Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(airara* @ 2009 05 02, 19:37)
na, juodi ir balti seseliai,  ryskus, graziai is juodu pereina i baltus  ax.gif
turejau nuorada, o dabar neatkapstau  doh.gif
as antra diena noreciau placiu placiu kelniu, gorsetuko ir skrybeles - tiktu, nes bus palapineje lauke, bet ar isdrisiu taip dar nzn  rolleyes.gif

a, aiškiau...jei rastum foto, būsiu dėkinga.
apie sukneles gal rimtai kelkimės diskutuoti į temą apie tai kaip turi atrodyti svočia http://www.supermama...;#entry26563524 , nes ten apmirę truputuką, o čia pavadinta scenarijai...bet čia tik pasiūlymas, nebūtinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 02 gegužės 2009 - 18:40
įkėliau kelias sukneles ten
mergaičiuke-otavo 2-os dienos tokia minimalistinė, tu neaukšto ūgio? nes aš aukšta, tai man labai trumpa tokia būtų smile.gif neišdrįsčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 02 gegužės 2009 - 20:05
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 02, 13:34)
iš kur gavai?

Pirkau JAV cia www.davidsbridal.com
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2009 05 02, 15:39)
as va tokia desiuos.  ax.gif

Paskui galesiu nuomot biggrin.gif

O labas Svociute MARI tongue.gif .Cha ir tu cia uzklydai ar ir seniau lankeisi tik nepastebejau doh.gif

Kai psekasi tau ruostis.?

Del kalendoriaus tai yra tokai mintis.jei Mandra Sandra ikeltu nuoroda tai pamatytumete istrauka mirksiukas.gif .Jei ji issaugojo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 02, 22:46)
O labas Svociute MARI  tongue.gif .Cha ir tu cia uzklydai ar ir seniau lankeisi tik nepastebejau doh.gif 

Kai psekasi tau ruostis.?

Del kalendoriaus tai yra tokai mintis.jei Mandra Sandra  ikeltu nuoroda tai pamatytumete istrauka  mirksiukas.gif .Jei ji issaugojo. smile.gif

AŠ SAVO PAŠTE TURIU...O KAIP MAN ĮKELTI? HMMM g.gif
Atsakyti
Padariau ir as savo torciuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 02 gegužės 2009 - 21:22
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 05 01, 10:47)
Jaunajai suknelės kai ėjom ieškoti, salono savininkė pasigavo mane, sako mes ir pamergėm suknelių turim  biggrin.gif Pradėjom juoktis, kad mano pareigos visai ne pamergės bus  biggrin.gif

Čia gal antradienį Gracijoj? Jei taip, tai matei mane, mes su jaunąja buvom, suknelę ji matavo pataisymams.

Niu va, aš jau įpusėjau savo skepetaitę. Vakar visą dieną prikritus dirbau. Šiandien buvo pas jaunojo tėvelius, nuvežiau žodžius ką jiems sakyt reiks, pasakiau dar ką nuo savęs pasiruoštų. Trumpai židinio įteikimą aptarėm.
Dar su jaunaja ir jos anyta kepėm saldumynus vestuvėms - iš meduolinės tešlos grybukus, ežiukus, kaštonus, braškes. Dar iškepėm medučio tortui lakštus. Žodžiu, pasidarbavom.

Kažin kaip maze11 sekas...
Siaubas, kitą savaitgalį jau man... doh.gif
Atsakyti
sveikos svočiutės pleputės...
kol perskaičiau... sutemo už lango doh.gif

QUOTE(muosee @ 2009 04 24, 09:54)
PEKUTIS,DOWWE,LELIUKAZZ pirsliausime viena diena. 4u.gif  drinks_cheers.gif .Kuriuose krastuose pirsliausite?mes Vilnius-Kaunas.
Tai vis dar galvojame koki cia tilta pasirinkus....

aš kaune ax.gif tiltas... jei būsit Rumšiskėse tai tik ten, super thumbup.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 21:24)
merginos idejau savo taures jaunuju galit paziuret

slaptažodį prašom blush2.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 15:52)
o kokius namu zidinius dovanosit?

aš kaziukyje prisirinkau kas gamina... mastau kokį pagal užsakyma gamint.. ax.gif poto pasivaidensiu bigsmile.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 09:26)
merginos o kokios puokstes svociai labiau tiktu?

aš norėjau ant rankos, kai jaunoji sau ir pamergėm rinko, tai manęs nebuvo, patikėjau jai šį vargą, išrinkt man smile.gif nenoriu dar puokštės tasytis, tai geriau vietoj apyrankės ant rankos, o atvykus į kavinę, nusiimsiu ir priderinta apyrankę užsidėsiu ax.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 09:37)
Va, mergytės mano to filmuko pirmieji bandymai:
ką manot?

nu super... o kada tu jį rodysi?
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 05 02, 23:54)
nu super... o kada tu jį rodysi?

dar dabar atsirinkinėju foto, kai ką keičiu, kursiu dar pabaigą, nes visgi reikia apibendrinti (tai ką gi aš juo noriu pasakyti), derinsiu muziką...o rodyti ketinu pačioj pradžioj, kol dar visi dėmėsingi, tai bus po piršlio žodžių kur keliavom, ką matėm, kad parvežėm naują šeimą, o filmukas šis bus palinkėjimas ir tostas už vyrą ir moterį, už tai, kad reikia būti drauge ir branginti vienam kitą tokius, kokie esame biggrin.gif
Atsakyti
turėjau tokią mintį, tik baisu, kad nežiūrės ax.gif

tiesa, jei antros dienos nėra, tai laikraščio kaip ir nereikia, ane? aš turiu viena variantą iš pimųjų vestuvių... pati dariau, maketavau... bet jaučių nereikia jo gamint, jei antros dienos nėr... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 05 02, 23:29)

tiesa, jei antros dienos nėra, tai laikraščio kaip ir nereikia, ane? aš turiu viena variantą iš pimųjų vestuvių... pati dariau, maketavau... bet jaučių nereikia jo gamint, jei antros dienos nėr...  unsure.gif

sveikutes, ir as ruosiuosi vestuvems, teks buti svocia ir dar pirma karta hihihi.gif

kas del laikrastuko, nors pas mus vestuves bus 2 d., bt galvoju padalinti pirma diena, nes turbut jame bus vestuvininku nuostatai ir pan. taip kad cia priklauso nuo poreikio mirksiukas.gif
Atsakyti
nu nebent ant sienų pakabint svečiams smile.gif

va mano menas... per pirmas vestuves

user posted image

user posted image

bet pas mani neleidžia ant sienų nieko klijuot verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 02 gegužės 2009 - 23:01