iki vakaro merginos,lekiu i darbeli o gal ir darbe pribeksiu prie pc pasmalsaut ka snekuciuojates
Beje, gal kuri pasakys, kaip pirsliui juosta risas, nes as saviskiui ne taip uzdejau... Man rods ir baznycioj ne taip atbuvo, o paskui persidejo kaip reikia
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 04, 15:27)
o kodel jaunieji turi rupintis alkoholiu ? manau tai turi padarysiu pirsliai ir poros.
jei jaunieji nebendrauja su pirsliais, ir nei vieni, nei kiti nesivargina susitikti ir
jei jaunieji nebendrauja su pirsliais, ir nei vieni, nei kiti nesivargina susitikti ir
na, gal ir neturi jie rupintis, bet cia kazkaip gavos negraziai
PIRSLIUI
mazgas po desine ranka
a mergaiciuke_ee kuria mum nauja temuke
QUOTE(airara* @ 2009 05 04, 14:38)
na, gal ir neturi jie rupintis, bet cia kazkaip gavos negraziai
PIRSLIUI
mazgas po desine ranka
PIRSLIUI
mazgas po desine ranka
ok kuriam:) tuojaus:)
Papildyta:
14 temute:)
http://www.supermama...howtopic=442540
rekordininkes si kart:) labai jau greit mes ta foruma iveikem:) per 12 dienu merginos galit save pasveikint uz rekordini rasymo greiti svociuciu forume
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 04, 15:38)
Beje, gal kuri pasakys, kaip pirsliui juosta risas, nes as saviskiui ne taip uzdejau... Man rods ir baznycioj ne taip atbuvo, o paskui persidejo kaip reikia
JAUNOJI RIŠA PIRŠLIUI JUOSTĄ (Mazgas po dešine ranka.)
QUOTE(airara* @ 2009 05 04, 15:00)
ikvepimas visas pagavo kai gute_pinkute ir rrauzi atidirbo ir su tokiais puikiais ispudziais atvyko
tai jau tikrai duok dieve visom tokio pasisekimo:)
Papildyta:
na merginos pabaikim sita temele
leliukazz jus ten kartais ne Kernavej? mes vaziuosim fotografuotis i Kernave, dabar pamaciau galvoju gal ten yra koks stalas, senai buvau
O man siandiena turi atspausdinti scenariju ir jau reikes deliotis viska i vietas ir darytis pirkiniu sarasiuka .Oi reikes pakloti pinigelio .Jums gerai kaip toio auksarankes mokate siuti siuvineti.O ka as nieko .Tai tenka atidaryti pinigine
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.