Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 16:17)
Rodau kampų skarelės motyvą.

kaip kruopstu bigsmile.gif

man maju medaliai per brangus pasirode, nes as molinius pigiau nusipirkau ax.gif

rugiageles man grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 30 balandžio 2009 - 16:43
QUOTE(muosee @ 2009 04 30, 08:14)
Laba rytelis.
Na jus ir prirasete saunuoles pora dieneliu nebuvau uzejusi o cia ohohoooo. thumbup.gif .
Gal galima butu  blush2.gif  muosee@gmail.com

Nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
Atstatyt neatstačiau, o iš naujo jau beveik padariau biggrin.gif Kai sukursiu, įkelsiu jūsų teismui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 09:13)
loretita2 grazus krepsas  bigsmile.gif tik saulegraza man netinka, pas mum viskas su orchidejom, o jos man tokios pazeidziamos atrodo, pasieskosiu dirbtiniu, gal ir  jos graziai atrodys  g.gif  bus matyt  ax.gif

Na cia saulegraza seip del vaizdo buvo ideta, o istikruju buvo tokios spalvos padarytos rozes man suknelei , vyrui i svarka ir didele krepsui papuosti. Tik puokste turejau is saulegrazu.
Papildyta:
QUOTE(maze11 @ 2009 04 30, 13:06)

beje, noriu paklaust ar jus ka dovanosit zaidimu nugaletojams? as niekaip nesugalvoju kokie prizai turetu but. Tai dabar prisipirkau mazu buteliuku alkoholiniu, klijuoju etiketes ir dalinsiu kaip prizus. Kaip manot ar gerai?

As pagal kisenes finansus pirkau, kai ka mano sese supirko(dukra jos buvo jaunuoji). Seip turejai ir statybininku pirstines, muzgaudes(pigiai pirkau uz eura 3vnt). Seip as skaiciavau kad prizas buti nuo 1lt iki 2lt. Na buvo ir brangesniu.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 11:41)
Jei gerai suprantu, tai eis kažkur aplink Šiaulius. Tai tu atvažiuok, ir buvusiam Elny, nuo gatvės pusės, kur buvo vartai, yra tokia gėlių parduotuvė. Ten pas juos rojus tiek gyvų tiek dirbtinių gėlių, tiek visokių visokiausių smulkmenėlių. Mes su jaunąja ten pirkom dirbtinas gėles ir karoliukus mašinų papuošimui.

Jo, toj parduotuvėj gerų dalykų yra thumbup.gif . Netoliese dirbu, tai per pietų pertrauką dažnokai nulekiu ten apsižiūrėti. Jau ir pirkaliotis pradėjau.
Linarte, labai ačiū už pasižadėjimus notworthy.gif . Kažkaip po darbo galva ištuštėja, tai jokio kūrybinio įkvėpimo neatėjo tiem pasižadėjimam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarėlė: 30 balandžio 2009 - 17:17
QUOTE(muosee @ 2009 04 30, 11:25)
na ir as pasisakysiu apie geles.Nuotaka bus su kreminiu gvazdiku puokste as raudonu pamerges orandzinemis puokstemis.Pagal sukneliu spalvas. ax.gif

help.gif nesuprantu kodel neikelia nuotrauku ar nuorodu  g.gif .Lyg viska darau gerai. doh.gif .Norejau parodyti puoksteles. verysad.gif

pas mus ir gvazdikai bus
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 16:17)
Rodau kampų skarelės motyvą.

bigsmile.gif kas per kruopstumas, saunuole, jau isivaizduoju kaip grazu bus. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maze11 @ 2009 04 30, 13:06)
sveikutes, mano jaunieji taip pat nesikisa i mano darbus ir nenori zinoti ka darau, pasitiki ir laukia staigmenu. Manau, kad taip ir turetu but smile.gif

Na ka leisk palinket gero oro, gero starto, nuotaikos ir geros sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Lauksim su ispudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Linarte, noriu ir as zvilgtelt i tuos pasizadejimus giedre.degutyte@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, už pagyras blush2.gif
O kas pažadų prašėt, tai visom išsiunčiau.
Atsakyti
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 19:28)
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks  doh.gif

Na man svoris pradejes krist. Nes po gimdymo buvo kaip ikaltas. Primatavimas dar bus pora savaiciu pries vestuves, tai pataisys jei ka. Sukneles jau kovo menesi issirinkom berods thumbup.gif Tik perdarys ja pagal mane.

Isleidau MB i zvejyba, vaikus uzmigdysiu ir gal sesiu prie scenarijaus, jei neuzmigsiu kartu. Bet jau taip niezti rankos rolleyes.gif

Linarte aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 30 balandžio 2009 - 18:42
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 19:28)
o sakykit, svočiutės, ar žadat kas kūdintis, kokios dietos pasilaikyti prieš vestuves? Aš kažkaip pradedu bijoti, kad rasiu suknelė, o netiks  doh.gif

biggrin.gif as tai apie tai negalvojau, nes nelabai jau man tuos dietos pades, esu apvalaina moteriske ir nieko jau nepadarysi, siuvausi suknele pagal savo figurele. Nusipirkau kelnaites kur aptempia ir kojakelnes dabar yra su daug denu virsuje ,kad prispaustu pilvuka, tai man svarbiausia buvo kad pilvukas nedrebetu kaip drebutis. ax.gif
Atsakyti