Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

Mandra Sandra labai labai nuosirdus aciu bis.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

uz nuoroda kur susikurti filma.As jau turi ufilma kuri rodysiu per vestuves .Vis del to pagalvojau kad idomu ir tas simto dienu kalendorius nes ten viskas apie meile wub.gif Liko tik surasti jaunuju megstamiausia diana ir dar kelaita smulkmeneliu wub.gif wub.gif

Atsakyti
Mandra Sandra jau paziurejau, labai fainai sugalvota thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 05 01, 12:13)
visko  rolleyes.gif  jei kam reikia-rytų galerija,10 salė
dar su jaunaja nusipirkom buteliam papuošti visokių grožybių-karoliukų,vielučių ir t.t toj pačioj galerijoj,ale sandėlio neatsimenu doh.gif  16 ar 14 g.gif

O cia kuriame mieste, nes klaipedoi tai bazese nieko nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 01, 20:11)
Mandra Sandra labai labai nuosirdus aciu bis.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

uz nuoroda kur susikurti filma.As jau turi ufilma kuri rodysiu per vestuves .Vis del to pagalvojau kad idomu ir tas simto dienu kalendorius nes ten viskas apie meile  wub.gif  Liko tik surasti jaunuju megstamiausia diana ir dar kelaita smulkmeneliu  wub.gif  wub.gif

tikrai nera uz ka...noreciau tavo filmukus pamatyti, butu smagu biggrin.gif

QUOTE(loretita2 @ 2009 05 01, 20:25)
Mandra Sandra jau paziurejau, labai fainai sugalvota  thumbup.gif
Papildyta:

O cia kuriame mieste, nes klaipedoi tai bazese nieko nera  g.gif

dekui smile.gif cia manu kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos:) skaiciau skaiciau ir aisku, galo nesimato tarp Jusu puikiu ideju...Kaip faina,kad kazkas turi tokias puikias svocias viska organizuoja, as net neisivaizduoju, kaip tokiems organizatoriams atsilyginti galima. As niekada nedrisciau niekam viso to uzkrauti.
As esu nuotaka ir visas smulkmenas pati ieskau, delioju. Ka tos nuotakos beveikia jei visos spyneles parupintos, taures, zaidimai ir t.t. Jos tik suknele rupinasi?
SAUNUOLES JUS!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos, mielosios svociutes biggrin.gif nu ir pleputes, kaskart pasijungus akis issproginu, kiek priraset visko biggrin.gif
kazkam jau si savaitgali darbymetis, kazkam kita, man dar tolokai smile.gif ale niekaip neatsitraukiu nuo Jusu minciu, viskas idomu, viska skaitineju, ziurineju... smile.gif
Tikrai, tokios svociutes tai liuks. Maniskei nebuvo ne puses tiek pareigu biggrin.gif aisku, buvo kuo rupintis ir jai, ir zaidimu pasiruose, ir dovaneles sveciam, ir mums, ir sveciu knyga...

Siaip man sudetinga realiai tiek, kad labai jau musu finansai riboti, tai bus sunku labai kazka grazaus ir nebrangaus islauzt... doh.gif
Atsakyti
as manau, kad del vedimo finansu tuomet turetum su jaunaisiais tartis, kad padetu, jei nori graziai,kad butu
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 01, 21:50)
as manau, kad del vedimo finansu tuomet turetum su jaunaisiais tartis, kad padetu, jei nori graziai,kad butu

mane finansuoja blush2.gif
Atsakyti
as tai zadu daryt viktorina su sveciais ir uzsiknisau juokingu klausimu ieskodama doh.gif gal kuri turit?
Atsakyti
Kada žadate daryti jaunųjų pasiskirstymą pareigomis, jei darote? Aš galvoju gal daryti šokių pertraukėlės metu g.gif .

Maze11 kuo didžiausios sėkmės ryt, lauksim įspūdžių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarėlė: 01 gegužės 2009 - 20:50
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 05 01, 22:49)
Kada žadate daryti jaunųjų pasiskirstymą pareigomis, jei darote? Aš galvoju gal daryti  šokių pertraukėlės metu  g.gif .

Maze11 kuo didžiausios sėkmės ryt, lauksim įspūdžių  ax.gif

aš 2 dieną, nes pas mus 2 dienų veselia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 05 01, 20:44)
Siaip man sudetinga realiai tiek, kad labai jau musu finansai riboti, tai bus sunku labai kazka grazaus ir nebrangaus islauzt...  doh.gif

nepasvisas tie finansai fontanais mirksiukas.gif pas mum ir ne kas, bet pati daug ka darausi - taip pigiau ir sirdies kiek idesiu, tikiuos, kad patiks ax.gif
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 05 01, 21:49)
Kada žadate daryti jaunųjų pasiskirstymą pareigomis, jei darote? Aš galvoju gal daryti  šokių pertraukėlės metu  g.gif .

as irgi mastau, kad per sokius, nes prie stalo ir taip bus kas veikt bigsmile.gif
Atsakyti
muosee-prasitrink až

rašiau tau, kad picasa greičiausiai neduoda taip kaip power pointas kiekvienai skaidrei keisti, nes nustatai šriftą, žiūrėk, automatiškai visoms skaidrėms tas pats eina, pasikeitimas t.p. o dainą tai tik vieną leidžia įkelti visam filmui mano galva... g.gif

aišku, kad padarytas daiktas mieliau, airara...aš irgi magnetukus pati lipdau, hmmm, nors jie neišeina taip jau pigiai nulipdyti, nes modelinas tas pakankamai brangus yra...

mergaičiukės pasigeda, matyt mokslai spaudžia wink.gif
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 01, 22:48)
as tai zadu daryt viktorina su sveciais ir uzsiknisau juokingu klausimu ieskodama doh.gif  gal kuri turit?

ar šituos turi?
pateršiu eterį
INTELEKTO KOFICIENTO NUSTATYMO TESTAS
1. Kas yra jaunoji?
(žirklės jaunikio sparnams karpyti)
2. Ką padovanoja jaunikis jaunajai vestuvių dieną?
(pavardę)
3. Kas yra gyvenimas?
( lytiniu būdu platinama mirtina liga )
4. Kokia santuoka tvirčiausia?
(kai vyras būna kurčias, o žmona akla)
5. Kas pasaulije neimanoma?
(sudeginti ugnies, paskandinti vandens, užpūsti vėjo)
6. Kuo skiriasi palmė nuo peruko?
( po palme slepiasi daug bezdžioniu o po peruku viena)
7. Ką daro antis prieš pradėdama plaukti?
(įbrenda į vandenį)
8. Ką žmona turi pasakyti vyrui, kai šis grįžta pragėręs pinigus?
(ne piniguose laimė)
9. Kas pučia prieš vėją?
(dūdų orkestras)
10. Kodėl gaidys neturi rankų?
(nes višta be kelnių)
11. Prie upės sėdi jauna pora, netoliese tupi varlė. Ko jie visi trys bijo?
(kad tik gandras neatskristų)
12. Kodėl žmonės mėgsta zoologijos sodą?
( ten galima nuo žmonių pailsėti )

1. 12. Kiek kiaušinių galima suvalgyti nevalgius?
(Tik vieną, nes valgant antrą, jau būsite
bent jau užkandę)
2. VESTUVIŲ MĮSLĖS
Kuo skiriasi ežys nuo ežienės ?{Ežys turi vienu spygliu daugiau}
Kokiam vyrui suteikiamas kokybės ženklas?{Vyrui, kuriam sidabras galvoje, auksas kišenėje, plienas kelnėse}.
Kokia moteris kvepia mišku? {Kurios vyras kelmas}
Kodėl nėra vyrų konsultacijų? {Vyrai neišeina dekretinių atostogų}
Kodėl nuotakos suknelė balta, o jaunojo kostiumas – juodas? {kam santuoka džiaugsmas, o kam – liūdesys}
Kokia santuoka tvirčiausia? {Kai vyras būna kurčias, o žmona akla}
Ji jį myli, ji lipa į jo lovą. Nors jis nemyli, tačiau nori ją sučiupti. {Blusa}
Ką gauna moterys už pinigus, o vyrai dykai? {Lūpdažis}
Žirklės jaunikio nagams karpyti {Jaunoji}
Žento auklėtoja, dirbanti visuomeniniais pagrindais{Uošvė}
Koks gydytojas negali vesti savo pacientės? {Veterinaras}
Normali vedusio vyro būsena {Nelaisvė}
Ką padovanoja jaunikis jaunajai vestuvių dieną? {Savo pavardę }
Kaip vadinamas Adomo ir Ievos kolektyvinis sodas {Rojus}
Žmogus, kuris nemeluoja, bet ir tiesos nesako {Piršlys}
Lytiniu būdu platinama mirtina liga {Gyvenimas}
Karalaitė, vedama ant laimės ešafoto {Nuotaka}
Žento sąjungininkas kovoje prieš uošvę. {Uošvis}
Gandro siuntinys su pristatymu į namus. {Vaikas}
Šeimos galva žmonos kilpoje. {Vyras}
Uošvių šeriamas vilkas, žiūrintis į mišką. Žentas}
Angelas, pametęs sparnus povestuvinėje kelionėje. {Žmona}
Pirmasis istorijoje vyras buvęs po žmonos padu ir pirmas laimingasis, kuris neturėjo uošvės. {Adomas}
Gerdamas supūsi, negerdamas....... {išdžiūsi}
Visi žmonės gimsta laisvi, o vėliau...... {tuokiasi}
Nesigailėsi anksti kėlęs, jaunas...... {vedęs}

Traukiam iš diplomato saldainius, butelėlius su etiketėm, rodom santuokos liudijimą, įteikiam perskaitytą pergamentą.
(Gali ir pabroliai po butelį ištraukti, jeigu neužtenka, o pamergės dar saldainių paberti)

Ką padovanoja jaunikis jaunajai vestuvių dieną?
(pavardę)

Ką žmona turi pasakyti vyrui, kai šis grįžta pragėręs pinigus?
(ne piniguose laimė)

Kokia santuoka tvirčiausia?
(kai vyras būna kurčias, o žmona akla)

Kas yra gyvenimas?
(lytiniu būdu platinama mirtina liga)

Kuo skiriasi ežys nuo ežinės?...
(ežys turi vienu spygliu daugiau)

Kodėl gaidys neturi rankų?
(nes višta be kelnių)

Guli merga išsiskietusi, ateina vyras pasiraitojęs ir sako: - Deive, padėk dabar jau varysiu. Kas?
(žagrė ir artojas)

Atsakyti