Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(loretita2 @ 2009 04 29, 21:21)
biggrin.gif kad jaunas tai neblogai, o jei plonas tai sustores, Mano vyrukas kai zenijomes 48 ismiera pirkom kostiuma, o dabar 54 ir viskas del pilvo biggrin.gif

aš savąjį irgi pagal save atsipenėjau. O geriau jau jis būtų mane pagal save doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 04 29, 19:44)
sveikutes smile.gif  o kaip darysit su sveciu knyga? kada paduosit? ipareigosit ka nors rinkt sveikinimus?

as zadu palikt tevam, kad nuvestu i sventimo vieta ir kai rinksis sveciai, kad surasytu smile.gif ir po to kol sveikins jaunuosius as pati pakontroliuosiu, kad ir knygoj butu pasirase ax.gif tiesa mano knyga tai kukli, pati as ja dariau ax.gif

as vietoj skareles skrynute darysiu, nes jau nuo rankdarbiu man pirstai nelabai nori lankstytis, nes neriu dar dukrai suknele antrai dienai ax.gif

man akys ir mintys raibsta nuo ideju rolleyes.gif
ir jauduliukas vis kirba, kad tik pirmas blynas neprisviltu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 10:26)
o maniskiai nors 25 km nuo manes tai turbut gyvai susitike buvom tris kartus nuo sausio menesio ir tai vienas buvo kai suknele jai rinkom:) irgi viskas vyksta skype ir telefonu:) ziauru is tikruju kieno vestuves o kas viskuo rupinas... ogi vargses svociutes lyg sau vestuves keltume smile.gif

merginos o kokios puokstes svociai labiau tiktu?

Uzjauciu tave, labai jau sunku kai sitiek stengiesi ir kazkas jems netinka, bet nepergyvenk pasiruos kaip jauti pagal save ir pamatysi viskas bus gerai. Man kazkaip tokiu problemu nebuvo, mano sese sako as pasitikiu tavim , tai ir dariau pagal save .
O puokste man tai 4 graziausia
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 11:13)

O manoji bus kazkas panasaus i tokia. Vakar uzsakem ax.gif

KOkia idomi g.gif
Papildyta:
QUOTE(airara* @ 2009 04 29, 11:17)
rrauzi saunuole  4u.gif
o reportazo issamumas  thumbup.gif  net pamirsau, kad vaikui darzoviene verdu  blush2.gif

man labai patinka tokios mazos klasikines puokstukes, bet per sias vestuves ala orchidejos karaliauja, tai ir man kazka reiks taip mastyt  ax.gif man labai patiko Linartes berods ideja pasipuost krepsi, tikriausiai nusibezdzioniuosiu  blush2.gif
tikiuos ji pasidalins foto krepsiuko  bigsmile.gif

Mano krepsas buvo toks, bet gele kita, o puokste buvo is saulegrazu, jaunuoji uzsake tai thumbup.gif grazi buvo
[URL=http://keep4u.ru/full/2009/04/29/c990a3c2f0ce6677b82f8636434b56bb/jpg][IMG]http://keep4u.ru/imgs/s/2009/04/29/c9/c990a3c2f0ce6677b82f8636434b56bb.
Atsakyti
Linarte,
tu auksas 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 29, 21:58)
Linarte,
tu auksas  4u.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Tai, tik į sveikatą mirksiukas.gif Ten kai kur tik vardus pasikeisk
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 22:05)
Tai, tik į sveikatą mirksiukas.gif Ten kai kur tik vardus pasikeisk

aaa, aš turiu savo paveiksliukus ir tik trūkstamus prisidėjau iš tavo 4u.gif
Atsakyti
user posted image
kazkas man cia nesigauna su idejimu g.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 29, 22:15)

valio isejo, bet atsiprasau kad didele
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 29, 22:17)
user posted image
Papildyta:

valio isejo, bet atsiprasau kad didele

nu gražu... aš nesugalvoju kaip papuošti tą krepšą blush2.gif
Atsakyti
labai grazu ,as net negalvoju apie krepsiu puosima,bet gal reiktu... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 04 29, 23:45)
labai grazu ,as net negalvoju apie krepsiu puosima,bet gal reiktu... blush2.gif  4u.gif

ir aš negalvoju..išvis dar negalvoju ką kur kame nešimės smile.gif tongue.gif
Linarte-parašiau tau až biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 04 29, 07:30)
kiek man teko matyti, tai tokius dalykus daro antra diena ax.gif

Kad mūsų vestuvės tik vieną dieną. Tai ir suku galvą, kada geriau jas paleisti per rankas.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 29, 22:53)
Linarte-parašiau tau až biggrin.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 29, 23:02)
Kad mūsų vestuvės tik vieną dieną. Tai ir suku galvą, kada geriau jas paleisti per rankas.

Na kas ruošias vienos dienos vestuvėms, tai antros dienos programą daro po 12, bet nedaro jaunųjų išlydėjimo ir nebūna sūrio
Atsakyti