Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(pelze @ 2009 04 30, 13:04)
maze11 gal gali pasakyti kiek LT kainuoja tie mazi buteliukai? ir kur tu juos pirkai?

aciu labai 4u.gif

Aš irgi to norėjau paklausti ax.gif nes pati randu tik didokus buteliukus, kurie kainuoja nemažai, o mažyčius radau tik supakuotus dėžutėje kur kaina irgi nemaža doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 13:55)
Kažkodėl taip ir spėjau. Mūsiškiai rinkos tarp to ir tarp ... Pasirinko pastarąjį, nes pašalinių nebeįleidžia, nors brangiau. O ten kur jūs, tai gali makaluotis pašaliniai.

na, kur pasirinko ten ir svesim, ka jau padarysi ax.gif gaila tik, kad toks nefainas fyntas islindo, kai jau uzstata sumokejo, bet gal ciki viskas bus

as nusipirkau tokiu saldainiuku Majuose suaugusiems , galvojau poroms nakciai, bet dabar jau dvejoju, nes visgi poru nepazistu g.gif kad neisizeistu paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 14:37)
na, kur pasirinko ten ir svesim, ka jau padarysi  ax.gif  gaila tik, kad toks nefainas fyntas islindo, kai jau uzstata sumokejo, bet gal ciki viskas bus

as nusipirkau tokiu saldainiuku Majuose suaugusiems , galvojau poroms nakciai, bet dabar jau dvejoju, nes visgi poru nepazistu  g.gif kad neisizeistu paskui  doh.gif

Kepsniai ant grotelių ten tai nerealūs thumbup.gif

Manau kad supras ir bus linksma.
Atsakyti
as tai SALDUS MAJAi pirkau sokoladinu medaliu thumbup.gif .Gal ir pasakojau nebepamenu doh.gif .Bet zadu dovanoti uz buciavimasi .Kadangi 4 poros +1 maiuzkai 6 metu vaikai.Tai medaliai 1 vieta 2 vieta ir dvi 3 vietos.O jauniausiems po tokus "soske" saldainius anta kaklo.Manasuy gerai turetu atrodyti.
Atsakyti
vis dėlto nemoku su picasa daryti filmo blink.gif viskas, ką ryte sukūriau, dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 14:31)
vis dėlto nemoku su picasa daryti filmo  blink.gif viskas, ką ryte sukūriau, dingo  doh.gif

Ot, velnias, bet gal dar pavyks atkurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 30, 16:36)
Ot, velnias, bet gal dar pavyks atkurti  4u.gif

gal...bet laiko niekas nesugrąžins smile.gif dar vaikas kaip tyčia nemiega, visą dieną rėkia. bet va vėl bijau kurti, nes man kažkaip neaišku kaip ten išsaugoti...atrodo, lyg išsaugojau, bet va schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 14:40)
gal...bet laiko niekas nesugrąžins smile.gif dar vaikas kaip tyčia nemiega, visą dieną rėkia. bet va vėl bijau kurti, nes man kažkaip neaišku kaip ten išsaugoti...atrodo, lyg išsaugojau, bet va  schmoll.gif  doh.gif

Su picasa aš niekada nebandžiau schmoll.gif Kiek mačiau filmukų vestuvinių, tais su power point padaryti buvo ax.gif

Lekiu su draugais į gamtą, tai jei neprisijungsiu šį savaitgalį, tai maze 11 kuo didžiausios tau sėkmės, laikau už tave kumštukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 15:40)
gal...bet laiko niekas nesugrąžins smile.gif dar vaikas kaip tyčia nemiega, visą dieną rėkia. bet va vėl bijau kurti, nes man kažkaip neaišku kaip ten išsaugoti...atrodo, lyg išsaugojau, bet va  schmoll.gif  doh.gif

Pabandyk paiešką padaryt, juk kažkaip buvai užvadinus tą filmuką. Gali būt, kad Picasa pasidėjo į savo subkatalogą kur nors.
Start (Pradžia) pasirink Search (Paieška) - For files or folders (dokumento ar katalogo). Ir pasirink kad ieškpotų visuose failuose.
Atsakyti
Rodau kampų skarelės motyvą.
user posted image

Ir bus kiekvienam kamputy po tokį pat. Pabandžiau užlenkti Ir kur liks vidrys, tai biški ištrauksiu siūliukų, ir padarysiu tokius kaip kryželius. Na, sunku man papasakot vaizdžiai. Pamatysit kai pabaigsiu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Na va apziurejom restorana, tai dabar jau daug aiskiau viskas pasidare.

Linarte ir netingi tu rankdarbiais uzsiimt thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar... Kita savaite vaziuosim keist puoksciu, nes nei jaunoji, nei as, nebenorim kaliju doh.gif Ir as nebenoriu tos apyrankes blush2.gif doh.gif Jaunoji uzsimane rugiageliu, o as dar nezinau ka man paderins.
Ir jaunoji uzsimane jaunikio kostiuma is balto, pakeist i pilka... Bet cia jaunikis nepasidave biggrin.gif sake, daugiau niekad gyvenime tokio neuzsidesiu.
Atsakyti