Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 01, 09:37)
airara 4u.gif Seniau viska kas imanoma pirsliam sukraudavo... Tai gal tevai ir isivaizduoja, kad taip turi but doh.gif

Man jaunoji pades su kai kuriais rakdarbiais. Pagalvojau, kad grazu butu padaryt tokios formos kaip rafaelo dezutes sudet ziedlapiam g.gif Kaip manot? Aisku tutos paprasciau, bet dezutes patogiau susipakuot.

mano jaunieji tai uzjuryje...tai tik per skype pasikonsultuojam o toliau man viska reikia tvarkyti,bet manieji neinoringi,sake viskas jiems tiks...beje antra diena surengsim karaoke konkursa... ax.gif manau turetu buti labai smagu blush2.gif nes antra diena bus tokia laisva forma 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 05 01, 09:03)
kiek pas jus scenarijus sudaro lapu?  g.gif  nes pas mane kazkaip jau daugokai bijau pasimesti tarp tiek popieriu doh.gif

paziurejau pas man tai 14lapu, bet susispaustu ir i maziau, bet as atskyriau ir atskirus lapus padariau ir gan smulkiai apsirasiau, ka duodu, kas vyksta( na, zalia as dar svocia blush2.gif ):
namie - islydejimas
veiksmas gamtoj
stalo ispirka
1 uzsedimas
2 uzsedimas
pusiaunaktis
2diena
apdovanojimai
aisku stengsiuos is"pilvo" varyt, bet per tylos minutes aki uzmesiu, kas ten vyksta, ka traukt is dezes ax.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 01, 09:37)
airara 4u.gif Seniau viska kas imanoma pirsliam sukraudavo... Tai gal tevai ir isivaizduoja, kad taip turi but doh.gif
Man jaunoji pades su kai kuriais rakdarbiais. Pagalvojau, kad grazu butu padaryt tokios formos kaip rafaelo dezutes sudet ziedlapiam g.gif Kaip manot? Aisku tutos paprasciau, bet dezutes patogiau susipakuot.

jaunoji man kuo padeda - tai sokoladukus padarys i torta sudet tongue.gif
Papildyta:
o kelio zenklus gal kuri bandet atsispausdit, gerai ten viskas iskaitoma? nes foto kur turiu tai nelabai ten ryskiai viskas g.gif
Atsakyti
sveikutes.

as taoi turiu prisipazinti - prie scenarijau visai neprisedu ax.gif turiu ji galvoje, bet... kazkaip man sunkiai jis ant lapo gula, bet uztai rankdarbius visokius tai darau lotuliukas.gif man arciau prie dusios jauciu blush2.gif tai padariau gelytes stalo puosimui - nu cia ne mano pareigos, bet... as biski jiems ir siaip padedu doh.gif ir mes ir tik skype bendraujam, bet variantas atvirkscias - jie namie o mes toli drinks_cheers.gif bet kolkas manau visai nieko sudraugaujam bigsmile.gif

del kiauliu gripo - nepergyvenkit mergytes nei viena, juk kolkas tas kiauliu grips tik tiems kurie buvo mexikoj arba artimai draugavo su is ten gryzusiais. P lietuvoj isvis negirdejau kad jau butu? ar yra? per mesa jis neateis, tai tik per zmones is mexiko parvaziavusius g.gif taip kad ramiai - visi kurie serga uz mexiko ribu serga lengva forma ir nemirsta, mire tik amerikoj bet ten leliukas beveik, tai... nebijokit - viskas bus gerai! Sako vasara gripas siaip prislobsta o rudeniui jau bus vakcina. Va skiepytis tai galvoju si rudeni tikrai reiks, nors gyvenime nuo gripo dar nesiskiepijau blush2.gif

Sirdi ta iskirpt jau padariau, tik dabar galvoju ar ne permaza g.gif nu teks jiems pasispaust thumbup.gif ir dabar darau sveciu knyga mirksiukas.gif nu sakau - man rankdarbiai mieliau drinks_cheers.gif

maze11 sekmes dideliausios wub.gif laukiam atsiliepimu. oras pas mum grazus zada but, gal ir jums tikiuosi pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Va, mergytės mano to filmuko pirmieji bandymai: čia kiek sukūriau, po to foto eina šiaip, nekreipkit dėmesio...ir muzikos dar nespėjau...galimas daiktas, kad kai kur būčiau pakeitus raidžių spalvą ar net foto kokią labiau tinkamą radus, bet va idėja tokia:
http://www.vimeo.com/4416921

ką manot?
Atsakyti
Siandien turi pasitvirtint kokio lygio sugripavo vienas is meksikos grizes. Issiunte meginius i anglija.

O kokias gelytes darai, gal gali foto imest? ax.gif
Atsakyti
Visos čia kalba kaip suplonėti, o man tai pora kylų priaugti neblogai būtų, kad solidesnė piršlienė atrodyčiau doh.gif blink.gif Jaunajai suknelės kai ėjom ieškoti, salono savininkė pasigavo mane, sako mes ir pamergėm suknelių turim biggrin.gif Pradėjom juoktis, kad mano pareigos visai ne pamergės bus biggrin.gif
Mergaitės, o ką darot su suknelėm - nuomojatės, siuvatės, ar perkat? Galvoju reiktų šitą reikalą jau judint. Dar net neįsivaizduoju kokios norėčiau.

Reiks šį savaitgalį ir man dailiaisiais darbeliais užsiiminėti - siūsiu miniatiūrinius maišiukus stalo išpirkimui, antpečius komendantams.

Loretita2 šauni idėja su širdim, kur jaunieji turi praeiti. Kada pro ją ėjo, tik atvykę į šventimo vietą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarėlė: 01 gegužės 2009 - 09:49
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 10:37)
bet va idėja tokia:

ką manot?

nerodo, raso, kad tai privatu g.gif

as zadu pirkti suknele ir neilga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 01 gegužės 2009 - 10:02
dabar bandykit, užsirakino netyčia doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 12:07)
dabar bandykit, užsirakino netyčia  doh.gif

nerodo, vis tiek meta kad privatu g.gif

maze11 kuo dideliausios sekmytes tau rytoj ir gero oro 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Mandra Sandra wow wub.gif

o aš trečiadienį buvau iki urmo nulėkus,tai nusipirkau tokio senoviško tiulio stangraus,tai sijonus susikurpsiu thumbup.gif thumbup.gif
dar aptikau vestuvinių reikaliukų vienoj vietoj,ten turi ir etikečių ir antpečių komendantam tų kur stikliukas priklijuotas cool.gif ir darbų pasidalijimo ramunių ir dar visko visko rolleyes.gif jei kam reikia-rytų galerija,10 salė
dar su jaunaja nusipirkom buteliam papuošti visokių grožybių-karoliukų,vielučių ir t.t toj pačioj galerijoj,ale sandėlio neatsimenu doh.gif 16 ar 14 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 01 gegužės 2009 - 11:16
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 30, 22:34)

skgreta, man du menesiai beliko, bet as irgi dar nieko neturiu, va tik dabar pradesiu kurt kazka mirksiukas.gif Spesi ir tu.

Na tikiuosi kad spesiu, daugiausiai laiko tai uztruks visi kurybiniai darbeliai, saldainiu darymas, laikrastukas, kalendoriaus darymas, filmukas ir visi kiti, na bet labai tikiuosi kad spesiu, juk neatkels jaunieji vestuviu kad as nespeju biggrin.gif

QUOTE(airara* @ 2009 05 01, 08:52)
juk maistu i gamta ir indais aprupina tevai is kuriu isvaziuojam, ane?o cia kazkaip kalba issirutuliojo ir pasake, kad svocios tai rupestis, na bet apgyniau savo pozicijas. dar vaiku pas mum bus keli tai irgi i gamta norejo juos mum iduot, tipo jiems linksmiau bus su mumis, o kadangi pirsliai apsivaikave, tai jau zinos kaip su jais ir elgtis  blink.gif nu ka siutas paeme, tai pirsliai vestuvem vadovaut turi ir dar vaikus ganyt  doh.gif
aj, isiliejau  doh.gif atleiskit  4u.gif

Seip tai maistu rupinasi arba patys jaunieji arba tevai. Mes patys per savo vestuves pasirupinom, diena pries prisidarem sumustiniu ir uzkandziu labai labai daug i gamta , man padejo drauge, ir islydejimui irgi pati dariau su drauges pagalba, bet tikrai jau ne pirsliai. Bet as jei turesiu laiko ir galimybiu vaziuosiu padeti svao jaunajai, nes man buvo labai sunku kai nieks nepadejo ir tikrai suprasiu ja. O diena pries jauniesiems reikalu buna tiek daug kad sunku spet viska.
Del vaiku i gamta tai patariu is patirties tikrai gireztai atsisakyti juos veztis. Mes rudeni dalyvavom vestuvese kur vaiku buvo 8 gamtoj (6-11 metu), seip jie lyg ir neturejo vaziuoti, bet po zakso (nes daug sveciu su vaikais ten dalyvavo) atsirado autobusiuke kur vaziavo visas pulkas o ju teveliai jau isvaziavo i sodyba, tai tie vaikai vaziavo su mumis i gamta, tai zinok toks bardakas buvo doh.gif . Isgere visa limonada, ir vaikinam dektine vos ne su mineraliniu reikejo uzsigerti nu bet cia dar nieko nusipirkom juk vaikai megsta limonada, suvalge vos ne visus saldainius pirslienes o kuriu nesuvalge i kisenes prisidejo, tai pirslienei teko dasipirkti kad turetu kaip stala issipirkti, ir dar praktiskai visus suvalge kurie buvo su jaunuju foto, tie saldainiai irgi buvo issipirkimui skirti ir sveciams, gamtoj is vis zyze, pyko kad negali dalyvauti zaidimuose, o kai dalyvaudavo, pyko kad nesupranta tu zaidimu ir kodel nera zaidimu skirtu jiems, verkdavo kad nelaimi ir prizu negauna, fotografui trukde dirbti nes visur lindo i kadrus, neklause apsoliuciai nu vienu zodziu buvo bardakas tiesiogine to zodzio prasme nes nebuvo kam tu vaiku priziureti. Tai nuosirdziai patariu nesivezti ju i gamta nes galit tureti nenumatytu rupesciu.

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 01, 10:37)
Va, mergytės mano to filmuko pirmieji bandymai: čia kiek sukūriau, po to foto eina šiaip, nekreipkit dėmesio...ir muzikos dar nespėjau...galimas daiktas, kad kai kur būčiau pakeitus raidžių spalvą ar net foto kokią labiau tinkamą radus, bet va idėja tokia:

ką manot?

bigsmile.gif kaip fainai sugalvojai saunuole thumbup.gif
Atsakyti