Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(skgreta @ 2009 04 30, 22:54)
Mandra sandra butinai idek filmuka kaip padarysi, labai idomu  blush2.gif

jeigu sukursiu...
šiandien visą dieną ant kompo. ir arba aš durna, arba jau pikasoj kai išsaugai filmą, nebeduoda taisyti doh.gif tai atkūriau antrą kartą, kas buvo dingę ir išsaugojau, o taisyti vėl nemoku blink.gif jau ta pikasa mane už... cool.gif dar tai, kas liko iš mano filmų bandymų norėjau jums parodyti, įkėliau į vimeo, bet irgi kol kas dar nedemonstruoja, rašo, kad reikia kažko laukti...
žinokit, atsidariau power pointą bigsmile.gif

QUOTE(manilla @ 2009 04 30, 23:09)
o man atrodo,kad nuo nervų ir įtampos svoris pats kris ax.gif

na gal gal g.gif man kol kas nekrenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 20:01)
merginos as cia tikrai ne i tema,bet nebijot kaiuliu gripo?  verysad.gif  as tai labai bijau...man toks vaizdas kad jau man pozymiai prasidejo  verysad.gif  nzn didele paranojike esu ir labai viska i sirdi imu,tai db taip kvailai jauciuosi sakes... unsure.gif  nepykit labai,tiesiog norejau pasiguosti... unsure.gif

console.gif Vyk tokias mintis salin nono.gif

Na va vaikai sumigdyti, o as bandysiu ka nors pasikurpt.

loretita, sauni ideja su ta sirdim, bet kur ja paskui panaudojot? Ar tiesiog iskirpo ir viskas? g.gif

skgreta, man du menesiai beliko, bet as irgi dar nieko neturiu, va tik dabar pradesiu kurt kazka mirksiukas.gif Spesi ir tu.

Siandien dar su jaunaisiais aptarem del vaziavimo fotografuotis ir atkalbejau nuo eisenos nuo balto iki zaliojo tilto. Motyvavau, kad gaila makiazo ir sukuosenos uz simtus darytos bus blush2.gif Ale kai Vilniuj ta savaitgali bus dainu svente, tai kazkoks nesusipratimas ta eisena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 20:53)
ploja.gif dekui gavau , geru yra kur neturejau

hi.gif pati sugalvojau, kur mintys pastrigo, naudojau standartinius...

QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 21:57)
ir dar svociutes del torto norejau paklaust - kaip kur is kur???
zadejau pati kept, daug "repetavau", bet niekaip nepavyksta su papuosimais susidraugaut, tai negaliu belekokio sulipdyto veztis  doh.gif
man aktualu atsakymai tu, kurioms teko is toli vesti ir vasara  ax.gif

O tau neišeitų Šiauliuos užsisakyt? Arba Radvilišky yra skani kepyklėlė (kai dirbau radvilišky, pas juos dažnai eidavau bandelių nusipirkt), man regis jie ir tortus daro pagal užsakymą.
Antra mintis - iš kur bus jaunųjų tortas? Gal ir tau galėtų užsakyt, jei kažkur netoli užsisakius.
Atsakyti
man du menesiai beliko o nieko dar neturiu,tik skaitau cia viska ir zadu greit pradet,radau geresniu uzsiemimu-pvz varyt myltais del kaiuliu gripo...nu durna esu nors tu ka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 23:02)
man du menesiai beliko o nieko dar neturiu,tik skaitau cia viska ir zadu greit pradet,radau geresniu uzsiemimu-pvz varyt myltais del kaiuliu gripo...nu durna esu nors tu ka  verysad.gif

Kad man dar kas nors du mėnesius duotų.... O dabar man savaitė teliko, o dar laikraščio neturiu, dar skarelę pabaigt, dar spausdinimo kiek, dar kelias dovanėles nupirkt. Nu žodžiu, darbo ojojoj... O laiko, laiko... maža....
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 21:57)
ideja grazi, as kaip varianta nupasakojau tevams sutikt, jiems kaip ir patiko, bet daryt nepanoro, o as savo  darbais dar apsikrovus, nenorejau apsiimt  blush2.gif

ir dar svociutes del torto norejau paklaust - kaip kur is kur???
zadejau pati kept, daug "repetavau", bet niekaip nepavyksta su papuosimais susidraugaut, tai negaliu belekokio sulipdyto veztis  doh.gif
man aktualu atsakymai tu, kurioms teko is toli vesti ir vasara  ax.gif

Tai nesunku padaryti, jei laiko stoka, galima ir ispiesti sirdies forma didele didele smile.gif
Na as klp gyvenu, bet neveziau torto, man sese uzsake kur visus tortus siauliose, tai nereikejo pergyvent kad istirps ar kitkas atsitiks.
Atsakyti
Jauciu reik jau eit miegot.. Sisteminau medziaga, kazkur saugojau kiekviena faila atskirai: pirstatymas. zidinys, zaidimai ir pan... Ir kazkur dingo mano valdzios rinkimai doh.gif Skaitau daug scenariju is eiles, gal nuo pirmos temos, tai negi dabar vel reiks is naujo skaityt viska unsure.gif Esu issisaugojus bendram wordo faile, gal 9 lapai gavos... Nenoriu vel skaityt visko, nes jau 30 perskaiciau. Perkaito smegeneles, gal ryt atkapstysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 17:54)
Nusiunciau 4u.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 22:51)
O tau neišeitų Šiauliuos užsisakyt? Arba Radvilišky yra skani kepyklėlė (kai dirbau radvilišky, pas juos dažnai eidavau bandelių nusipirkt), man regis jie ir tortus daro pagal užsakymą.
Antra mintis - iš kur bus jaunųjų tortas? Gal ir tau galėtų užsakyt, jei kažkur netoli užsisakius.

o kur Radvilisky ta kepyklele? as siam miestuky retas svecias, tai nelabai ka ir zinau blush2.gif

is kur bus jaunuju tortas nzn, jaunieji sako, kad tevai uzsakys, kai klausiu tevu, jie sako kad dar nzn, tai bijau siek tiek, kad paskui nelikciau ant ledo, jei netycia pamirstu doh.gif gal cia ir blogai galvoju, gal nereiktu taip, bet vis koks cinkelis islenda, kuris vercia nerimauti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 23:13)
Tai nesunku padaryti, jei laiko stoka, galima ir ispiesti sirdies forma didele didele smile.gif

aj, cia greiciau tas ner laiko galima butu isvartyt kaip- ner noro doh.gif juk prie didelio noro, visad atsiranda is kazkur ir laiko ax.gif
as stengiuosi kuo maziau iniciatyvos rodyt ten, kur man tarkim i "pareigas" neieina doh.gif
nes turbut visus ta biski panika apima pries vestuves ir vsii ima blaskytis ir nesusipratimu atsiranda.
juk maistu i gamta ir indais aprupina tevai is kuriu isvaziuojam, ane?o cia kazkaip kalba issirutuliojo ir pasake, kad svocios tai rupestis, na bet apgyniau savo pozicijas. dar vaiku pas mum bus keli tai irgi i gamta norejo juos mum iduot, tipo jiems linksmiau bus su mumis, o kadangi pirsliai apsivaikave, tai jau zinos kaip su jais ir elgtis blink.gif nu ka siutas paeme, tai pirsliai vestuvem vadovaut turi ir dar vaikus ganyt doh.gif
aj, isiliejau doh.gif atleiskit 4u.gif
Atsakyti
Oj merginos kol cia nebuwau tiek wisko priplepeje,saunuoliukes! blush2.gif as norejau paklausti kiek pas jus scenarijus sudaro lapu? g.gif nes pas mane kazkaip jau daugokai bijau pasimesti tarp tiek popieriu doh.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif kokios ankstyvos... as tai darbe turiu sedeti doh.gif
Atsakyti
airara 4u.gif Seniau viska kas imanoma pirsliam sukraudavo... Tai gal tevai ir isivaizduoja, kad taip turi but doh.gif

Man jaunoji pades su kai kuriais rakdarbiais. Pagalvojau, kad grazu butu padaryt tokios formos kaip rafaelo dezutes sudet ziedlapiam g.gif Kaip manot? Aisku tutos paprasciau, bet dezutes patogiau susipakuot.
Atsakyti