Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 21:41)
acu labai
o jau suknele  thumbup.gif
ir zidinys grazus

o taures labai grazios ir smagios , as turejau 3 dvi raudonas ir geltona, jos brangios labai, bet buvo ir ekspozicijos po viena skirtingu formu, tai po 3 ar 5 lt pirkau-bei vienos koja sukuliau -labai jau trapios

as tai ja zanoj radau kaip rinkinuka bet ir per akcijas tai nepilnai 30 lt mokejau man rods
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 22:50)
as tai ja zanoj  radau kaip rinkinuka bet ir per akcijas tai nepilnai 30 lt mokejau man rods

as irgi zanoj tik urmo bazej. jie komplektus buvo ispardave ir po viena parodines buvo like, ne tik taures, bet ir stiklines zenos-saviskiam irgi norejau tokias pirkt, bet man su zaliu reikejo, o su zaliu tik dorado buvau radus, tai po 40 lt taure ar panasiai, bet paskui tas ramunes sampanines kai aptikau (nes visur tik vynines uztikdavau), tai nieko nebeieskojau.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 27, 22:42)
Ieškok Univermage trečiam aukšte ir tikrai mačiau Sunevynų parduotuvėj, kur prie Dramos teatro.

Ačiū, lėksiu ieškot.
Vakar viena SM'ietė padariusi atsiuntė šampano etiketės ir saldainio popieriuko maketų pavyzdžius. Nu labai gražiai padarė wub.gif ir nebrangiai. Ryt poryt jau turėčiau originalus gauti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 28, 22:54)
Ačiū, lėksiu ieškot.
Vakar viena SM'ietė padariusi atsiuntė šampano etiketės ir saldainio popieriuko maketų pavyzdžius. Nu labai gražiai padarė  wub.gif  ir nebrangiai. Ryt poryt jau turėčiau originalus gauti  thumbup.gif .

mano jaunoji saldainiu iskart su savo nuotrauka buvo atsisakius-tai nedarem
Atsakyti
rrauzi - nutu kokia saunuole, koks issamus pasakojimas - asiu

ir taip raminanciai veikia thumbup.gif net man lengviau tam kartui ant dusios pasidare
drinks_cheers.gif liuks
Atsakyti
Planuoju daryti mėlyną ir raudoną širdeles, kad svečiai ant jų siūlomus vardus vaikučiams galėtų surašyti. Kaži, kada jas geriausiai per rankas būtų paleisti, gal per pirmą užsėdimą po komentantų rinkimo g.gif .
O jauniesiems jas atiduočiau per antrą užsėdimą.
Papildyta:
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 21:57)
mano jaunoji saldainiu iskart su savo nuotrauka buvo atsisakius-tai nedarem

O kodėl atsisakė?
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 21:54)
as irgi zanoj tik urmo bazej. jie komplektus buvo ispardave ir po viena parodines buvo like, ne tik taures, bet ir stiklines zenos-saviskiam irgi norejau tokias pirkt, bet man su zaliu reikejo, o su zaliu tik dorado buvau radus, tai po 40 lt taure ar panasiai, bet paskui tas ramunes sampanines kai aptikau (nes visur tik vynines uztikdavau), tai nieko nebeieskojau.

as tai klaipedoj pirkau:)
bet tavo tai irgi grazios labai:)
Atsakyti
rrauzi-dėkui už pasakojimą. šaunuolė tu thumbup.gif
laukiam foto bigsmile.gif kokia tu graži buvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 28, 23:02)
Planuoju daryti mėlyną ir raudoną širdeles, kad svečiai ant jų siūlomus vardus vaikučiams galėtų surašyti. Kaži, kada jas geriausiai per rankas būtų paleisti, gal per pirmą užsėdimą po komentantų rinkimo  g.gif .
O jauniesiems jas atiduočiau per antrą užsėdimą.
Papildyta:

as susimaketavau rozine ir zydra sirdele -vienoj pusej gandras leliuka nesa kitoj-leliuko pedutes , o viduje galina buvo vardus rasyti
musu situacijoje geriausia buvo duoti sveciam rasyti kai nesedejo prie stalo, nes vistiek prie stalo kazkas uzrase kazkas nespejo, tai pakile visi nesoka-marsiruoja i lauka i wc ir i tortu sale-tai jie ir rase vaistinedami, o atidaviau per sokius-liepem patylet muzikantams ir iteikem pakomentave kas laimejo-kitaip nebuvo laiko
nes laikas bega nejuntamai

O kodėl atsisakė?

nezinau kodel-ji iskart pasake, kad nori visokiu tradiciju-kurias daugelis laiko senamadiskom ir nenori balandziu, keliaraiscio ir kalendoriu ir saldainiu su foto-toks noras buvo
gal tiesiog pas mus labai jau iprasta..nzn
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 23:02)
as tai klaipedoj pirkau:)
bet tavo tai irgi grazios labai:)

tik jau brangios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 28, 22:54)
Ačiū, lėksiu ieškot.
Vakar viena SM'ietė padariusi atsiuntė šampano etiketės ir saldainio popieriuko maketų pavyzdžius. Nu labai gražiai padarė  wub.gif  ir nebrangiai. Ryt poryt jau turėčiau originalus gauti  thumbup.gif .

gal galetum i az kontaktus tos mergaites,kuri dare? 4u.gif
Atsakyti
[quote=rrauzi,2009 04 28, 22:10]nezinau kodel-ji iskart pasake, kad nori visokiu tradiciju-kurias daugelis laiko senamadiskom ir nenori balandziu, keliaraiscio ir kalendoriu ir saldainiu su foto-toks noras buvo
gal tiesiog pas mus labai jau iprasta..nzn
Papildyta:
tik jau brangios g.gif
[/quote/]
o jei npaslaptis kiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 28 balandžio 2009 - 22:12
QUOTE(pelze @ 2009 04 28, 23:00)
rrauzi - nutu kokia saunuole, koks issamus pasakojimas - asiu

ir taip raminanciai veikia  thumbup.gif  net man lengviau tam kartui ant dusios pasidare
  drinks_cheers.gif  liuks

tai kad tiek is cia visokiu ideju ir zodziu pasisemiau, kad nors taip duokle atiduosiu.

ir dar pasakysiu-visi gyre ir dziaugesi (ypac tevai), kad jokiu eilerasciu nesakem, o viska savais zodziais
Atsakyti