Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 22:06)
mirksiukas.gif
Na kas ruošias vienos dienos vestuvėms, tai antros dienos programą daro po 12, bet nedaro jaunųjų išlydėjimo ir nebūna sūrio

Aišku, bet širdeles vaikų vardam rašyti gal galiu ir anksčiau pasiųsti, kad svečiam būtų laiko tuos vardus surašyti. O kai sugrįš ištraukčiau butelį su saldainiukais, užkabinčiau tas širdeles ir atiduočiau jauniesiems.
Linarte, gal galėtum ir man atsiųsti pasižadėjimų. Pritrūkau blush2.gif Savo el. paštą į AŽ atsiųsčiau.
Atsakyti
linarte, dėkui biggrin.gif

iš interneto prisirankiojau foto, pradėjau kurti vaizdą legendos apie vyrą ir moterį žodžiams biggrin.gif Su picasa 3 bandau, visai fainai ten kurti, nes nemokėjau, dirbau su power point seniau,,,dabar išsisaugojau jau juodraštuką ir varau miegoti. ryt laukia pratęsimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 29, 21:11)
Kreipiuosi į tas, kurios darėt, darot pasižadėjimus svečių jauniesiems, na kuo padės...
kiek buvau radusi surašiau, gal galit pasidalinti idėjomis, ką ten dar rašėt. nes nieko linksmo nebesugalvoju...  unsure.gif

parasyk i az-atsiusiu savo
Papildyta:
[quote=loretita2,2009 04 29, 21:21]
blink.gif as savo pirslio i vyrus nenoriu!!!! labai jaunas ir plonas smile.gif
[/quote]
biggrin.gif kad jaunas tai neblogai, o jei plonas tai sustores, Mano vyrukas kai zenijomes 48 ismiera pirkom kostiuma, o dabar 54 ir viskas del pilvo biggrin.gif
[/quote]

smile.gif pilvas pilvelis-jis visiems maiso smile.gif
Papildyta:
pasisakysiu ir as apie puokstas

jaunoji uzsake visam pulkui taip kaip pati norejo - sau ir man is tulpiu
pradzioj labai kritiskai ziurejau, bet padare labai viska suterintai vieno stiliaus tik skirtingu spalvu: jaunosios baltos tulpes ir frezijos, mano oranzines tulpes (17 vnt) su kazkokiais zalsvumais, o pamergiu po viena tulpe, geltona arba oranzine ir visiai vyriskai giminei po viena tulpe i atlapa.
bet visa esme buvo visokiuose prieduose-juostyes ir ju surisimas, karoliukai i galus susmeigti ir pan.
as asmeniskai pries tulpes oficialiose vietose, bet man patiko-nenuleipo, nebyrejo niekas ir pan.
reikia ziuret kas daro-manau tai svarbiausia
Atsakyti
Laba rytelis.
Na jus ir prirasete saunuoles pora dieneliu nebuvau uzejusi o cia ohohoooo. thumbup.gif .

QUOTE(loretita2 @ 2009 04 28, 23:24)
As tu etikeciu pvz galiu atsiusti i pastuka, pacios pasidarytumet smile.gif

Gal galima butu blush2.gif muosee@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 23:06)
mirksiukas.gif
Na kas ruošias vienos dienos vestuvėms, tai antros dienos programą daro po 12, bet nedaro jaunųjų išlydėjimo ir nebūna sūrio

taip, jau po visu keliaraiscio, puokstes metimu, torto pjaustymo ir pan.
Atsakyti
Pas mus ir bus vienos dienos vestuves.na antra diena tokai neoficeli toje pacioje kavineje bet bus pirtis baseinas ir jokiu formalumu.Na manau gal atsikelus vistiek visi suses pusryciams tai pasakysiu pora zodziu gal galiu ir suri atnesti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 30, 08:02)
Pas mus ir bus vienos dienos vestuves.na antra diena tokai neoficeli toje pacioje kavineje bet bus pirtis baseinas ir jokiu formalumu.Na manau gal atsikelus vistiek visi suses pusryciams tai pasakysiu pora zodziu gal galiu ir suri atnesti g.gif .

pas mus taip antra diena ale neoficiali bet as vistiek darysiu suri jaunieji nori torta antra diena pjauti, dar nuometa nuimsim ir gandro atsakyma perskaitysim, na dar seimininkais juos padaryt zadu antra diena. bet cia tik as taip galvoju kadangi mano jaunieji niekaip nesugeba atvaziuot pas mane ir pasakyti ko nori ar ko nenori, tai ruosiuosi pagal save.
Atsakyti
loretita2 grazus krepsas bigsmile.gif tik saulegraza man netinka, pas mum viskas su orchidejom, o jos man tokios pazeidziamos atrodo, pasieskosiu dirbtiniu, gal ir jos graziai atrodys g.gif bus matyt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 30, 08:13)
loretita2 grazus krepsas  bigsmile.gif tik saulegraza man netinka, pas mum viskas su orchidejom, o jos man tokios pazeidziamos atrodo, pasieskosiu dirbtiniu, gal ir  jos graziai atrodys  g.gif  bus matyt  ax.gif

zinok maciau pirkt dirbtiniu orchideju atrodo kaip tikros, tik nebepamenu kur, gal maximoj maciau.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 30, 09:16)
zinok maciau pirkt dirbtiniu orchideju atrodo kaip tikros, tik nebepamenu kur, gal maximoj maciau.

4u.gif

as iki turgaus nuvarysiu, ten geliu rojus, gal ka atrasiu ax.gif
Atsakyti
pas mus melynois suknios ir berodz geltonos rozes,turetu atmusti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir as pasisakysiu apie geles.Nuotaka bus su kreminiu gvazdiku puokste as raudonu pamerges orandzinemis puokstemis.Pagal sukneliu spalvas. ax.gif

help.gif nesuprantu kodel neikelia nuotrauku ar nuorodu g.gif .Lyg viska darau gerai. doh.gif .Norejau parodyti puoksteles. verysad.gif
Atsakyti