QUOTE(ablydute @ 2009 05 03, 20:01)
aš galėčiau parodyti, ką padariau vestuvėms- svečių knygą, lepetėlę, marškinėlius ir "progų rėmelius" jei įdomu, duosiu nuorodą ir slaptažodį
parodyk, labai idomu
nu bet jus cia ir priskaiciavot tukstanciu tai ir jusu rubus jaunieji turi apmoketi?
pas mus bus nedideles vestuves, rubus siaip ar taip butu reikeje organizuotis. Manau suknele iki 150Lt issinuomosiu, MB kostiuma ir batus sliubinius desis, beliks man batelius nusipirkt o visom "pirsliskom" islaidom tikrai nezadu isleisti daugiau nei 200Lt Manau daugiau teks savo ranku darbo idet, kuris man pinigu nekainuos. Jokiu komendantu nerinksim, medaliu nereikes. Prizus zaidimams pirksiu po kelis lt, nes visvien jie nusimeta, niekas ju nesaugo. Daugiausia kainuos manau seimos zidinys ir saldainiai/tortas/gerimai. Tauriu prasmes as nelabai suprantu na padovanojam prie baznycios/CMB, jaunieji isgeriau ir saugo namie kaip relikvija? nezinau, man nelimpa kazko ta mintis. Per savo vestuves is vienkartiniu puodeliu geriau ir del to nebuvau nelaimingesne Ir isvis cia jaunuju reikalas pasirupinti kas is ko gers ir valgys
na tikrumo delei galiu pasakyti kad musu jaunieji net nesiule jokios finansines pagalbos. Ir dar kaip suprantu tikisi gauti pinigine dovana is musu kaip ir is bet kuriu kitu sveciu