Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

merginos as cia tikrai ne i tema,bet nebijot kaiuliu gripo? verysad.gif as tai labai bijau...man toks vaizdas kad jau man pozymiai prasidejo verysad.gif nzn didele paranojike esu ir labai viska i sirdi imu,tai db taip kvailai jauciuosi sakes... unsure.gif nepykit labai,tiesiog norejau pasiguosti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 19:28)
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks  doh.gif

nu aš ne del vestuvių, šiaip biški sportuoti esu pradėjusi, su maistu prisilaikau, bet realių rezultatų nėra blush2.gif o suknė tiks, aš antrą kart su ta pačia eisiu blush2.gif
Atsakyti
Svociutes jei turesit laiko ir jei patiks si ideja butinai padarykit, labai grazu. Jaunieji perkerpa sirdi ir pereina pro ja, o poto visa svita. Galima padaryti ir gamtoje
user posted image
Papildyta:
tuo paciu mano suknele pamatysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 20:43)
biggrin.gif as tai apie tai negalvojau, nes nelabai jau man tuos dietos pades, esu apvalaina moteriske ir nieko jau nepadarysi, siuvausi suknele pagal savo figurele. Nusipirkau kelnaites kur aptempia ir kojakelnes dabar yra su daug denu virsuje ,kad prispaustu pilvuka, tai man svarbiausia buvo kad pilvukas nedrebetu kaip drebutis. ax.gif

o kokios tos pedkelnes? ir man reikia,
QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 21:01)
merginos as cia tikrai ne i tema,bet nebijot kaiuliu gripo?  verysad.gif  as tai labai bijau...man toks vaizdas kad jau man pozymiai prasidejo  verysad.gif  nzn didele paranojike esu ir labai viska i sirdi imu,tai db taip kvailai jauciuosi sakes... unsure.gif  nepykit labai,tiesiog norejau pasiguosti... unsure.gif

aš kol kas nebijau...o požymiai kokie?
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 19:15)
Ačiū mergaitės, už pagyras blush2.gif
O kas pažadų prašėt, tai visom išsiunčiau.

ploja.gif dekui gavau , geru yra kur neturejau
Atsakyti
kaip paprasto gripo...karsciavimas gerkle ir tt g.gif as zinau kad as prisisvajakinu nes kai sirgau pastarosiom savaitem tarpsonkauliniu uzdegimu,tai kartu persirgau ir visomis vezio formomis ir tt ax.gif bet taip neramu del to kas ant svieto darosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 20:47)
o kokios tos pedkelnes? ir man reikia,

Na jos virsui yra apie 60denu, o kojose plonesnes. Nueik i parduotuve ,,nelik basas,, gal bus, klaipedoi pas mus tai yra. Arba gal i pedkelniu parduotuve
Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 20:54)
kaip paprasto gripo...karsciavimas gerkle ir tt  g.gif  as zinau kad as prisisvajakinu nes kai sirgau pastarosiom savaitem tarpsonkauliniu uzdegimu,tai kartu persirgau ir visomis vezio formomis ir tt  ax.gif  bet taip neramu del to kas ant svieto darosi... verysad.gif

Mane tai truputi siutina, kad per zinias rodo , kad zmones perka vaistus, as manau ,kad cia reklama, o saugotis reiketu, bet mes nebuvom isvykusios i keliones tai gal ir nieko nebus g.gif Nes as tai labai neatspari, bet kaip jau bus taip. Nera to blogo kas neiseitu i gera, sypsokimes biggrin.gif ir ruoskimes svociauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 21:00)
Na jos virsui yra apie 60denu, o kojose plonesnes. Nueik i parduotuve ,,nelik basas,, gal bus, klaipedoi pas mus tai yra. Arba gal i pedkelniu parduotuve
Papildyta:

Mane tai truputi siutina, kad per zinias rodo , kad zmones perka vaistus, as manau ,kad cia reklama, o saugotis reiketu, bet mes nebuvom isvykusios i keliones tai gal ir nieko nebus  g.gif Nes as tai labai neatspari, bet kaip jau bus taip. Nera to blogo kas neiseitu i gera, sypsokimes  biggrin.gif ir ruoskimes svociauti drinks_cheers.gif

kokia sauni nuomone...tikra saunuole esi...o as jau pozymius sau ivarineju,nors nei buvau kur nei ka... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai gal antivirusinio truputi reiketu padaryti biggrin.gif vacation4.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kiek daug sauniu ideju cia, tiek daug prisnekejot, man mokslai darbai nera kada prie vestuviu prisesti, nezinau ar spesiu pasidaryti viska, nes atsilaisvinsiu tik birzeli, o vestuves rugpjucio 8, tai reiks itemptai dirbti, tiek daug pakomentuoti norejau bet jau nepamenu ka.

Gute_pinkute, Rauzi saunuoles jus, labai sauniai vestuves pravedet thumbup.gif
mergaiciuke_ee nesinervuok del jaunuoju, neimk i galva, zinok suprantu tave, nes pati dalyvavau vestuvese rudeni, kur jauniesiems per daug nieks nerupejo labai atsipalaidave buvo ir nieko neorganizavo, o liudininkai ju dare viska kas priklauso ir nepriklauso labai nervinosi, kadangi jiems daug padejau tai viska maciau. Vestuves buvo saunios, viskas buvo labai gerai jaunieji atsipalaidave, laimingi nekreipe demesio kas buvo negerai ir vakaras labai grazus buvo. Tad laikykis, viskas bus ok mirksiukas.gif
Linarte saunus darbelis
Mandra sandra butinai idek filmuka kaip padarysi, labai idomu blush2.gif
maze11sekmes ryt pirsliaujant 4u.gif
Atsakyti
loretita2 tai ne tik suknia norim pamatyt, bet ir jos savininke bigsmile.gif
ideja grazi, as kaip varianta nupasakojau tevams sutikt, jiems kaip ir patiko, bet daryt nepanoro, o as savo darbais dar apsikrovus, nenorejau apsiimt blush2.gif

o del to gripo tai nejauku kai prisiklausai, prisiziuri, bet gal kaip nors - nosis aukstyn drinks_cheers.gif

maze11 -sekmes, lauksim ziniu 4u.gif

ir dar svociutes del torto norejau paklaust - kaip kur is kur???
zadejau pati kept, daug "repetavau", bet niekaip nepavyksta su papuosimais susidraugaut, tai negaliu belekokio sulipdyto veztis doh.gif
man aktualu atsakymai tu, kurioms teko is toli vesti ir vasara ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 30 balandžio 2009 - 21:04
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 19:28)
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks  doh.gif

o man atrodo,kad nuo nervų ir įtampos svoris pats kris ax.gif nu bent aš taip tikiuosi biggrin.gif Man jei ypač nervinuosi tai krenta svoris,nieko negaliu valgyt,skrandis stoja blush2.gif Tai manau,kad gal daug ir nenumesiu,bet gal ir nepriaugsiu(bent jau tikiuosi) lotuliukas.gif

maze11 sėkmės tau rytoj 4u.gif viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 30 balandžio 2009 - 21:21