Linarte, AČIŪ
As ir deliosiuos is dvieju 3 scenariju viena.bet kolkas dar neprisedau nors turbut jau verkiant reiketu.Tik kad va CAJOLE minejo nete visi panasus scenarijai .Oi daug darbelio laukia.
QUOTE(cajole @ 2009 04 24, 12:16)
sveikutes ohoho kokios darbstuoles, kaip vikriai sukates, jau tiek visko pasidaret...
o as vis scenariju koreaguoju, tai trinu tai dadedu.... bet jauciu pridesiu daugiau, o per svente matysiu, ka galesim darysim, jei uzteks laiko kaip jus deliojat scenarijuka, kiek kam laiko skiriat? o gal turit kas koki idomesni scenarijuka? na ivairesni, negu tas kur internete visur
o as vis scenariju koreaguoju, tai trinu tai dadedu.... bet jauciu pridesiu daugiau, o per svente matysiu, ka galesim darysim, jei uzteks laiko kaip jus deliojat scenarijuka, kiek kam laiko skiriat? o gal turit kas koki idomesni scenarijuka? na ivairesni, negu tas kur internete visur
AIŠKU KIEKVIENA IMA TUOS BENDRUS RĖMUS IR DĖLIOJASI PAGAL SAVO POREIKIUS, SITUACIJĄ...AŠ NEIČIAU SU SVETIMO ŽMOGAUS RAŠYTU SCENARIJUM, TODĖL VISKĄ PERSIDARAU PAGAL SAVE. KAI KAS TINKA MAN IŠ TŲ BENDRŲ DALYKŲ, O KAI KO TIKRAI NEIMSIU IR NEBUS, O DAR KAI KĄ, MANAU, IR PAČIOS KIEKVIENA SUKURIAM, BET LIEKA PASLAPČIŲ, JUK NESINORI VISKĄ VISKĄ IŠKLOTI
QUOTE(salibaba @ 2009 04 24, 08:46)
Laba ryta merginos:)kazkas klausete apie torta,taigi: s paprasysiu kad pirslys ji isdalintu sveciam,o kol dalins viska paaiskinsiu ka su juo daryti reikia:)o del rinkimu tai pas mane bus komendantai,policininkas,meiles ministras,med sesele ir tiek turbut:)tik vis neapsisprendziu kaip juos apdovanoti ar bent jau kaip atpazinti
pas man stalo virsaiciai - jiems padariau antpecius ir maisiukus kamsteliams, bei iduosiu dudeles, sveikatos ministrei - rasti ant rankos, meiles ministrui - zvake ir sirdele, policajui ( jei bus) - svilpukas, ir pletkininkas- tai knyga gaus su rasikliu
o apdovanojimui - virsaiciam moliniai bokaliukai su uzrasu ( 1 didesnis, kitam mazesnis, juk vistiek kazkas maziau kamstuku surinks ) meiles ministrui turiu medali, pletkininkui medine grazia plunksna su uzrasu, kol kas tiek apsirupinus
Po gegužės 9 galėsiu pasidalinti savo scenarijum. Jis irgi pagal rėmus, bet dedu ir naujovių (kažką jau matėt)
Laikus žymiuos preliminariai. Žiūrėsiu pagal situaciją.
Laikus žymiuos preliminariai. Žiūrėsiu pagal situaciją.
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 24, 09:02)
mergaičiuke_ee, gal gali plačiau apie tuos akmenukus
as ne mergaiciuke, bet panasiai darau, tik pas man ne jausmai surasyti ir sukurs savo laimingo gyvenimo recepta, o likusius sumes i upeliuka, va kaip leliukazz ir sake
laikas tik tiksi tiksi ,o as net nepradejau nieko perrasineti... kazkaip sveikatos neturiu dar,otaipnoretusi greiciau viska pradeti daryti...
AIRARA*, dekui uz mintis!!! ***** ir man kazka panasaus reiks apdovanojimams surasti:)kai vienos dienos vestuve,tai labai bijau kad visko nespesiu:(o plius kad dar esu jauna Pirsliene,tai atrodo nieks manes ten nesiklausys ir neklausys ,na bet bus kaip bus. Scenariju as taip pat rasiau kazka sawo,kazka rasto is jusu minciu kraitelio:)
DEIZZY,kartu pirsliausim as jau po truputi krutinu vestuviu reikalus,tik dabar tas kuribinis ikvepimas kazkur dinges
DEIZZY,kartu pirsliausim as jau po truputi krutinu vestuviu reikalus,tik dabar tas kuribinis ikvepimas kazkur dinges
QUOTE(airara* @ 2009 04 24, 11:11)
as ne mergaiciuke, bet panasiai darau, tik pas man ne jausmai surasyti ir sukurs savo laimingo gyvenimo recepta, o likusius sumes i upeliuka, va kaip leliukazz ir sake
O tai kas su tais akmenukais yra daromo po to, kai bloguosius, kurie netinka, išmetama į vandenį?
o as vietoj akmenuku imsiu arbatzoliu maiselius (įv, skoniu arbatos pririnksiu)
kiekviena tures savo pavadinima: pykcio saknys", vaiku seklytes", dziaugsmo zoleliu mix'as", :pavydo spygiliai" ir pan.
sudesiu juos visus i grazia dezute, ir duosu jauniesiems is tu vaistazoliu arbatu susiskurti savo seimynines laimes recepta, atsivzlegiant i tuos jaumus, kuriu jie nori patirti savo gyvenime.
o tie jausmai, kurie netinka - bus paleisti pavejui
ir kai jie jaus, kad kuris nors ju jausmas silpneja, lai isgeria arbatos is to maiselio, kuriame yra ta jausma striptinancios zoleles
kiekviena tures savo pavadinima: pykcio saknys", vaiku seklytes", dziaugsmo zoleliu mix'as", :pavydo spygiliai" ir pan.
sudesiu juos visus i grazia dezute, ir duosu jauniesiems is tu vaistazoliu arbatu susiskurti savo seimynines laimes recepta, atsivzlegiant i tuos jaumus, kuriu jie nori patirti savo gyvenime.
ir kai jie jaus, kad kuris nors ju jausmas silpneja, lai isgeria arbatos is to maiselio, kuriame yra ta jausma striptinancios zoleles
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 24, 12:48)
o as vietoj akmenuku imsiu arbatzoliu maiselius (įv, skoniu arbatos pririnksiu)
Labai gražiai sugalvojai
Aš tvarkau scenarijų ir suku galvą dėl kalbos pas jaunąją išlydint. Ji nenori jokių graudžių kalbų, geriau kažką juokingo suskelt. Labai graudžių aš ir nebuvau pasiruošus, buvau savo žodžiais pasirašius tokius ramius, gražius žodžius. O kažkas juokingo tokiu momentu man nelabai ateina į galvą
Tiesa, gal kas turit pėdutes antram rytui? Labai noriu jas rodyt svečiams, bet nelabai įsivaizduoju, kaip jas nupiešt