QUOTE(leliukazz @ 2009 04 30, 22:34)
skgreta, man du menesiai beliko, bet as irgi dar nieko neturiu, va tik dabar pradesiu kurt kazka
Spesi ir tu.
Na tikiuosi kad spesiu, daugiausiai laiko tai uztruks visi kurybiniai darbeliai, saldainiu darymas, laikrastukas, kalendoriaus darymas, filmukas ir visi kiti, na bet labai tikiuosi kad spesiu, juk neatkels jaunieji vestuviu kad as nespeju
QUOTE(airara* @ 2009 05 01, 08:52)
juk maistu i gamta ir indais aprupina tevai is kuriu isvaziuojam, ane?o cia kazkaip kalba issirutuliojo ir pasake, kad svocios tai rupestis, na bet apgyniau savo pozicijas. dar vaiku pas mum bus keli tai irgi i gamta norejo juos mum iduot, tipo jiems linksmiau bus su mumis, o kadangi pirsliai apsivaikave, tai jau zinos kaip su jais ir elgtis
nu ka siutas paeme, tai pirsliai vestuvem vadovaut turi ir dar vaikus ganyt
aj, isiliejau
atleiskit
Seip tai maistu rupinasi arba patys jaunieji arba tevai. Mes patys per savo vestuves pasirupinom, diena pries prisidarem sumustiniu ir uzkandziu labai labai daug i gamta , man padejo drauge, ir islydejimui irgi pati dariau su drauges pagalba, bet tikrai jau ne pirsliai. Bet as jei turesiu laiko ir galimybiu vaziuosiu padeti svao jaunajai, nes man buvo labai sunku kai nieks nepadejo ir tikrai suprasiu ja. O diena pries jauniesiems reikalu buna tiek daug kad sunku spet viska.
Del vaiku i gamta tai patariu is patirties tikrai gireztai atsisakyti juos veztis. Mes rudeni dalyvavom vestuvese kur vaiku buvo 8 gamtoj (6-11 metu), seip jie lyg ir neturejo vaziuoti, bet po zakso (nes daug sveciu su vaikais ten dalyvavo) atsirado autobusiuke kur vaziavo visas pulkas o ju teveliai jau isvaziavo i sodyba, tai tie vaikai vaziavo su mumis i gamta, tai zinok toks bardakas buvo
. Isgere visa limonada, ir vaikinam dektine vos ne su mineraliniu reikejo uzsigerti nu bet cia dar nieko nusipirkom juk vaikai megsta limonada, suvalge vos ne visus saldainius pirslienes o kuriu nesuvalge i kisenes prisidejo, tai pirslienei teko dasipirkti kad turetu kaip stala issipirkti, ir dar praktiskai visus suvalge kurie buvo su jaunuju foto, tie saldainiai irgi buvo issipirkimui skirti ir sveciams, gamtoj is vis zyze, pyko kad negali dalyvauti zaidimuose, o kai dalyvaudavo, pyko kad nesupranta tu zaidimu ir kodel nera zaidimu skirtu jiems, verkdavo kad nelaimi ir prizu negauna, fotografui trukde dirbti nes visur lindo i kadrus, neklause apsoliuciai nu vienu zodziu buvo bardakas tiesiogine to zodzio prasme nes nebuvo kam tu vaiku priziureti. Tai nuosirdziai patariu nesivezti ju i gamta nes galit tureti nenumatytu rupesciu.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 10:37)
Va, mergytės mano to filmuko pirmieji bandymai: čia kiek sukūriau, po to foto eina šiaip, nekreipkit dėmesio...ir muzikos dar nespėjau...galimas daiktas, kad kai kur būčiau pakeitus raidžių spalvą ar net foto kokią labiau tinkamą radus, bet va idėja tokia:
http://www.vimeo.com/4416921
ką manot?
kaip fainai sugalvojai saunuole