Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

http://www.geliusalo...pirslienes.html

cia yra ouostu pintiniu gali paziureti
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 11:25)
http://www.geliusalo...pirslienes.html
cia yra ouostu pintiniu gali paziureti

vau bigsmile.gif aciu, pati ziurinejau si puslapiuka ir neuzmaciau, tiesa, labiau domejaus jaunosios puokstem, nes su ja jai rinkom ax.gif

Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 29, 10:34)
vau  bigsmile.gif  aciu, pati ziurinejau si puslapiuka ir neuzmaciau, tiesa, labiau domejaus jaunosios puokstem, nes su ja jai rinkom  ax.gif

jei ka dar uzmatysius ikelsiu nuoruoda nes pati dbr sau ieskau tinkamo varianto:)
as tai sakiau pintines neimsiu iduosiu samo MB toki sena diplomata ar kaip ten jis vadinas ir lai vyrai svorius tampo smile.gif as nebent maisiuka koki is organzos sladainiam pasisiusiu kad graziai atrodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 10:13)
O manoji bus kazkas panasaus i tokia. Vakar uzsakem ax.gif

Gražu - tai pirmoji mintis pamačius puokštę, antroji - ar bus patogu piršlienei su ja ant rankos, kai šalia bus ir papkė, ir pintinė, ir kiti daiktai?
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 11:13)
O manoji bus kazkas panasaus i tokia. Vakar uzsakem ax.gif

Aš apie kažką panašaus irgi galvojau. Bet persigalvojau. Pirma, tie nukarimai man labai nepatinka. Antra, aš būsiu su švarkeliu ir pirštinėm. Tai kur aš ją užsidėsiu? Trečia, tikrai patogiau bus krepšelis su saldainiais. Ir gražu ir praktiška.

QUOTE(airara* @ 2009 04 29, 11:17)
man labai patiko Linartes berods ideja pasipuost krepsi, tikriausiai nusibezdzioniuosiu  blush2.gif
tikiuos ji pasidalins foto krepsiuko  bigsmile.gif

Prašom prašom. Aišku,kad pasirodysiu kaip atrodžiau bendram vaizde.
Atsakyti
http://www.duziedeli...-puokstes-geles
10 foto idomi ideja tokia
Atsakyti
mergaičiuke-ir man 4 puokštė tavo bigsmile.gif ir prie suknelės tinka...
o nuotakai 5 mano galva nelabai g.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 10:44)

Pati pirmoji foto thumbup.gif Jei tuokčiausi tai tokios norėčiau, ji laaaabai skaniai turi kvepėti ir vyrui gražiai gėlytės padarytos bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.didysisve...p/101478_17.jpg

kazkas panasaus tik su rozem man atrodo butu labai grazu jaunajai:)
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 29, 10:45)
mergaičiuke-ir man 4 puokštė tavo  bigsmile.gif ir prie suknelės tinka...
o nuotakai 5 mano galva nelabai  g.gif

bet ji tokios nori as noreciau kitokios jos bet kiekveinam pagal skoni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 11:44)

3 tau tiktų prie suknutės.
Atsakyti
www.paslidija.lt yra ivairiu ideju 4u.gif

QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 29, 11:37)
Gražu - tai pirmoji mintis pamačius puokštę, antroji - ar bus patogu piršlienei su ja ant rankos, kai šalia bus ir papkė, ir pintinė, ir kiti daiktai?

Tai vat ir ziurejau, kad butu patogu. Tik mano bus ne tokia nukarusiu ir eis uz alkunes dar.. Zodziu kaip pirstine, apsivijus visa ranka. Ten sake reguliuojas prispaudimas prie rankos. Tai ziuresim, turetu but patogu. Jei ne, tai salej nusiimsiu, o kai be jokio pulko, tai niekur mes nevazinesim. Numatyta taip:

10:00 pas jaunuosius atvarom ir mus dazo, sukuoja
14:00-15:00 darom jaunuju pasiemima is namu (tevu nebus, nes nebus isleidimu). Po visu pasiemimu vaziuojam kazkur pasifotografuot keturiese.
16:30 baznycia
17:30 einam nuo baznycios (bus prie balto tilto) per balta tilta, palei upe link zaliojo tilto. Per ji nesa jaunaja ir uz tilto viesbuty numatyta 18:30 pasitikt jaunuosius.
19:00 noreciau sesr prie stalo, nes tik viena vakara vestuves, jei uzsivelinsim, nieko nespesim unsure.gif

O jus kas raset, ziuriu velai prie stalo sedot.

Jaunikis nori, kad po karstu darytume pertraukele perekurui ir alui, o paskui prie stalo sest saltus valgyt, paskui vel pertraukele ir tada trecia uzsedima daryt su jaunuju tortu. Tai vat galvoju kada jaunuju soki daryt? Per pirma ar antra pertraukele?
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 29, 10:59)
3 tau tiktų prie suknutės.

dekui uz pastebejimus:) as tik noriu tokio grieztesnes gal kad tokia butu grieztai apvali bejokiu nutysusiu detaliu:)
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 11:08)
www.paslidija.lt yra ivairiu ideju 4u.gif
Tai vat ir ziurejau, kad butu patogu. Tik mano bus ne tokia nukarusiu ir eis uz alkunes dar.. Zodziu kaip pirstine, apsivijus visa ranka. Ten sake reguliuojas prispaudimas prie rankos. Tai ziuresim, turetu but patogu. Jei ne, tai salej nusiimsiu, o kai be jokio pulko, tai niekur mes nevazinesim. Numatyta taip:

10:00 pas jaunuosius atvarom ir mus dazo, sukuoja
14:00-15:00 darom jaunuju pasiemima is namu (tevu nebus, nes nebus isleidimu). Po visu pasiemimu vaziuojam kazkur pasifotografuot keturiese.
16:30 baznycia
17:30 einam nuo baznycios (bus prie balto tilto) per balta tilta, palei upe link zaliojo tilto. Per ji nesa jaunaja ir uz tilto viesbuty numatyta 18:30 pasitikt jaunuosius.
19:00 noreciau sesr prie stalo, nes tik viena vakara vestuves, jei uzsivelinsim, nieko nespesim unsure.gif

O jus kas raset, ziuriu velai prie stalo sedot.

Jaunikis nori, kad po karstu darytume pertraukele perekurui ir alui, o paskui prie stalo sest saltus valgyt, paskui vel pertraukele ir tada trecia uzsedima daryt su jaunuju tortu. Tai vat galvoju kada jaunuju soki daryt? Per pirma ar antra pertraukele?

as manau per pirma pertraukele daryti geriau.
Atsakyti