merginos as cia tikrai ne i tema,bet nebijot kaiuliu gripo? as tai labai bijau...man toks vaizdas kad jau man pozymiai prasidejo nzn didele paranojike esu ir labai viska i sirdi imu,tai db taip kvailai jauciuosi sakes... nepykit labai,tiesiog norejau pasiguosti...
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 19:28)
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks
nu aš ne del vestuvių, šiaip biški sportuoti esu pradėjusi, su maistu prisilaikau, bet realių rezultatų nėra o suknė tiks, aš antrą kart su ta pačia eisiu
Svociutes jei turesit laiko ir jei patiks si ideja butinai padarykit, labai grazu. Jaunieji perkerpa sirdi ir pereina pro ja, o poto visa svita. Galima padaryti ir gamtoje
Papildyta:
tuo paciu mano suknele pamatysit
Papildyta:
tuo paciu mano suknele pamatysit
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 20:43)
as tai apie tai negalvojau, nes nelabai jau man tuos dietos pades, esu apvalaina moteriske ir nieko jau nepadarysi, siuvausi suknele pagal savo figurele. Nusipirkau kelnaites kur aptempia ir kojakelnes dabar yra su daug denu virsuje ,kad prispaustu pilvuka, tai man svarbiausia buvo kad pilvukas nedrebetu kaip drebutis.
o kokios tos pedkelnes? ir man reikia,
QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 21:01)
merginos as cia tikrai ne i tema,bet nebijot kaiuliu gripo? as tai labai bijau...man toks vaizdas kad jau man pozymiai prasidejo nzn didele paranojike esu ir labai viska i sirdi imu,tai db taip kvailai jauciuosi sakes... nepykit labai,tiesiog norejau pasiguosti...
aš kol kas nebijau...o požymiai kokie?
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 19:15)
dekui gavau , geru yra kur neturejau
kaip paprasto gripo...karsciavimas gerkle ir tt as zinau kad as prisisvajakinu nes kai sirgau pastarosiom savaitem tarpsonkauliniu uzdegimu,tai kartu persirgau ir visomis vezio formomis ir tt bet taip neramu del to kas ant svieto darosi...
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 20:47)
o kokios tos pedkelnes? ir man reikia,
Na jos virsui yra apie 60denu, o kojose plonesnes. Nueik i parduotuve ,,nelik basas,, gal bus, klaipedoi pas mus tai yra. Arba gal i pedkelniu parduotuve
Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 20:54)
kaip paprasto gripo...karsciavimas gerkle ir tt as zinau kad as prisisvajakinu nes kai sirgau pastarosiom savaitem tarpsonkauliniu uzdegimu,tai kartu persirgau ir visomis vezio formomis ir tt bet taip neramu del to kas ant svieto darosi...
Mane tai truputi siutina, kad per zinias rodo , kad zmones perka vaistus, as manau ,kad cia reklama, o saugotis reiketu, bet mes nebuvom isvykusios i keliones tai gal ir nieko nebus Nes as tai labai neatspari, bet kaip jau bus taip. Nera to blogo kas neiseitu i gera, sypsokimes ir ruoskimes svociauti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 30, 21:00)
Na jos virsui yra apie 60denu, o kojose plonesnes. Nueik i parduotuve ,,nelik basas,, gal bus, klaipedoi pas mus tai yra. Arba gal i pedkelniu parduotuve
Papildyta:
Mane tai truputi siutina, kad per zinias rodo , kad zmones perka vaistus, as manau ,kad cia reklama, o saugotis reiketu, bet mes nebuvom isvykusios i keliones tai gal ir nieko nebus Nes as tai labai neatspari, bet kaip jau bus taip. Nera to blogo kas neiseitu i gera, sypsokimes ir ruoskimes svociauti
Papildyta:
kokia sauni nuomone...tikra saunuole esi...o as jau pozymius sau ivarineju,nors nei buvau kur nei ka...
Tai gal antivirusinio truputi reiketu padaryti
Sveikos,
Kiek daug sauniu ideju cia, tiek daug prisnekejot, man mokslai darbai nera kada prie vestuviu prisesti, nezinau ar spesiu pasidaryti viska, nes atsilaisvinsiu tik birzeli, o vestuves rugpjucio 8, tai reiks itemptai dirbti, tiek daug pakomentuoti norejau bet jau nepamenu ka.
Gute_pinkute, Rauzi saunuoles jus, labai sauniai vestuves pravedet
mergaiciuke_ee nesinervuok del jaunuoju, neimk i galva, zinok suprantu tave, nes pati dalyvavau vestuvese rudeni, kur jauniesiems per daug nieks nerupejo labai atsipalaidave buvo ir nieko neorganizavo, o liudininkai ju dare viska kas priklauso ir nepriklauso labai nervinosi, kadangi jiems daug padejau tai viska maciau. Vestuves buvo saunios, viskas buvo labai gerai jaunieji atsipalaidave, laimingi nekreipe demesio kas buvo negerai ir vakaras labai grazus buvo. Tad laikykis, viskas bus ok
Linarte saunus darbelis
Mandra sandra butinai idek filmuka kaip padarysi, labai idomu
maze11sekmes ryt pirsliaujant
Kiek daug sauniu ideju cia, tiek daug prisnekejot, man mokslai darbai nera kada prie vestuviu prisesti, nezinau ar spesiu pasidaryti viska, nes atsilaisvinsiu tik birzeli, o vestuves rugpjucio 8, tai reiks itemptai dirbti, tiek daug pakomentuoti norejau bet jau nepamenu ka.
Gute_pinkute, Rauzi saunuoles jus, labai sauniai vestuves pravedet
mergaiciuke_ee nesinervuok del jaunuoju, neimk i galva, zinok suprantu tave, nes pati dalyvavau vestuvese rudeni, kur jauniesiems per daug nieks nerupejo labai atsipalaidave buvo ir nieko neorganizavo, o liudininkai ju dare viska kas priklauso ir nepriklauso labai nervinosi, kadangi jiems daug padejau tai viska maciau. Vestuves buvo saunios, viskas buvo labai gerai jaunieji atsipalaidave, laimingi nekreipe demesio kas buvo negerai ir vakaras labai grazus buvo. Tad laikykis, viskas bus ok
Linarte saunus darbelis
Mandra sandra butinai idek filmuka kaip padarysi, labai idomu
maze11sekmes ryt pirsliaujant
loretita2 tai ne tik suknia norim pamatyt, bet ir jos savininke
ideja grazi, as kaip varianta nupasakojau tevams sutikt, jiems kaip ir patiko, bet daryt nepanoro, o as savo darbais dar apsikrovus, nenorejau apsiimt
o del to gripo tai nejauku kai prisiklausai, prisiziuri, bet gal kaip nors - nosis aukstyn
maze11 -sekmes, lauksim ziniu
ir dar svociutes del torto norejau paklaust - kaip kur is kur???
zadejau pati kept, daug "repetavau", bet niekaip nepavyksta su papuosimais susidraugaut, tai negaliu belekokio sulipdyto veztis
man aktualu atsakymai tu, kurioms teko is toli vesti ir vasara
ideja grazi, as kaip varianta nupasakojau tevams sutikt, jiems kaip ir patiko, bet daryt nepanoro, o as savo darbais dar apsikrovus, nenorejau apsiimt
o del to gripo tai nejauku kai prisiklausai, prisiziuri, bet gal kaip nors - nosis aukstyn
maze11 -sekmes, lauksim ziniu
ir dar svociutes del torto norejau paklaust - kaip kur is kur???
zadejau pati kept, daug "repetavau", bet niekaip nepavyksta su papuosimais susidraugaut, tai negaliu belekokio sulipdyto veztis
man aktualu atsakymai tu, kurioms teko is toli vesti ir vasara
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 19:28)
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks
o man atrodo,kad nuo nervų ir įtampos svoris pats kris nu bent aš taip tikiuosi Man jei ypač nervinuosi tai krenta svoris,nieko negaliu valgyt,skrandis stoja Tai manau,kad gal daug ir nenumesiu,bet gal ir nepriaugsiu(bent jau tikiuosi)
maze11 sėkmės tau rytoj viskas bus