Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:12)
tai kad tiek is cia visokiu ideju ir zodziu pasisemiau, kad nors taip duokle atiduosiu.

ir dar pasakysiu-visi gyre ir dziaugesi (ypac tevai), kad jokiu eilerasciu nesakem, o viska savais zodziais

o ka saket seimos zidini iteikdami ne as tik visokiu eilerasciu turiu noreciau kaio nors be ju aposieiti?
Atsakyti
svočios, kokį šokote/šoksite savo su piršliu šokį...?
pas mus nebus jaunųjų valso, bus jaunųjų šokis pagal jų pasirinktą dainą...o aš irgi nenorėčiau (nemoku) šokti polkos...
Atsakyti
[quote=mergaiciuke_ee,2009 04 28, 23:11]
[quote=rrauzi,2009 04 28, 22:10]nezinau kodel-ji iskart pasake, kad nori visokiu tradiciju-kurias daugelis laiko senamadiskom ir nenori balandziu, keliaraiscio ir kalendoriu ir saldainiu su foto-toks noras buvo
gal tiesiog pas mus labai jau iprasta..nzn
Papildyta:
tik jau brangios g.gif
[/quote/]
o jei npaslaptis kiek kainavo?
[/quote]

kazko nesusikalbejom, turejau omeny, ant ramunes metalines kojos brangios -apie 150 lt mokejau, nes aukstu pigiau neradau. vyniniu, tai ir pigesniu buvo. gal kituose miestuoseir pigiau, bet pas mus as nesugebejau rasti
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:25)
kokia as laiminga kad dabar man tenka kitus egzaminuoti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif saunuole, skaiciau ir dziaugiaus kad jau viskas baigesi, taip gerai viska padarei ir smagiai praleidai. Sekmes darbuotis toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 23:14)
o ka saket seimos zidini iteikdami ne as tik visokiu eilerasciu turiu noreciau kaio nors be ju aposieiti?

turejau tokius zodzius ir sio forumo, bet visko neatsiminiau pazodziui , tai improvizavau
ir zidini neuzdego tevai su zvakem, nes kazkas jas kazkur pamirso ir istrauke uztegta ir po stalo, nes iseiti ir pareiti nebuvo kaip smile.gif

ŠEIMOS ŽIDINIO PERDAVIMAS
Mielieji, jūs jau sukūrėte šeimą.
Šeima – tai lyg židinys, prie kurio sugrįžtama kasdien atgauti jėgų. Šeimoje auga vaikai ir šildosi šio židinio šilumoje.
Tėveliai prašau uždekite prie Jūsų esančias žvakutes, kaip simbolį Jūsų šeimos ugnies
Dabar, mielieji tėveliai, prašom pasidalinti savo ugnies kibirkštėle, nuo kurios jaunieji įžiebs savo šeimos židinį.
Dabar, mieli tėveliai, prašau atnešti iš savo šeimų aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį. Tarkite keletą palinkėjimų savo vaikams
SVOČIA perduoda tėvams šeimos židinį. TĖVAI uždega židinį.
Sveikina jaunosios ir jaunojo tėvai.
Židinys perduodamas jauniesiems.
SVOČIA Jaunieji, atminkite, tai Jūsų tėvų meilės liepsna. Neužgesinkite jos, neapvilkite tėvų. Jie nieko taip netrokšta, tik, kad Jūs mylėtumėte vienas kitą ir būtumėt laimingi.
Saugokite šį šeimos židinį, nors ir sunku būtų. Būkit laimingi ne tik pirmuosius vedybinio gyvenimo metus, pirmuosius žingsnius žengdami, būkit laimingi ir tada, kai Jūsų smilkinius papuoš sidabro gijos, kai pirmosios raukšlelės keis veido bruožus.
Lai šis židinys simbolizuoja taiką, santarvę, šilumą Jūsų šeimoje.
Ilgiausių metų tėveliams
TĖVELIŲ PAGERBIMAS
Dabar jaunavedžiai tars keletą žodžių savo tėvams.
Jaunavedžiai padėkoja tėvams.
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:19)
kazko nesusikalbejom,  turejau omeny, ant ramunes metalines kojos brangios -apie 150 lt mokejau, nes aukstu pigiau neradau. vyniniu, tai ir pigesniu buvo. gal kituose miestuoseir pigiau, bet pas mus as nesugebejau rasti

aga paskui pastebejau man jau ir smegeneles ciuozia:D
as tokias dar esu macius verslo dovanose ir kaina apie 150lt buvo
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 04 28, 23:10)
gal galetum i az kontaktus tos mergaites,kuri dare?  4u.gif

As tu etikeciu pvz galiu atsiusti i pastuka, pacios pasidarytumet smile.gif
Atsakyti
rrauzi, ačiū už reportažą mirksiukas.gif
Džiaugiuos, kad ir mano informacija tau padėjo thumbup.gif
Oj, kiek man jau nebedaug beliko... Jauduliukas jau pradeda kūnu lakstyt... Bet tikiuos, kad viskas pavyks.

Pasidariau tekstukus pažadų kortelėms. Gavos jos mažesnės, nei įsivaizdavau, bet bus gerai - kaip loterijos bilietukai atrodo. Su jaunųjų foto "ant viršelio".
Einu kampų skepetaitę siuvinėt.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 23:16)
svočios, kokį šokote/šoksite savo su piršliu šokį...?
pas mus nebus jaunųjų valso, bus jaunųjų šokis pagal jų pasirinktą dainą...o aš irgi nenorėčiau (nemoku) šokti polkos...

mus muzikantai priverte sokti polka, nors ir nenorejom.
tai truputi pasokom dviese, o paskui visus svetelius i eile sujungem ir visi soko polka su raguciais
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 29, 00:26)
mus muzikantai priverte sokti polka, nors ir nenorejom.
tai truputi pasokom dviese, o paskui visus svetelius i eile sujungem ir visi soko polka su raguciais

o vat kad va - pasiruošim viena, muzikantai sakys kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 28, 23:24)
As tu etikeciu pvz galiu atsiusti i pastuka, pacios pasidarytumet smile.gif

as irgi kokia 20 turiu prisirankiojus-uzteko pilnai
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 22:26)
o vat kad va - pasiruošim viena, muzikantai sakys kita  doh.gif

mano jaunieji man pareiske kad neturi muzikantu kontaktu kai paprasiau nes noriu susitikt su jais kaip sunervino.... doh.gif
Atsakyti