[quote=rrauzi,2009 04 28, 22:57]
aisku suprantama:)
as tik galvoju kaip maniskiui pavyks su pirslio pareigom susitvarkyti jam pirmos vestuves normalios ir i pirslius:)
[/quote]
jei nebijo auditorijos-viskas bus gerai
[/quote]
suzinosim uz 3 savaiciu:)
o kokia puokste turejai?
žiūrėkit, ką sugalvojau su tais bučkiais:
Vieno filosofo paklausė, kas yra meilė?
Filosofas atsakė:
- Meilė tai bučinys, du bučiniai, trys bučiniai
- O bučinių yra labai įvairių.
Paprašysime savo pagalbininkų pailiustruoti, kokių būna bučinių:
1. ilgas bučinys (valgyti vienam iš vieno galo, kitam iš kito ir pasibučiuoti - saldaininė virvė)
2. šaltas bučinys (įsidėti mynton ir pasibučiuoti)
3. saldus bučinys (pasipudruoti lūpas cukraus pudra ir pasibučiuoti)
4. aistringas bučinys (rankas uždėti vienas kitam ant sėdimosios dalies, stipriai prisiglausti ir pasibučiuoti)
5. prancūziškas (palaižyti ledinuką ant pagaliuko, pasakyti ža tem ir pasibučiuoti).
o jau kai neatstos ir vis tiek mums lieps, tai sakysiu, kad
mes pademonstruosim paslaptingą. (po skarele, vėduokle, švarku...)
o jei sakys vis tiek kad netinka, tai sakysim, kad gal be reikalo čia mokinam ir gaištam laiką, nes jaunieji jau moka...mes matėm ir turim įrodymų ir parodysim išdidintą įrėmintą jų besibučiuojančių nuotrauką...tada manau beliks jiems tik pakartoti kas nuotraukoj
Vieno filosofo paklausė, kas yra meilė?
Filosofas atsakė:
- Meilė tai bučinys, du bučiniai, trys bučiniai
- O bučinių yra labai įvairių.
Paprašysime savo pagalbininkų pailiustruoti, kokių būna bučinių:
1. ilgas bučinys (valgyti vienam iš vieno galo, kitam iš kito ir pasibučiuoti - saldaininė virvė)
2. šaltas bučinys (įsidėti mynton ir pasibučiuoti)
3. saldus bučinys (pasipudruoti lūpas cukraus pudra ir pasibučiuoti)
4. aistringas bučinys (rankas uždėti vienas kitam ant sėdimosios dalies, stipriai prisiglausti ir pasibučiuoti)
5. prancūziškas (palaižyti ledinuką ant pagaliuko, pasakyti ža tem ir pasibučiuoti).
o jau kai neatstos ir vis tiek mums lieps, tai sakysiu, kad
mes pademonstruosim paslaptingą. (po skarele, vėduokle, švarku...)
o jei sakys vis tiek kad netinka, tai sakysim, kad gal be reikalo čia mokinam ir gaištam laiką, nes jaunieji jau moka...mes matėm ir turim įrodymų ir parodysim išdidintą įrėmintą jų besibučiuojančių nuotrauką...tada manau beliks jiems tik pakartoti kas nuotraukoj
[quote=gutė pinkutė,2009 04 28, 08:06]
labai visiems patiko tastamentas, niekam nebuvo girdėtas(kur negalima karti).
[/quote]
o ta testamenta piršlys skaite, ar mintinai sake? nes manau, cia graziau butu, jei neskaitytu, nes cia pareiskimas, kad testamento nebus. As liepiau savo pirsleliui mokintis, bet kad jis tinginys
[quote=sanjur,2009 04 28, 18:41]
[quote=mergaiciuke_ee,2009 04 27, 20:58]
dar toks klusimelis, mano jaunoji nori, kad kuo idomiau ja issipirktu ryte jaunikis, galvojau padaryti kaip pelenes pasakoje su bateliu,bet gal kas turit idomesniu pasiulymu?
[/quote]
mes darysim su mieganciaja grazuole, pradzioj tai duosiu is taures gerti, ras rakteli, ieis i kambari, ten gules jaunoji nuometu veida uzsidengus, pasakysiu, kad jei jaunajai patiks bucinys, ji atsibus. Na, kazkas panasaus.
labai visiems patiko tastamentas, niekam nebuvo girdėtas(kur negalima karti).
[/quote]
o ta testamenta piršlys skaite, ar mintinai sake? nes manau, cia graziau butu, jei neskaitytu, nes cia pareiskimas, kad testamento nebus. As liepiau savo pirsleliui mokintis, bet kad jis tinginys
[quote=sanjur,2009 04 28, 18:41]
[quote=mergaiciuke_ee,2009 04 27, 20:58]
dar toks klusimelis, mano jaunoji nori, kad kuo idomiau ja issipirktu ryte jaunikis, galvojau padaryti kaip pelenes pasakoje su bateliu,bet gal kas turit idomesniu pasiulymu?
[/quote]
mes darysim su mieganciaja grazuole, pradzioj tai duosiu is taures gerti, ras rakteli, ieis i kambari, ten gules jaunoji nuometu veida uzsidengus, pasakysiu, kad jei jaunajai patiks bucinys, ji atsibus. Na, kazkas panasaus.
rrauzi, saunuole :
Aciu uz info ir padrasinimus
As jau kita savaite eisiu sukneliu ziuret del ideju ir smagsiu siuveja Man matote kiek sudetinga del odos problemu nuomotis-reik siuuutis
Aciu uz info ir padrasinimus
As jau kita savaite eisiu sukneliu ziuret del ideju ir smagsiu siuveja Man matote kiek sudetinga del odos problemu nuomotis-reik siuuutis
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 28, 23:02)
Planuoju daryti mėlyną ir raudoną širdeles, kad svečiai ant jų siūlomus vardus vaikučiams galėtų surašyti. Kaži, kada jas geriausiai per rankas būtų paleisti, gal per pirmą užsėdimą po komentantų rinkimo .
O jauniesiems jas atiduočiau per antrą užsėdimą.
O jauniesiems jas atiduočiau per antrą užsėdimą.
kiek man teko matyti, tai tokius dalykus daro antra diena
o as su buciniais toki zaidima sugalvojau
iskviesiu 6 svanores poras, duosii traukti po lapeli, o ten parasyta po posmeli eilerascio apie bucini. sakysiu, kad pasibuciuotu taip, kad isreisktu eilerastuko pagrindine minti
va tas eilerastukas. jis A. Baltakio.. man nuo seno labai jis patinka..tai pamaniau, reikia ji panaudopti geriems tikslams
Bučinys -
Kad prakalbėtum,
Kai per daug slogi tyla.
Bučinys -
Kad patylėtum,
Kai šneka nebemiela.
Bučinys -
Kad atsibustum
Iš sapnų ir nebūties.
Bučinys -
Kad vėl užpūstum
Žiburį
Labos nakties!
Bučinys -
Atskleidęs tiesą.
Įspėjimo bučinys,-
Kad žinotum, jog išblėso
Tavo židinio ugnis.
Bučinys -
Aistrų verpetas.
Bučinys -
Tyli versmė.
Viešas pergalės paradas.
Šventas aktas.
Nuodėmė.
Bučinys -
Pasidavimas.
Atspaudas:
Tu kalinys!
Bučinys -
Šviesus žaidimas.
Juodas judo bučinys.
Bučinys -
Bjauri vagystė.
Ar gražiausia dovana.
Nuoširdumas.
Apgavystė.
Meilės prievolė.
Daina.
Niekas bučinys.
Ir viskas.
Žmogų prikelia
Arba
Jį pražudo
Bučinys juk daugiareikšmis,
Kaip kalba.
iskviesiu 6 svanores poras, duosii traukti po lapeli, o ten parasyta po posmeli eilerascio apie bucini. sakysiu, kad pasibuciuotu taip, kad isreisktu eilerastuko pagrindine minti
va tas eilerastukas. jis A. Baltakio.. man nuo seno labai jis patinka..tai pamaniau, reikia ji panaudopti geriems tikslams
Bučinys -
Kad prakalbėtum,
Kai per daug slogi tyla.
Bučinys -
Kad patylėtum,
Kai šneka nebemiela.
Bučinys -
Kad atsibustum
Iš sapnų ir nebūties.
Bučinys -
Kad vėl užpūstum
Žiburį
Labos nakties!
Bučinys -
Atskleidęs tiesą.
Įspėjimo bučinys,-
Kad žinotum, jog išblėso
Tavo židinio ugnis.
Bučinys -
Aistrų verpetas.
Bučinys -
Tyli versmė.
Viešas pergalės paradas.
Šventas aktas.
Nuodėmė.
Bučinys -
Pasidavimas.
Atspaudas:
Tu kalinys!
Bučinys -
Šviesus žaidimas.
Juodas judo bučinys.
Bučinys -
Bjauri vagystė.
Ar gražiausia dovana.
Nuoširdumas.
Apgavystė.
Meilės prievolė.
Daina.
Niekas bučinys.
Ir viskas.
Žmogų prikelia
Arba
Jį pražudo
Kaip kalba.
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 29, 08:12)
Bučinys -
Kad prakalbėtum,
Kai per daug slogi tyla.
Bučinys -
Kad patylėtum,
Kai šneka nebemiela.
Bučinys -
Kad atsibustum
Iš sapnų ir nebūties.
Bučinys -
Kad vėl užpūstum
Žiburį
Labos nakties!
Bučinys -
Atskleidęs tiesą.
Įspėjimo bučinys,-
Kad žinotum, jog išblėso
Tavo židinio ugnis.
Bučinys -
Aistrų verpetas.
Bučinys -
Tyli versmė.
Viešas pergalės paradas.
Šventas aktas.
Nuodėmė.
Bučinys -
Pasidavimas.
Atspaudas:
Tu kalinys!
Bučinys -
Šviesus žaidimas.
Juodas judo bučinys.
Bučinys -
Bjauri vagystė.
Ar gražiausia dovana.
Nuoširdumas.
Apgavystė.
Meilės prievolė.
Daina.
Niekas bučinys.
Ir viskas.
Žmogų prikelia
Arba
Jį pražudo
Kaip kalba.
Bučinys -
Kad prakalbėtum,
Kai per daug slogi tyla.
Bučinys -
Kad patylėtum,
Kai šneka nebemiela.
Bučinys -
Kad atsibustum
Iš sapnų ir nebūties.
Bučinys -
Kad vėl užpūstum
Žiburį
Labos nakties!
Bučinys -
Atskleidęs tiesą.
Įspėjimo bučinys,-
Kad žinotum, jog išblėso
Tavo židinio ugnis.
Bučinys -
Aistrų verpetas.
Bučinys -
Tyli versmė.
Viešas pergalės paradas.
Šventas aktas.
Nuodėmė.
Bučinys -
Pasidavimas.
Atspaudas:
Tu kalinys!
Bučinys -
Šviesus žaidimas.
Juodas judo bučinys.
Bučinys -
Bjauri vagystė.
Ar gražiausia dovana.
Nuoširdumas.
Apgavystė.
Meilės prievolė.
Daina.
Niekas bučinys.
Ir viskas.
Žmogų prikelia
Arba
Jį pražudo
Kaip kalba.
super mintis
o jei lieps mums buciuotis, tuomet visokiom pozom mokysim: atsistojus, atsitupus, atsiklaupus, atsigulus ir pan nu issisuksim..
ir dar jei kas nors labai reks kad blogai, tuomet as tuos garsiai rekiancius iskviesiu parodyti, kaip reikia, jei jau tokie gudrus ir garsiai rekia
visitk manau, kad kai pirsliauji su saviskiu yra gerai :)ir susibendraves esi, ir zmogu pazisti, ir pasibuciuoti nebaisu
Papildyta:
man dar patiko mintis apie buciniuss, kur cia skaiciau, kad bucinai su spageti, bananu ir pan.. tai pagalvojau darysiu gal veliau jau po 12 arba gal jaunimui gamtoj buciniu konkursa..
duosiu vieniems spageti, kitiems agurkiuka maziuka rauginta, dar kitiems pipiriuka, banana..nu kazka valgomo.. ir pavadinsiu kaip nors pvz. erotinis bucinys (su bananu), ilgasis bucinys (su spageti)
astrus bucinys (su pipiriuku), pikantiskas bucinys (su raugintu agurkiuku), ir t.t.
ir tuomet rinksim graziausia bucini tai cia gal reikia jau su visais sveciais zaisti, ar ne ? kad buti kam balsuoti ir ziureti
ir dar jei kas nors labai reks kad blogai, tuomet as tuos garsiai rekiancius iskviesiu parodyti, kaip reikia, jei jau tokie gudrus ir garsiai rekia
visitk manau, kad kai pirsliauji su saviskiu yra gerai :)ir susibendraves esi, ir zmogu pazisti, ir pasibuciuoti nebaisu
Papildyta:
man dar patiko mintis apie buciniuss, kur cia skaiciau, kad bucinai su spageti, bananu ir pan.. tai pagalvojau darysiu gal veliau jau po 12 arba gal jaunimui gamtoj buciniu konkursa..
duosiu vieniems spageti, kitiems agurkiuka maziuka rauginta, dar kitiems pipiriuka, banana..nu kazka valgomo.. ir pavadinsiu kaip nors pvz. erotinis bucinys (su bananu), ilgasis bucinys (su spageti)
astrus bucinys (su pipiriuku), pikantiskas bucinys (su raugintu agurkiuku), ir t.t.
ir tuomet rinksim graziausia bucini tai cia gal reikia jau su visais sveciais zaisti, ar ne ? kad buti kam balsuoti ir ziureti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 29, 08:24)
o jei lieps mums buciuotis, tuomet visokiom pozom mokysim: atsistojus, atsitupus, atsiklaupus, atsigulus ir pan nu issisuksim..
Papildyta:
Papildyta:
tai gi galima ir gamtoj kol viena pora buciuojasi kitos gali vertinti. be to gi vestuvese teisejai dazniausiai pirsliai buna visose rungtyse:)
rrauzi Šaunuolė tu esi AČIŪ už išsamų vestuvių reportažą
Aš tai galvojau, kad mums eiti pas šokių mokytojus ir susikurti šokį, bet maniškis ne kiek tingi, kiek sako, kad tik klumpakojį moka šokti
Būčiau begalo dėkinga, jei man atsiųstumei
Stiprybės daug daug Žinau, kad tokios situacijos daug nervų kainuoja, bet čia neišvengiama, jei ne viena, tai kita. Laikykis, saulele
Superinė idėja, aš ir kažką panašaus galvoju daryti
Koks fainas eilėraštis Būsi šauni piršlienė
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 22:16)
svočios, kokį šokote/šoksite savo su piršliu šokį...?
pas mus nebus jaunųjų valso, bus jaunųjų šokis pagal jų pasirinktą dainą...o aš irgi nenorėčiau (nemoku) šokti polkos...
pas mus nebus jaunųjų valso, bus jaunųjų šokis pagal jų pasirinktą dainą...o aš irgi nenorėčiau (nemoku) šokti polkos...
Aš tai galvojau, kad mums eiti pas šokių mokytojus ir susikurti šokį, bet maniškis ne kiek tingi, kiek sako, kad tik klumpakojį moka šokti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 28, 22:24)
As tu etikeciu pvz galiu atsiusti i pastuka, pacios pasidarytumet
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 22:28)
mano jaunieji man pareiske kad neturi muzikantu kontaktu kai paprasiau nes noriu susitikt su jais kaip sunervino....
Stiprybės daug daug Žinau, kad tokios situacijos daug nervų kainuoja, bet čia neišvengiama, jei ne viena, tai kita. Laikykis, saulele
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 22:59)
žiūrėkit, ką sugalvojau su tais bučkiais:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 29, 08:12)
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 29, 08:37)
rrauzi Šaunuolė tu esi AČIŪ už išsamų vestuvių reportažą
dekui uz palaikyma pekntasieni vaziuoju pas jaunuju galutinai viska susitarti:)
laikykit kumscius jauciu dar naujienu ne tokiu isgirsiu