildyta:
įdomu, kaip Pinkutei sekas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 25, 19:26)
blush2.gif  varau
Papildyta:
įdomu, kaip Pinkutei sekas  bigsmile.gif

aga idomu kaip jei sekas smile.gif
Atsakyti