Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 23:26)
o vat kad va - pasiruošim viena, muzikantai sakys kita  doh.gif

tam turi but pasiruosus-jie kazkais viska apvercia aukstyn kojom-kaip mums su karti karti-prigalvojau visko, o teko buciuotis ir jokiu ten mandrysciu nereikejo ir zlugo sirdeles siuntimas ir visa kita... tai kad... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 23:28)
mano jaunieji man pareiske kad neturi muzikantu kontaktu kai paprasiau nes noriu susitikt su jais kaip sunervino.... doh.gif

keista, musiskiai, tai patys i kauna atvaziavo ir primygtinai norejo susitikti...
bet vis tiek pridirbo visko lotuliukas.gif
smikiai tikri, bet visumoj tai puikus jie buvo, nes daug prie stalo linksmino-visokias dainas dainavom kai judesius visokius daryt reikia ...smagu
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:30)
tam turi but pasiruosus-jie kazkais viska apvercia aukstyn kojom-kaip mums su karti karti-prigalvojau visko, o teko buciuotis ir jokiu ten mandrysciu nereikejo ir zlugo sirdeles siuntimas ir visa kita... tai kad...  ax.gif

mes tai busim labai jauni pirsiai as uz jaunaja 1,5m jaunesne tai tokiu atveju reksiu kad uz mane daug labiau patyrusiu yea ir lai moko ir siusiu sirdele tada:)
Papildyta:
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:33)
tam turi but pasiruosus-jie kazkais viska apvercia aukstyn kojom-kaip mums su karti karti-prigalvojau visko, o teko buciuotis ir jokiu ten mandrysciu nereikejo ir zlugo sirdeles siuntimas ir visa kita... tai kad...  ax.gif
Papildyta:
keista, musiskiai, tai patys i kauna atvaziavo ir primygtinai norejo susitikti...
bet vis tiek pridirbo visko  lotuliukas.gif
smikiai tikri, bet visumoj tai puikus jie buvo, nes daug prie stalo linksmino-visokias dainas dainavom kai judesius visokius  daryt reikia ...smagu

as tai noriu susitikti su juo nes jis kazkoks vadybininkas kuris savaitgaliais groja vestuvese noriu zinoti bent ko tiketis man ....
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 23:26)
o vat kad va - pasiruošim viena, muzikantai sakys kita  doh.gif

Aš su muzikantais jau kalbėjau, kad mes nenorim polkos. Sakiau jei spėsim susirepetuot, tai turėsim savo melodiją, paal kurią repetoujam.Tai jis labai geranoriškai sutiko. O sakiau jei jau nespėsim, tai tada bus gerai ir polka. Bet jis sakė, kad net valsui parenka šiuolaikines melodijas, o ne senoviškas. Tai sakėm dar pasiderinsim. Sunkokai mum su tom tango repeticijom gaunas, mano tinginys tingi mokytis doh.gif

O per mokyk mokyk tai "užlauš" mane piršlelis atsiklaupęs ir pasiguldęs mane ant kelio.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 23:33)
mes tai busim labai jauni pirsiai as uz jaunaja 1,5m jaunesne tai tokiu atveju reksiu kad uz mane daug labiau patyrusiu yea ir lai moko ir siusiu sirdele tada:)

mano pirslys irgi jaunas ir nevedes biggrin.gif ir jokie ten rekimai nepadejo biggrin.gif buciavomes ir viskas.. antra karta, tai skaiciavo iki 10 , o mane aukstielninka paverte ir taip pasisukom, kad nieks nemate ka ten veikiam, tai stalas skaiciavo o mes kikenom....
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:37)
mano pirslys irgi jaunas ir nevedes  biggrin.gif  ir jokie ten rekimai nepadejo  biggrin.gif  buciavomes ir viskas.. antra karta, tai skaiciavo iki 10 , o mane aukstielninka paverte ir taip pasisukom, kad nieks nemate ka ten veikiam, tai stalas skaiciavo o mes kikenom....

tai jei ka ir mes buciuosimes ne pirma diena gyvenam kartu smile.gif
Atsakyti

as tai noriu susitikti su juo nes jis kazkoks vadybininkas kuris savaitgaliais groja vestuvese noriu zinoti bent ko tiketis man ....
[/quote]

labai suprantamas noras
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:37)
mano pirslys irgi jaunas ir nevedes  biggrin.gif  ir jokie ten rekimai nepadejo  biggrin.gif  buciavomes ir viskas.. antra karta, tai skaiciavo iki 10 , o mane aukstielninka paverte ir taip pasisukom, kad nieks nemate ka ten veikiam, tai stalas skaiciavo o mes kikenom....

tai jei neis taisyt situacijos pagal save reiks daryt kaio liepiamiem nieko nepakeisim:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 23:40)
tai jei ka ir mes buciuosimes ne pirma diena gyvenam kartu smile.gif

o tada tai gerai, as per vestuves tik ko gero 3 karta akyse ji maciau biggrin.gif
Atsakyti
joa cia mano kompas biski paluzes buvo smile.gif tai galvojau kad neisiunte zinutes
Papildyta:
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:42)
o tada tai gerai, as per vestuves tik ko gero 3 karta akyse ji maciau  biggrin.gif

na mano pirslys tikriausiai kada nors ir mano vyru pataps biggrin.gif turetu bent jau biggrin.gif
Atsakyti

na mano pirslys tikriausiai kada nors ir mano vyru pataps biggrin.gif turetu bent jau biggrin.gif
[/quote]

blink.gif as savo pirslio i vyrus nenoriu!!!! labai jaunas ir plonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:51)

blink.gif as savo pirslio i vyrus nenoriu!!!! labai jaunas ir plonas smile.gif
[/quote

aisku suprantama:)
as tik galvoju kaip maniskiui pavyks su pirslio pareigom susitvarkyti jam pirmos vestuves normalios ir i pirslius:)
Atsakyti

aisku suprantama:)
as tik galvoju kaip maniskiui pavyks su pirslio pareigom susitvarkyti jam pirmos vestuves normalios ir i pirslius:)
[/quote]

jei nebijo auditorijos-viskas bus gerai
Atsakyti