mergaiciuke-ee - labai tave uzjauciu, akd taip nesigauna graziai sudraugaut su savo jaunaisiais
imk va baliona, neliudek
viskas bus gerai, gal tu jiems perdaug gerai nori padaryt? bet labai gerai tave suprantu, nes as tai irgi jei jau darau - tai taip gerai, kaip tik galiu, nu neiseina man puse tik gerai
bet tu laikykis!!! viskas bus gerai
o kur ta tavo antros dienos suknia
nerandu, o taip noriu paziopsot
Mandra - Sandra - filmukas tavo labai grazus, bet man kazkaip noretusi asmenisko... kiek laiko jis truks? jei neilgas tai gerai, kaip tostas - fantastiska ideja, bet paskui jei dar viena sbus jau apie jaunuosius
ar neperdaug? nu cia as tik kabinejuos - kad jums sunkiau gyvent butu
ne, as nepiktybiskai - klausiu jusu nuomones, ne stada ir man bus aiskiau
murmur - del sveciu knygos as tai abejoju ar mano daryta bus pigesne
bet tikiuosi bus bent jau grazesne
cia zinai kaip sako - viltis durniu motina
tai as nusipirkau albiuma tokiu rudu virseliu kaip kartonine deze, cia jie craft vadinasi, tipo pats pasipuosk
tai ten lapai issisega, isimsiu albumo lapus ir idesiu grazius lapus, kad rasyt butu galima, o virseli zadu apnert, nes pas mum bus daug nertu dalyku ir dar noriu ta knyga panaudoti sirdelem prisegt kai jau jas surakins. Sunku cia man issireikst, kai padarysiu pasirodysiu, o jei kam idomu dabar - sakykit bandysiu pasakoti
leliukazz - mano gelytes,cia jos bus prisegtos prie staltieses
ir nepykit, kad as kai jau atsakau tai jau gaunas biski ne i tema, bet
tai kad egzai uzpuole , nu nedaug jau liko - aciu dievui
p.s. oi, vel didele nuotrauka - nu cia kad geriau matytus
ir dar del islaidu - as rasau viska, ir man atrodo man daug gausis
bet as zinojau kai sutikau, ir gal kartais perdaug sau leidziu, tai as skaiciuoju viska viska ka tik perku susijusius su vestuvem, tai ir vaiku rubai ieina, viskas - man atrodo mes jau kopiam per £ 1000
dar jei kelione prideciau
pridesiu po visko, nes paciai labai jau idomu kiek isleisim cia per ta pusmeti ir pacias vestuves
bet jis man brolis... ir zinot kad nutiko - ziedus turejo eit matuotis va kita savaite, o mano brolis pirsta nusilauze
ir aisku ta kur zieda reik maut