dėkui, bet va, kad nesigauna man taisyti jaučiu reikia viską pasiruošti, susirasti muziką ir sukurti vėl iš naujo, bet jau vienu prisėdimu, o ne per kelis kartus...
nes su power pointu nesigauna taip, kad vaizdas judėtų kaip čia
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 10:37)
O del vaiku vezimosi i gamta, tai airar nesutik, nes tie vaiaki ir isvargs ten... Ir isvis tevai tam yra, nebent jie kartu vaziuos ir ganys tuos vaikus
Nium filmukas sukurtas tai superinis!!! liuks
As tai suknele tikriausai pirksiu,nomuotis kazkaip bijau tos atsakomybes nesutept,nesuplesyt ir .t. plius kai svocia visur taves turi buti ,visus turi suvaldyti ir t.t. tai tikriausia pirksiu jau viena varianta nusiziurejus esu:)
Mano scenarijus sudaro 36 psl!!!! bet sriftas tai 20 berots,aina sau...plius kad vienos dienos vestuves....irgi rasiausi visada ka salia tureti ka sakyti,ka pasiimti ir t.t.
Ir dar kita naujiena mano maziui 39 temp,tai visai nei nuotaikos nei noro kazka daryt, ech, pasiguodziau jums...
As tai suknele tikriausai pirksiu,nomuotis kazkaip bijau tos atsakomybes nesutept,nesuplesyt ir .t. plius kai svocia visur taves turi buti ,visus turi suvaldyti ir t.t. tai tikriausia pirksiu jau viena varianta nusiziurejus esu:)
Mano scenarijus sudaro 36 psl!!!! bet sriftas tai 20 berots,aina sau...plius kad vienos dienos vestuves....irgi rasiausi visada ka salia tureti ka sakyti,ka pasiimti ir t.t.
Ir dar kita naujiena mano maziui 39 temp,tai visai nei nuotaikos nei noro kazka daryt, ech, pasiguodziau jums...
QUOTE(salibaba @ 2009 05 01, 17:08)
Nium filmukas sukurtas tai superinis!!! liuks
dekui. cia tik pradzia, tik ideja norejau parodyti...
o as nuomotis galvoju, o antrai dienai galvoju pirktis gal kokia suknele, bet bijau, kad nebutu kokia pamerge su tokia pacia antra diena ar panasia, nes kai ejau i draugu vestuves siaip sveciu, tai ieskojausi sukneles urmo bazese...bet bebusipirkau ten, radau reserved (nestukas buvau), o po to tose vestuvese buvo 2 merginos su tokiom pat suknelem kaip as maciau ir ziurejau bazese
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 12:01)
saunuole suoer idomu labai
O su kokia programa tu tai darei toki filmuka?Nes as esu padovanojusi jauniesiems 100 dienu iki vestuviu kalendoriu.Galvoju galeciau padaryti ir toki filmuka ir parodyti kaip manote?
nu ***** jau pikta darosi niekaip neikelia.prisegti leidzia bet kaip pakrauna failo nebelieka.
Mandra Sandra tau antrai dienai taip pat pasiulyciau geriau nusipirkti kazka,kokia suknele,kad ir po to ja galetum kur panaudoti,uzsideti einant i koki gimtad ir t.t:) o cia jau buwo laaaabai didelis sutapimas del tu sukneliu kad 2 vienodos buvo siulau pirkt ta kas tau prie sirdies ir nesijaudint nes to jaudulio ir taip per akis
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 12:01)
labai fainai tiesiog
QUOTE(skgreta @ 2009 05 01, 12:27)
Del vaiku i gamta tai patariu is patirties tikrai gireztai atsisakyti juos veztis.
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 01, 13:41)
O del vaiku vezimosi i gamta, tai airar nesutik, nes tie vaiaki ir isvargs ten... Ir isvis tevai tam yra, nebent jie kartu vaziuos ir ganys tuos vaikus
tai va, as ir nenoriu tu vaiku i gamta, mano dukra nes ziedus baznycioj ir tada jau noreciau ja palikti tevu globai, nes juk vasara tikrai isvargs ji. mazulio leliuko savo visai neimsim i vestuves - palieku savo mamai, o cia nori mum vestuvininku vaikus ipirst, bet tai kas juos ziures juk kelioneje reik jaunaisiais uzsiimti, o ne vaikus ganyt
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 05 01, 10:47)
Visos čia kalba kaip suplonėti, o man tai pora kylų priaugti neblogai būtų, kad solidesnė piršlienė atrodyčiau Jaunajai suknelės kai ėjom ieškoti, salono savininkė pasigavo mane, sako mes ir pamergėm suknelių turim Pradėjom juoktis, kad mano pareigos visai ne pamergės bus
Mergaitės, o ką darot su suknelėm - nuomojatės, siuvatės, ar perkat? Galvoju reiktų šitą reikalą jau judint. Dar net neįsivaizduoju kokios norėčiau.
Mergaitės, o ką darot su suknelėm - nuomojatės, siuvatės, ar perkat? Galvoju reiktų šitą reikalą jau judint. Dar net neįsivaizduoju kokios norėčiau.
man tai pagaliau egzu maratonas i pabaiga tai pradejau apie vestuves galvoti, jau radau balandzius ir kas daro ir atspauzdina laikrasti nebrangiai.
Suknele greiciausiai eisiu siutis, perejau savo mieste nuomos punktus tai nelabai kas ispudingo yra, uzkliuvo pra sukneliu i aki, bet gal siutis eisiu i viena salona ir tada man ja isnuomuos, tai nelabai brangiai ir gausis. Tik reikia sugalvot ko noriu ir kelis kg numesti likusius po gimdymo
dekui dar karteli. butinai eisiu iki galo, nors ir sunkiai cia sekasi (vienas dingo bandymas, kito neleidzia taisyti). dirbu kaip jau sakiau su picasa 3 programa.
o suknele antrai dienai tikrai galvoju pirkti...idomu butu pamatyti ir kitu svociu 2-os dienos apdarelius
o jei didelis failas, tikrai neisikels. geriau dekite i interneta, (kad ir www.vimeo.com), tada mums nuoroda...arba i gmail.com yra skiltis dokumentai, jei power point programa, tai galima ja taip ideti
o suknele antrai dienai tikrai galvoju pirkti...idomu butu pamatyti ir kitu svociu 2-os dienos apdarelius
o jei didelis failas, tikrai neisikels. geriau dekite i interneta, (kad ir www.vimeo.com), tada mums nuoroda...arba i gmail.com yra skiltis dokumentai, jei power point programa, tai galima ja taip ideti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 05 01
[
[
Loretita2[/b] šauni idėja su širdim, kur jaunieji turi praeiti. Kada pro ją ėjo, tik atvykę į šventimo vietą?
Na as buvau zadejusi gamtoi daryti, bet labai lyjo, tai padarem poto kai tevai pasitiko jaunuosius ir jau ejom i vidu. Tik jei kas darysit ziurekit kur bus fotografas, nes mes pradzioje laikem i jaunuosiu kol perkirpo o poto apsukom , kad nuotraukos grazios butu.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 10:37)
Man kazko nerodo
as taj galvoju veztis savo panele ir i baznycia ir i kelione... noris graziu fotkiu... gal kaip nors nereiks man vienai jos ganyt... tuo labiau,kad visi visi (ir seneliai ir giminaites vaziuos i pajuri su mumis) o paskuj grizus paliksim pas MB tevus... Labai tikiuos,kad nebus didelio vargo...o dar ciut paaugsim...