aš galėčiau parodyti, ką padariau vestuvėms- svečių knygą, lepetėlę, marškinėlius ir "progų rėmelius" jei įdomu, duosiu nuorodą ir slaptažodį
QUOTE(ablydute @ 2009 05 03, 20:01)
aš galėčiau parodyti, ką padariau vestuvėms- svečių knygą, lepetėlę, marškinėlius ir "progų rėmelius" jei įdomu, duosiu nuorodą ir slaptažodį
zinoma butu smagu labai pamatyti ka nuveikei:)
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 03, 21:05)
zinoma butu smagu labai pamatyti ka nuveikei:)
atrodo išsiunčiau
QUOTE(ablydute @ 2009 05 03, 22:01)
man irgi idomu, idėjų niekada nebus per daug
QUOTE(ablydute @ 2009 05 03, 21:01)
as irgi noriu akis paganyt
sveikos merginos as nieko nenuveikiau vestuviu tema,nor zadejau bet uztat visa savaitgali u vyru buvom pajuryje,ilsejomes,susiorganizavom romantiska savaitgali
ablydute, as ir noriu
deizzy, as tai zinok manau ka tai didizuasias darbas - pravedinai galva man ir reiktu, nes niekas jau negtazu, visos idejos berysio, dar vakar jaunieji kazkaip savaime aisku jiems kad keliaraistis bus ir tortas ir puokste mes... o man kai varbai tai neaisku buvo gerai kad issisnekejom. tai manau galva pracedint ir man reiktu
kazi kaip ten musu svociutem sis savaitgali? kokie orai pas jumi?
deizzy, as tai zinok manau ka tai didizuasias darbas - pravedinai galva man ir reiktu, nes niekas jau negtazu, visos idejos berysio, dar vakar jaunieji kazkaip savaime aisku jiems kad keliaraistis bus ir tortas ir puokste mes... o man kai varbai tai neaisku buvo gerai kad issisnekejom. tai manau galva pracedint ir man reiktu
QUOTE(salibaba @ 2009 05 03, 18:28)
leliukazz - o kur tavo jaunoji tuos ziedlapius pirks? jie gyvi parsidavineja ar tie dekoratyviniai?
Vaziuos i geliu turgeli. Sake ten pirko jau kazkuriom vvestuvem. Buna apvytusiu geliu, kuriu jau parduot negali, tai pigiai atiduoda visa kruva. Pati nesu pirkus, todel ja ipareigoju.
QUOTE(deizzy @ 2009 05 03, 22:28)
sveikos merginos as nieko nenuveikiau vestuviu tema,nor zadejau bet uztat visa savaitgali u vyru buvom pajuryje,ilsejomes,susiorganizavom romantiska savaitgali
Saunuoliai Gal jau ta proga bus
QUOTE(pelze @ 2009 05 03, 22:39)
Pas mus karsta Tikra vasara As siandien mamyciu proga langus issivaliau, tai dabar toks jausmas, kad be stiklu butume Vienas vaikas pas senelius buvo, kita MB gane, tai ir valiau, nes paprasta diena be sansu laiko rast. Ir negalvojau, kad tiek daug laiko prie ju uztruksiu. Pirma karta valiau, nes tik neseniai is tevu i savo namus isikelem.
Ir dar noriu paprasyt busimu svociuciu, kurios cia nebendrauja, bet AZ raso. Pirma gal paieskokit pacios scenariju, nes ju pilna nuo pirmos iki paskutines temos, o paskui jau musu klausinekit. Neturiu nei laiko, nei noro kazka siuntinet, kol pacios pastangu neidejot susirast
gal galima ir man
Saunuoliai Gal jau ta proga bus
nu nzn kaip ten,bet turbut kad nea pecialiai nieko nedarem kad gandru priikviesti
nu nzn kaip ten,bet turbut kad nea pecialiai nieko nedarem kad gandru priikviesti
Grazu