Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

[quote=rrauzi,2009 04 28, 22:57]
aisku suprantama:)
as tik galvoju kaip maniskiui pavyks su pirslio pareigom susitvarkyti jam pirmos vestuves normalios ir i pirslius:)
[/quote]
jei nebijo auditorijos-viskas bus gerai
[/quote]
suzinosim uz 3 savaiciu:)
o kokia puokste turejai?
Atsakyti
žiūrėkit, ką sugalvojau su tais bučkiais:
Vieno filosofo paklausė, kas yra meilė?
Filosofas atsakė:
- Meilė – tai bučinys, du bučiniai, trys bučiniai…
- O bučinių yra labai įvairių.

Paprašysime savo pagalbininkų pailiustruoti, kokių būna bučinių:

1. ilgas bučinys (valgyti vienam iš vieno galo, kitam iš kito ir pasibučiuoti - saldaininė virvė)
2. šaltas bučinys (įsidėti mynton ir pasibučiuoti)
3. saldus bučinys (pasipudruoti lūpas cukraus pudra ir pasibučiuoti)
4. aistringas bučinys (rankas uždėti vienas kitam ant sėdimosios dalies, stipriai prisiglausti ir pasibučiuoti)
5. prancūziškas (palaižyti ledinuką ant pagaliuko, pasakyti ža tem ir pasibučiuoti).

o jau kai neatstos ir vis tiek mums lieps, tai sakysiu, kad
mes pademonstruosim paslaptingą. (po skarele, vėduokle, švarku...)
o jei sakys vis tiek kad netinka, tai sakysim, kad gal be reikalo čia mokinam ir gaištam laiką, nes jaunieji jau moka...mes matėm ir turim įrodymų ir parodysim išdidintą įrėmintą jų besibučiuojančių nuotrauką...tada manau beliks jiems tik pakartoti kas nuotraukoj
Atsakyti
[quote=gutė pinkutė,2009 04 28, 08:06]
labai visiems patiko tastamentas, niekam nebuvo girdėtas(kur negalima karti).
[/quote]
o ta testamenta piršlys skaite, ar mintinai sake? nes manau, cia graziau butu, jei neskaitytu, nes cia pareiskimas, kad testamento nebus. As liepiau savo pirsleliui mokintis, bet kad jis tinginys doh.gif

[quote=sanjur,2009 04 28, 18:41]
[quote=mergaiciuke_ee,2009 04 27, 20:58]

dar toks klusimelis, mano jaunoji nori, kad kuo idomiau ja issipirktu ryte jaunikis, galvojau padaryti kaip pelenes pasakoje su bateliu,bet gal kas turit idomesniu pasiulymu? ax.gif
[/quote]
mes darysim su mieganciaja grazuole, pradzioj tai duosiu is taures gerti, ras rakteli, ieis i kambari, ten gules jaunoji nuometu veida uzsidengus, pasakysiu, kad jei jaunajai patiks bucinys, ji atsibus. Na, kazkas panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maze11: 28 balandžio 2009 - 23:35
rrauzi, saunuole thumbup.gif:

Aciu uz info smile.gif ir padrasinimus smile.gif
As jau kita savaite eisiu sukneliu ziuret del ideju ir smagsiu siuveja smile.gif Man matote kiek sudetinga del odos problemu nuomotis-reik siuuutis smile.gif
Atsakyti
Dar superinis dalykas atsikratyt buciavimosi - jaunuju besibuciuojanciu nuotrauka - mums jau nebereikia mokint, o irodymui foto smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 28, 23:02)
Planuoju daryti mėlyną ir raudoną širdeles, kad svečiai ant jų siūlomus vardus vaikučiams galėtų surašyti. Kaži, kada jas geriausiai per rankas būtų paleisti, gal per pirmą užsėdimą po komentantų rinkimo  g.gif .
O jauniesiems jas atiduočiau per antrą užsėdimą.

kiek man teko matyti, tai tokius dalykus daro antra diena ax.gif
Atsakyti
o as su buciniais toki zaidima sugalvojau smile.gif
iskviesiu 6 svanores poras, duosii traukti po lapeli, o ten parasyta po posmeli eilerascio apie bucini. sakysiu, kad pasibuciuotu taip, kad isreisktu eilerastuko pagrindine minti smile.gif

va tas eilerastukas. jis A. Baltakio.. man nuo seno labai jis patinka..tai pamaniau, reikia ji panaudopti geriems tikslams smile.gif

Bučinys -
Kad prakalbėtum,
Kai per daug slogi tyla.
Bučinys -
Kad patylėtum,
Kai šneka nebemiela.

Bučinys -
Kad atsibustum
Iš sapnų ir nebūties.
Bučinys -
Kad vėl užpūstum
Žiburį…
Labos nakties!

Bučinys -
Atskleidęs tiesą.
Įspėjimo bučinys,-
Kad žinotum, jog išblėso
Tavo židinio ugnis.

Bučinys -
Aistrų verpetas.
Bučinys -
Tyli versmė.
Viešas pergalės paradas.
Šventas aktas.
Nuodėmė.

Bučinys -
Pasidavimas.
Atspaudas:
Tu kalinys!
Bučinys -
Šviesus žaidimas.
Juodas judo bučinys.

Bučinys -
Bjauri vagystė.
Ar gražiausia dovana.
Nuoširdumas.
Apgavystė.
Meilės prievolė.
Daina.

Niekas bučinys.
Ir viskas.
Žmogų prikelia
Arba
Jį pražudo…
Bučinys juk daugiareikšmis,
Kaip kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 29 balandžio 2009 - 08:13
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 29, 08:12)
iskviesiu 6 svanores poras, duosii traukti po lapeli, o ten parasyta po posmeli eilerascio apie bucini. sakysiu, kad pasibuciuotu taip, kad isreisktu eilerastuko pagrindine minti smile.gif

va tas eilerastukas. jis A. Baltakio.. man nuo seno labai jis  patinka..tai pamaniau, reikia ji panaudopti geriems tikslams smile.gif

Bučinys -
Kad prakalbėtum,
Kai per daug slogi tyla.
Bučinys -
Kad patylėtum,
Kai šneka nebemiela.

Bučinys -
Kad atsibustum
Iš sapnų ir nebūties.
Bučinys -
Kad vėl užpūstum
Žiburį…
Labos nakties!

Bučinys -
Atskleidęs tiesą.
Įspėjimo bučinys,-
Kad žinotum, jog išblėso
Tavo židinio ugnis.

Bučinys -
Aistrų verpetas.
Bučinys -
Tyli versmė.
Viešas pergalės paradas.
Šventas aktas.
Nuodėmė.

Bučinys -
Pasidavimas.
Atspaudas:
Tu kalinys!
Bučinys -
Šviesus žaidimas.
Juodas judo bučinys.

Bučinys -
Bjauri vagystė.
Ar gražiausia dovana.
Nuoširdumas.
Apgavystė.
Meilės prievolė.
Daina.

Niekas bučinys.
Ir viskas.
Žmogų prikelia
Arba
Jį pražudo…
Bučinys juk daugiareikšmis,
Kaip kalba.

super mintis smile.gif
Atsakyti
o jei lieps mums buciuotis, tuomet visokiom pozom mokysim: atsistojus, atsitupus, atsiklaupus, atsigulus ir pan smile.gif nu issisuksim..

ir dar jei kas nors labai reks kad blogai, tuomet as tuos garsiai rekiancius iskviesiu parodyti, kaip reikia, jei jau tokie gudrus ir garsiai rekia smile.gif

visitk manau, kad kai pirsliauji su saviskiu yra gerai :)ir susibendraves esi, ir zmogu pazisti, ir pasibuciuoti nebaisu smile.gif
Papildyta:
man dar patiko mintis apie buciniuss, kur cia skaiciau, kad bucinai su spageti, bananu ir pan.. tai pagalvojau darysiu gal veliau jau po 12 arba gal jaunimui gamtoj buciniu konkursa..
duosiu vieniems spageti, kitiems agurkiuka maziuka rauginta, dar kitiems pipiriuka, banana..nu kazka valgomo.. ir pavadinsiu kaip nors pvz. erotinis bucinys (su bananu), ilgasis bucinys (su spageti)
astrus bucinys (su pipiriuku), pikantiskas bucinys (su raugintu agurkiuku), ir t.t.

ir tuomet rinksim graziausia bucini smile.gif tai cia gal reikia jau su visais sveciais zaisti, ar ne ? kad buti kam balsuoti ir ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 29, 08:24)
o jei lieps mums buciuotis, tuomet visokiom pozom mokysim: atsistojus, atsitupus, atsiklaupus, atsigulus ir pan smile.gif nu issisuksim..

ir dar jei kas nors labai reks kad blogai, tuomet as tuos garsiai rekiancius iskviesiu parodyti, kaip reikia, jei jau tokie gudrus ir garsiai rekia smile.gif

visitk manau, kad kai pirsliauji su saviskiu yra gerai :)ir susibendraves esi, ir zmogu pazisti, ir pasibuciuoti nebaisu smile.gif
Papildyta:
man dar patiko mintis apie buciniuss, kur cia skaiciau, kad bucinai su spageti, bananu ir pan.. tai pagalvojau darysiu gal veliau jau po 12 arba gal jaunimui gamtoj buciniu konkursa..
duosiu vieniems spageti, kitiems agurkiuka maziuka rauginta, dar kitiems pipiriuka, banana..nu kazka valgomo.. ir pavadinsiu kaip nors pvz. erotinis bucinys (su bananu), ilgasis bucinys (su spageti)
astrus bucinys (su pipiriuku), pikantiskas bucinys (su raugintu agurkiuku), ir t.t.

ir tuomet rinksim graziausia bucini smile.gif tai cia gal reikia jau su visais sveciais zaisti, ar ne ? kad buti kam balsuoti ir ziureti smile.gif

tai gi galima ir gamtoj kol viena pora buciuojasi kitos gali vertinti. be to gi vestuvese teisejai dazniausiai pirsliai buna visose rungtyse:)
Atsakyti
rrauzi thumbup.gif Šaunuolė tu esi 4u.gif AČIŪ už išsamų vestuvių reportažą 4u.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 22:16)
svočios, kokį šokote/šoksite savo su piršliu šokį...?
pas mus nebus jaunųjų valso, bus jaunųjų šokis pagal jų pasirinktą dainą...o aš irgi nenorėčiau (nemoku) šokti polkos...

Aš tai galvojau, kad mums eiti pas šokių mokytojus ir susikurti šokį, bet maniškis ne kiek tingi, kiek sako, kad tik klumpakojį moka šokti doh.gif

QUOTE(loretita2 @ 2009 04 28, 22:24)
As tu etikeciu pvz galiu atsiusti i pastuka, pacios pasidarytumet smile.gif

Būčiau begalo dėkinga, jei man atsiųstumei ax.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 22:28)
mano jaunieji man pareiske kad neturi muzikantu kontaktu kai paprasiau nes noriu susitikt su jais kaip sunervino.... doh.gif

Stiprybės daug daug 4u.gif Žinau, kad tokios situacijos daug nervų kainuoja, bet čia neišvengiama, jei ne viena, tai kita. Laikykis, saulele 4u.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 22:59)
žiūrėkit, ką sugalvojau su tais bučkiais:

thumbup.gif Superinė idėja, aš ir kažką panašaus galvoju daryti mirksiukas.gif

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 29, 08:12)

Koks fainas eilėraštis bigsmile.gif Būsi šauni piršlienė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 29, 08:37)
rrauzi  thumbup.gif  Šaunuolė tu esi  4u.gif  AČIŪ už išsamų vestuvių reportažą  4u.gif
Aš tai galvojau, kad mums eiti pas šokių mokytojus ir susikurti šokį, bet maniškis ne kiek tingi, kiek sako, kad tik klumpakojį moka šokti  doh.gif
Būčiau begalo dėkinga, jei man atsiųstumei  ax.gif
Stiprybės daug daug  4u.gif  Žinau, kad tokios situacijos daug nervų kainuoja, bet čia neišvengiama, jei ne viena, tai kita. Laikykis, saulele  4u.gif
thumbup.gif Superinė idėja, aš ir kažką panašaus galvoju daryti  mirksiukas.gif
Koks fainas eilėraštis  bigsmile.gif  Būsi šauni piršlienė  4u.gif

dekui uz palaikyma pekntasieni vaziuoju pas jaunuju galutinai viska susitarti:)
laikykit kumscius jauciu dar naujienu ne tokiu isgirsiu smile.gif
Atsakyti