Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(deizzy @ 2009 04 30, 10:19)
pas mus melynois suknios ir berodz geltonos rozes,turetu  atmusti  ax.gif  4u.gif

pas mus dar neaisku o vakar susiemem su jaunaisiais tai nzn kuo cia baigsis.
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 04 30, 10:25)
na ir as pasisakysiu apie geles.Nuotaka bus su kreminiu gvazdiku puokste as raudonu pamerges orandzinemis puokstemis.Pagal sukneliu spalvas. ax.gif

help.gif nesuprantu kodel neikelia nuotrauku ar nuorodu  g.gif .Lyg viska darau gerai. doh.gif .Norejau parodyti puoksteles. verysad.gif

paprastai nukopink nuoroda ir su paste pabalba cia irasyk ir viskas:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 30, 11:29)
Papildyta:
paprastai nukopink nuoroda ir  su paste pabalba cia irasyk ir viskas:)

Laikykis.Nepasiduok ju depresijai. mirksiukas.gif .Tu saunuole taip ruosiesi.Del konkkretaus dalyko nesutaretia ar siaip viskas jiems blogai? g.gif

[QUOTE]
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 30, 10:29)

Laikykis, saulele 4u.gif Tie tavo jaunieji manau patys nežino ko nori, tai jums tenka su tuo nežinojimu ir kautis doh.gif Jei reikia pagalbos, sakyk drąsiai, padėsiu kuom galėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif kokios šaunuolės,tiek visko prirašėt biggrin.gif tik neužsuk pas jus dienelę biggrin.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 30, 10:29)

nenusimink ir neimk labai į galvą mirksiukas.gif pas mane ta pati situacija,tai sakiau viską darysiu pagal save,kaip man atrodo geriau biggrin.gif Nes ko paklausi tai nežino nori ar nenori ax.gif Prieš porą dienų užklausiau dėl bažnyčios tai taip tarpusavy susipyko blink.gif kad net kalta pasijutau,kad pasidomėjau blink.gif Bet vakar jau vėl viskas gerai thumbup.gif Man atrodo kad jauniesiems priešvestuvinė depresija lotuliukas.gif
Papildyta:

rrauzi šaunuolė thumbup.gif ačiū už išsamų pasakojimą 4u.gif Buvai tikrai šauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 09:21)
as iki turgaus nuvarysiu, ten geliu rojus, gal ka atrasiu  ax.gif

Jei gerai suprantu, tai eis kažkur aplink Šiaulius. Tai tu atvažiuok, ir buvusiam Elny, nuo gatvės pusės, kur buvo vartai, yra tokia gėlių parduotuvė. Ten pas juos rojus tiek gyvų tiek dirbtinių gėlių, tiek visokių visokiausių smulkmenėlių. Mes su jaunąja ten pirkom dirbtinas gėles ir karoliukus mašinų papuošimui.

Dėl to ko nori jaunieji ko nenori, tai man gerai. Nieko nenori žinoti, nori staigmenų, tai aš ir nepasakoju, ruošiuos kas man atrodo bus gražu ir miela prisiminti, ir kiekvienas daiktas su potekste ar paaiškinimu.

Užsakiau dangaus žibintus per www.piro.lt - nebrangiai. Ir pristatė per 2 dienas. Likau sužavėta.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 12:41)
Jei gerai suprantu, tai eis kažkur aplink Šiaulius

as is Vilniaus, tik jaunosios saknys nuo Radviliskio, tai tam kraste ir vestuves ax.gif
visa ruosa pas man vyksta Vilniuj 4u.gif
viesejom pas B tevukus, tai ir prasisukau pro gelininke, kuri zada puosyba uzsiimti sales ir baznycios ir del balandziu pakalbejau

as perdaug irgi nesitariu su jaunaisiais, jie uzsieme savais as savais reikalais, tik va del geliu, masinos papuosimo ir kt smulkmenu, kas su mano "darbu" nesusije tai derinu, jie mat uz juru mariu, jiems sunkiau sulakstyt nei man cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 30 balandžio 2009 - 12:03
sveikutes, mano jaunieji taip pat nesikisa i mano darbus ir nenori zinoti ka darau, pasitiki ir laukia staigmenu. Manau, kad taip ir turetu but smile.gif

beje, noriu paklaust ar jus ka dovanosit zaidimu nugaletojams? as niekaip nesugalvoju kokie prizai turetu but. Tai dabar prisipirkau mazu buteliuku alkoholiniu, klijuoju etiketes ir dalinsiu kaip prizus. Kaip manot ar gerai?
Atsakyti
Per BTV kaip tik Rimdžiaus laidą apie vestuves kartoja.
QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 12:59)
as is Vilniaus, tik jaunosios saknys nuo Radviliskio, tai tam kraste ir vestuves  ax.gif

Kur balius, jei ne paslaptis.

QUOTE(maze11 @ 2009 04 30, 13:06)
beje, noriu paklaust ar jus ka dovanosit zaidimu nugaletojams? as niekaip nesugalvoju kokie prizai turetu but. Tai dabar prisipirkau mazu buteliuku alkoholiniu, klijuoju etiketes ir dalinsiu kaip prizus. Kaip manot ar gerai?

Aš tai vestuvinius pinigėlius dalinsiu. O antrą rytą darysim aukcioną.
Atsakyti
As ir nelabai tariuosi su jaunaisiais.Kadangi mes gyvename salia tai ir problemu nera.Ir siapi darau kai pnoriu nes zinau kad sesuo manimi pasitiki visu 100% hihihi.gif
Papildyta:
Linarte tu nuostabi ACIU ACIU ACIU notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 30, 13:18)
Kur balius, jei ne paslaptis.

Zarijoj ax.gif
Atsakyti
Kažkodėl taip ir spėjau. Mūsiškiai rinkos tarp to ir tarp Raudondvario. Pasirinko pastarąjį, nes pašalinių nebeįleidžia, nors brangiau. O ten kur jūs, tai gali makaluotis pašaliniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 30 balandžio 2009 - 12:56
maze11 gal gali pasakyti kiek LT kainuoja tie mazi buteliukai? ir kur tu juos pirkai?

aciu labai 4u.gif
Atsakyti