Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(ablydute @ 2009 04 29, 18:59)
va va, labai tave suprantu
pritariu
nuotaka sakė, kad manoji brangiausia
Prašau nebedėti jokių įdomių idėjų, nes pradedu blaškytis  doh.gif  lotuliukas.gif 
labai gražus eilėrašti apie bučinius .
Einu dailinti kampų ir daryti įsipareigojimų lapelių  mirksiukas.gif

va cia as tau pritariu del geru ideju:)
o msn kip nervai ima as tai kaune dbr studijose o viska vestuvem ruosiu namie klaipedoj tai kai jus rasot kad darot ta ir ana tai noras uzeina paciai ka nors daryt bet negaliu nes ne namie esu schmoll.gif
Atsakyti
Per musu vestuves, tai daug kas neirase, o visu pirma tevai, nes jie galvojo kaip visad: spesim irasyt doh.gif Jau trys metai kaip raso lotuliukas.gif Todel galvoju ipareigosiu kokia atsakinga asmenybe.

O mes siandien restorano taip ir neapziurejom, nes patingejo jaunoji doh.gif Susitarem ryt ryte varyt. Tai jau nuo kitos savaites imsiu intensyviai ruostis, nes kol kas tik apmastymu lygyje viskas blush2.gif Atrodo dar tiek daug laiko, bet kaip jis tirpsta, ypac kai geri orai ir du maziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 19:04)
Aš irgi su kampais kovoju doh.gif

as zadu savaitgali kovot su kampais. gal galit jau patart kaip daryt o kaip nedaryt? o kaip siuvinejat? as zadu tik kokia grazia juostele apsiuti. nes neradau ka galeciau isisuvineti.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 29, 20:59)
Prašau nebedėti jokių įdomių idėjų, nes pradedu blaškytis  doh.gif  lotuliukas.gif 

ir man jau sukasi galvele wacko.gif kiek cia visko bigsmile.gif kasdien keiciu scenariju blush-anim-cl.gif ,o liko tik menesiukas iki debiuto fear.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 20:06)
Per musu vestuves, tai daug kas neirase, o visu pirma tevai, nes jie galvojo kaip visad: spesim irasyt doh.gif Jau trys metai kaip raso lotuliukas.gif Todel galvoju ipareigosiu kokia atsakinga asmenybe.

Per brolio vestuves nespėjom nieko įrašyt, nes išvežėm močiutę į kaimą. Bet neužilgo brolis į svečius pasikvietė, atidavė fotografo nuotraukas, ir davė albumą, kad įrašytume. Tai mes be streso, ramiai, ir užrašėm.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 20:07)
as zadu savaitgali kovot su kampais. gal galit jau patart kaip daryt o kaip nedaryt? o kaip siuvinejat? as zadu tik kokia grazia juostele apsiuti. nes neradau ka galeciau isisuvineti.

Siuvinėju kampuose po tokį augalinio motyvo ornamentą. O vidury darysiu peltakiu tokius kryželius. Nežinau kada baigsiu, būtinai pasirodysiu. (Nu kai pagalvoju, tai gerai man, kad mano jaunoji nesėdi SM, bet sakė idėjų tai rankiojasi čia, nu tikiuos nešmirinėja)
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 19:19)
Per brolio vestuves nespėjom nieko įrašyt, nes išvežėm močiutę į kaimą. Bet neužilgo brolis į svečius pasikvietė, atidavė fotografo nuotraukas, ir davė albumą, kad įrašytume. Tai mes be streso, ramiai, ir užrašėm.
Siuvinėju kampuose po tokį augalinio motyvo ornamentą. O vidury darysiu peltakiu tokius kryželius. Nežinau kada baigsiu, būtinai pasirodysiu. (Nu kai pagalvoju, tai gerai man, kad mano jaunoji nesėdi SM, bet sakė idėjų tai rankiojasi čia, nu tikiuos nešmirinėja)

o gal ta augalini motyva imest cia galetum?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 20:20)
o gal ta augalini motyva imest cia galetum?

Siuvinėju kryželiu, schema iš žurnalo, skanerio namie neturiu, nežinau verysad.gif Vieną motyvą šiandien pabaigsiu, galėsiu rytoj nufotkint ir pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 19:31)
Siuvinėju kryželiu, schema iš žurnalo, skanerio namie neturiu, nežinau  verysad.gif Vieną motyvą šiandien pabaigsiu, galėsiu rytoj nufotkint ir pasirodyt.

butu smagu:) kaip nors gal is foto pasiziureciau:)
Atsakyti
Kreipiuosi į tas, kurios darėt, darot pasižadėjimus svečių jauniesiems, na kuo padės...
kiek buvau radusi surašiau, gal galit pasidalinti idėjomis, ką ten dar rašėt. nes nieko linksmo nebesugalvoju... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 29, 21:11)
Kreipiuosi į tas, kurios darėt, darot pasižadėjimus svečių jauniesiems, na kuo padės...
kiek buvau radusi surašiau, gal galit pasidalinti idėjomis, ką ten dar rašėt. nes nieko linksmo nebesugalvoju...  unsure.gif

Primink meilą, atsiųsiu tekstus
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 21:14)
Primink meilą, atsiųsiu tekstus

parašiau až 4u.gif dėkui tau išanksto mirksiukas.gif o jau visai išsibaigė idėjos doh.gif rolleyes.gif pradėjau net galvoti, kad tuos pasižadėjimus drėbsiu lauk.
Noriu viską dailiai susidėti, antradienį grįš piršlys, nebus laiko bedailinti, reiks ir pasidžiaugti po nesimatymo ir tuoj į vestuves lėkti
Atsakyti
[quote=rrauzi,2009 04 28, 23:51]
na mano pirslys tikriausiai kada nors ir mano vyru pataps biggrin.gif turetu bent jau biggrin.gif
[/quote]
blink.gif as savo pirslio i vyrus nenoriu!!!! labai jaunas ir plonas smile.gif
[/quote]
biggrin.gif kad jaunas tai neblogai, o jei plonas tai sustores, Mano vyrukas kai zenijomes 48 ismiera pirkom kostiuma, o dabar 54 ir viskas del pilvo biggrin.gif
Atsakyti