Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 08:43)
dekui uz palaikyma pekntasieni vaziuoju pas jaunuju galutinai viska susitarti:)
laikykit kumscius jauciu dar naujienu ne tokiu isgirsiu smile.gif

Laikau laikau mirksiukas.gif Tikiuosi tau jaunieji nepadarys jokių staigmenėlių daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 29, 08:49)
Laikau laikau  mirksiukas.gif  Tikiuosi tau jaunieji nepadarys jokių staigmenėlių daugiau.

as irgi tikiuosi. nes man jau gan ju staigmenu is pradziu viskas buvo gerai kaip darau o liko 3 savites tai pradejo norus reiskti o kai purciau juos sakykit a norit ka nenorit ka daryt ko nedaryt tai ai daryk kai nori mum nesvarbu:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 11:08)
as irgi tikiuosi. nes man jau gan ju staigmenu is pradziu viskas buvo gerai kaip darau o liko 3 savites tai pradejo norus reiskti o kai purciau juos sakykit a norit ka nenorit ka daryt ko nedaryt  tai ai daryk kai nori mum nesvarbu:)

suprantu tave drinks_cheers.gif
o maniškiai, ką paklausi - tai atsakymas būna nežinau,,,dar mum abiem reikia tartis..o jie ne čia LT, o užsieny doh.gif tai išvis,,.,per skype parašom žinutes ir vsio doh.gif jei kas man bus neaišku, darysiu kaip AŠ noriu lotuliukas.gif ir brolienės mintys man tada jau dzin, nes pati kalta, kad nesitarė kai klausiau. o broliukas mano tai sakė, kad mane pasirinko ir pasitiki visu 100 proc. rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 29, 09:12)
suprantu tave  drinks_cheers.gif
o maniškiai, ką paklausi - tai atsakymas būna nežinau,,,dar mum abiem reikia tartis..o jie ne čia LT, o užsieny  doh.gif tai išvis,,.,per skype parašom žinutes ir vsio  doh.gif jei kas man bus neaišku, darysiu kaip AŠ noriu  lotuliukas.gif ir brolienės mintys man tada jau dzin, nes pati kalta, kad nesitarė kai klausiau. o broliukas mano tai sakė, kad mane pasirinko ir pasitiki visu 100 proc.  rolleyes.gif  blush2.gif

o maniskiai nors 25 km nuo manes tai turbut gyvai susitike buvom tris kartus nuo sausio menesio ir tai vienas buvo kai suknele jai rinkom:) irgi viskas vyksta skype ir telefonu:) ziauru is tikruju kieno vestuves o kas viskuo rupinas... ogi vargses svociutes lyg sau vestuves keltume smile.gif

merginos o kokios puokstes svociai labiau tiktu?
kaip jum tokios?
http://public.fotki....ukeee/puokstes/
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 09:26)
merginos o kokios puokstes svociai labiau tiktu?
kaip jum tokios?
http://public.fotki....ukeee/puokstes/

Man tai prie tavo suknelės gražiausiai atrodytų 4 puokštė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 29, 09:33)
Man tai prie tavo suknelės gražiausiai atrodytų 4 puokštė  ax.gif

man taip ji graziausia. antra nuo galo mano jaunoji tokios nori:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 29, 09:42)
man taip ji graziausia. antra nuo galo mano jaunoji tokios nori:)

Antra nuo galo irgi graži, tik man asmeniškai gražiau, kai jaunosios puokštėje gėlės būna vien baltos, bet čia jau skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
rrauzi aciu uz savo reportaza 4u.gif

Man irgi atrodo, kad 4 thumbup.gif

O manoji bus kazkas panasaus i tokia. Vakar uzsakem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 29 balandžio 2009 - 10:14
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 10:13)
rrauzi aciu uz savo reportaza 4u.gif

Man irgi atrodo, kad 4 thumbup.gif

grazu ir galvojau apir toki varianta kol jaunoji zadejo puoste is kaliju darytis bet persigalvojo darysis is roziu.'

Atsakyti
rrauzi saunuole 4u.gif
o reportazo issamumas thumbup.gif net pamirsau, kad vaikui darzoviene verdu blush2.gif

man labai patinka tokios mazos klasikines puokstukes, bet per sias vestuves ala orchidejos karaliauja, tai ir man kazka reiks taip mastyt ax.gif man labai patiko Linartes berods ideja pasipuost krepsi, tikriausiai nusibezdzioniuosiu blush2.gif
tikiuos ji pasidalins foto krepsiuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 29, 10:10)
Antra nuo galo irgi graži, tik man asmeniškai gražiau, kai jaunosios puokštėje gėlės būna vien baltos, bet čia jau skonio reikalas  ax.gif

as asmeniskai irgi uz baltas arba sviesias kremines rozes jaunajai.
esu maciu tokia puokste jei rasu foto ikelsiu : tokkia viduri tik pumpurai roziu paskuo vos prasiskleidusios rozes ir taip vis daugiau prasiskleidusios rozes eina ratu labai grazu bent man.
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 11:13)

mes atmetem variantus ant ranku ax.gif nors pradzioj ir as galvojau ir pamergem siule, bet veliau pagalvojau, o jei oras ne koks ispuls ir noresis koki svarkiuka ar ka uzsimest, tai kaip tada ta puokste g.gif tai imam klasikini varianta i rankas, jaunosios krentanti , pamergem tokiu paciu geliu mazesnis akcentas, o as su klaustuku doh.gif
Atsakyti