Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

sveikos svociutes,
neturejau kada prisesti, tai dabar pasisakysiu apie savo svociavima 4u.gif
Pirmiausia turiu padekoti visoms cia besilankancioms ir besidalinancioms idejomis, nes sis lobymas tikrai didziule paspirtis besiruosiancioms...
o labiusiai noriu padekoti toms, kurios atsiliepe i prasyma ir pasidalino, t. y. linarte,loretita2 ir kristinai, o kitos jei negalejo, tai negalejo dalintis...
tai va
o viskas prasidejo ryte 7.00v. mirksiukas.gif
sukuosena, makijazas, daiktu susirinkimas ... (buvau pridazyta , prigarbanota labai ryskia suknia ir jauciausi labai grazi wub.gif ) biggrin.gif ir i jaunosios namus
ten vel lakstymas rengimasis ir laukimas jaunikio...
nuotaka buvo nuostabi, tai jos lengvai neatidavem tongue.gif
pirslys atsinese ant padekliuko jaunosios batelius, jaunikis turojo i lekstute det pinigeliu kiek gyvent su nuotaka zada (dejo 200lt biggrin.gif , tai sakem meluoja-tiek zmones negyvena biggrin.gif , tai paskui pasimazino truputi-juokinga buvo), paskui gert is 3 taureliu ir spet koki zada gyvenima musu nuostabiausiai jaunajai. paruose pamerges 3 skirtingu spalvu gerimukus, tai pati po to ragavau ar tikrai visus 3 saldzius kaip liepiau padare ax.gif , po to atsakinejo i kl. kas saldziausias, kas graziausias, kas mieliausias... biski susimaise jaunasis, bet atleidom. po to leidom ieit i nama ir ten jo lauke voratinklis, tai karpe gijas ir sake zodelius kuriais sauks jaunaja (gyvuneliais nevadino smile.gif -buvo grazu labai), po to uzrisom akis ir liepem visu pamergiu kojas ciupinet ir savosios rasti- ir mane ciupinejo tongue.gif , bet aisku savo rado... tada atrisom akis ir jis amo neteko, net atsistot negalejo-kai nuotaka pamate, nes baisiai grazi buvo blush2.gif , tada pristaciau pirsti (kuriam juosta atvirksciai uzriso ir tai pamatem tik prie baznycios, tada su pirsliu ejom uz baznycios persirist tongue.gif -is jaudulio viskas), tada poru pristatymas, apsikeitimas puokstem ir gelytem i atlapus (viskas buvo is tulpiu-kai jaunoji uzsakinejo, tai tylejau, bet buvau kritiskai nusiteikusi, o kai pamaciau -tai labai patiko-vykes variantas ir tikrai pasiteisino)
tada ejo visi puost autobuso, o as kontroliavau maisto ir gerimu pakrovima i autobusa

Papildyta:
tesiu

papuose visi sugrizo ir sedo prie stalo -pirslys pasisake, pavalgem isgerem, muzikantai pagrojo, tada palaiminimas-visi verke nezinia ko ir as beveik apsiblioviau bekalbedama, bet makijazas-tai valdziausi blush2.gif
susedom ir isvaziavom...muzikantai grojo, tai kelione neprailgo. nebuciau pagalvojus, kad autobusu vaziuot smagu labai (buvom apie 20 zmoniu) -isskyrem jaunuosius: jaunikis i gala su pirsliu, o jaunoji su manim i prieki... vaziavom dainavom, muzikantai grojo ir dainavo, po autobusa begiojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aplink kauna kelis kart turbut apvaziavom, nes anksti buvo, bet neprailgo, o vairuotojas thumbup.gif vaziuoja per tilta, tai pritildo muzika ir sako-per sita irgi nesi-o jaunikis rekia ilgas labai-trumpesnio reikia... ir taip ties kiekvienu tiltu...
smagiai atvaziam iki baznycios. buvo likus valanda, tai galvojau numirsiu belaukdama doh.gif , bet apsirikau. muzikantai su savo triubom grojo, mes sokom dainavom, pradejo sveikintojai rinktis-tai klause -gal jau sutuokti, kad tokie laimingi ax.gif , tai su visais plepejom, o ju buvo begalybe.. kaip kokiu izymybiu vesetuvese 4u.gif po to kunigas pavelaves atvaziavo... ceremonija truko beveik 2 val.-pilnos misios... as sedejau priekyje viska maciau. 5 kart vos neapsizliumbiau smile.gif , nes grazu labai buvo, grojo su gitara ir jaunimas giesmes giedojo- thumbup.gif , as nebaznytine, bet man patiko. kas stovejo ir nemate gerai-tai jiems prailgo, bet man, tai ne.
po to nesibaigiantys sveikinimai, dovanojau jauniesiems taures ant ramunes kojos – tarp geliu foto yrahttp://www.tarpgeliu.lt/content/pagrindinismeniu/vestuves/dovjauniesiems/39552258.lt.html tokias tik sampanines aukstas-graziai atrode
vaisinom svecius sakociu ir saldainiais ir sampanu, tai isdalimo po pilna krepsa, dar pasitaike ekskursija uzsienieciu, tai jie klausinejo kas vyksta smile.gif ir tuos apvaisinom smile.gif nuo atvaziavimo prie baznycios ir susedimo i autobusa praejo apie 4 val, bet nepajutau visai
tada vaziavom i sodyba foto sesijai, jau buvo saltoka. pakelyje per tilta nese jaunaja, sirdeliu nerakino, nes kazkas kazkur paliko smile.gif is akmeneliu jaunieji kure laimingos seimos recepta. tai sitas labai pasiteisino, nes labai skaite rinkosi juokavo ir ant tusciu akmeneliu patys jaunieji rase ka norejo ir mete ka norejo. upe buvom praeje, tai mete nuo skardzio, o akmeneliai is floristikos prekiu buvo ploksti tokie, tai ant ju rasesi gerai ir skrido jie puikiai ir toli.

Papildyta:
sodyboj kelis tik zaidimus pazaidem, nes laiko nebuvo.. bet buvo muzikantai, kurie liudet neleido.
atvaziavom i sventimo vieta, issipirkom stala lengvai..jaunoji buvo kunigas kuris tuoke... juokinga buvo labai, tai dovanojo pirslys kelis vekselius ir deze, kurioje viskas barskejo. jos turini pirslys smagiai pristate .. tada sveciu sveikinimai (o ju beveik 60) ir sedom prie stalo. buvo 9 vakaro.
pirslys pristate kur buvom ka veikem. rinkom tik 3 komendantus, kurie gavo po svilpuka ir maisiuka kamstukam rinkti. tada sveciu prisistatymas ir pasizadejimai jauniesiems-pasiteisino, nes daugelis juokingai prisistate, o pasizadejimai buvo susije su jaunuju gyvenimu ir ju pomegiais, tai labai jauniesiems patiko. buvo daug juoko. galvojau torta popierini daryti, bet dziaugiausi, kad nedariau, nes butu daug laiko uzeme ir nepasiteisines vargas.
tada padainavom kazka ir visi rukyt susiruose. vel susede tevai perdave zidini, vaikai padekojo ir dovanojo tevams nuotraukas savo. as dovanojau kraicio skynia su duona medziu druska ir monetom- kaip skarele tik patogesnis variantas, nes pasiuvau mazulycius 4 lininius maisiukus ir sudejau i mazute medine apkaustuota skrynute-buvo grazu. traukiau po viena maisiuka rodziau ir sakiau , kas ir del ko dovanojama.
tada visi soko, o mes su pirsliu galvojom ka daryt ka ismest is scenarijaus, kad suspetume pagrindinius dalykus, kuriu norejo jaunoji.
dar rinkom semos izdininka, dovanojom laimetojui apvalia stikline vazele su sokoladukais pinigais-eu ir lt, tai jaunikis trauke ir ziurejo-sake oooo ir eu yra, tai is kruopu isrinktus pinigus ten susisdejo.
dar dovanojau saldainiukais aplipyta sampo buteli, atvirutes ( pati susimaketavau ruzava ir zydra) su leliuku kojinytem (monetom deti) vardam rasyti. tai cia nustebom su pirsliu. kojinytes miniatiurines iki kokiu 3 men vaikiukams ir sakiau deti monetas, tai kai prikiso popieriniu pinigu smile.gif laimejo mergaite ... dar soko jaunieji valsa, mes polka, leidom dangaus zibinta, kuris pakilo labai aukstai. pjovem torta. man liepe jaunoji svocios torta ale karvoju inest, tai as ejau prieky, o pabroliai nese-tai nesem aplink stala 2 kart ir visi pradejo saukt , kad neisnestume lauk.... lotuliukas.gif

Papildyta:
dar apdovanojom svecius:
Jaunajai: šaukštą (toks didelis molinis su karve smile.gif ), kad turėtų kuo sriubą pamaišyti ir vyrą pamaitintų, ir receptas.
Jaunikiui: kramtomos gumos – kad kvapus numuštų ir apsaugos priemonių – jei kartais netikėtai prireiktų.
Mamytėms: nuostabūs karoliai (saldaininiu čiulptukų karoliai).
Tėveliams: pakabukus su jaunystės eleksyru (kūdikių buteliukai su degtine).
Muzikantams: ausų krapštukai, kad klausos neprarastų ir viską girdėtų, ir smagiausiam -muzikos instrumentas (cypianti višta).
Geriausiam šokėjui (-ai): už miklias kojas (šokdynė), kadangi nematem sokiu, tai pirslys sau isiteike us pirslio polka ir visi liepe pademonstruoti, tai muzikantai grojo, o jis sokinejo, pirslys aukstas, o sodyne trumpa -vaizdas thumbup.gif .
Geriausiam dainininkui: kompaktas (tuščias, kad galėtų įrašyti).
Vakaro miegaliui – laikrodis, kad laiku atsikeltų.
Dovana už gražiausią šypseną – dantų pasta (kad ji ir toliau liktų tokia)
Didžiausiam smaguriui: buteliukas- toks ant eglutes zaisliukas.
Karščiausiai porai: vėduoklė-azurine medine ir lankelis su ragais ant spyruokliu (o pabrolys vos ne 2 metru- tai stiebesi o as vos pasiekiau uzdet-bet uzdejau thumbup.gif ).
Geriausiam degustatoriui: buteliukas vyno.
o su karti karti nepraejo joks fintas nei su sirdeles siuntimu,nei su kuo kitu, nes muzikantai priverte buciuotis ir viskas, o mes su pirsliu tik 3 karta matemes, bet nieko-pasibuciava prieme smile.gif

Papildyta:
tada dar nuemem jaunajai nuometa ir rengem skarele ir prijuoste ir dovanojom vyro maitinimo recepta remeliuose-jaunoji perskaite- thumbup.gif . jaunikiui akinius juokingus, kad pagundos nezlibintu, ir traktoriaus vaira, kad seima gerai vairuotu... vaizdas thumbup.gif ir tada iskart aprengem nakciai: pirslys tokias maikutes su prisiutom pirstinem darbinem pirstuotom buvo parenges, jaunajai 3 pirtines, jaunajam 1 ir komentara thumbup.gif apie tu pirstiniu naudojima susieta su tuo, kad zmogaus kunas muzikos instrumentas ir apie stygas.... nu pasisake kaip reikiant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tada dar energijos gerimo su komentaru ir dezute labai grazia su erotiniais naktiniais abiems, kad kai apsidirbs, kad pasipuokuot galetu. o is tikro ten buvo rastelis , kad pirmai naksiai rubu nereikia.(irgi forumo ideja).. tai kita diena jaunoji pasakojo, kad jie pries guldami issivyniojo ta dezute ir rado rasteli-sake juokesi abu nerealiai, nes apgavau juos ... tai sis fintas pavyko thumbup.gif
ir viskas. vienas muzikantas isvaziuot turejo, tai buvo jau po 2 val., o kadangi kita diena buvo daug kam darbo, tai daug kas pradejo judet mano ir kazkaip nejucia balius baigesi...
grizau namo apie 4 ir pasijutau issekus...
per vakara nieko daugiau nespejom-tik tai ka isvardinau-jokiu zaidimu nespejom, nors buvau pasiruosus visokiu. Kalbu ilgu nesakiau-nebuvo kada... Spejau tik pavalgyti smile.gif nei isgert , nei pasokt smile.gif -vnz dirbau smile.gif
dar buvau padarius vestuvine programele su meniu, kuriam gerimu pav. tokie kaip buteliu etiketes humoristines padarem (pasidariau pagal kazkurios is jau minetu forumieciu atsiusta pvz-didelis aciu jai). Dar stalo korteles man priklause, tai padariau tokias mini dovanytes prie korteliu –i tiuli suvyniojau po 3 didelius sidabrinius saldainius-drauge is Italijos atveze-bantukas ir gelyte ir su tokia grandinele-spirale sidabro spalvos pritvirtinau kortele su vardu-buvo grazu, kas mate italai kaip daro-tai kazkas panasaus. Kaune, tai vilniaus g. leliuku pardytej to dviratininko Rumso zmonos maciau leliukams su meskiuku-tai 9 lt kainuoja, o as floristikos prekiu parduotuvej visus priedus suipirkau-tai buvo pigu- tik tokiu saldainiu Lietuvoj kur gauti , tai nzn. Tai va su tom dovanelem buvo juoko, nes zmones galvojo, kad ten pupos dazytos-tai vidury baliaus turejau pasakyti, kad valgoma ten-veztis namo, ciulpt saldainius ir linketi jauniesiems saldaus gyvenimo.
....
tai va tokia mano vestuviu istorija. Buvo smagu, nors bijojau labai-kita karta taip nebebijociau, kazkaip savaime viskas gavosi. Man pasiseke, kad nors pirslys nesiruose beveik nieko, bet pasisakyt su jumoru labai moka ir toks greitos orientacijos. Taigi merginos nebijokit-viskas visom pasiseks ir bus puiku ... linkiu visoms didziausios sekmes
fotkiu dar neturiu, kai gausiu tai imesiu pasiziureti
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 22:24)
merginos idejau savo taures jaunuju galit paziuret

http://public.fotki....ukeee/vertuves/

4u.gif dekui. labai idomios, dar man patiko tavo zidinukas
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 28, 21:04)
4u.gif dekui. labai idomios, dar man patiko tavo zidinukas

as tai jas pamaciau ir pamaniau kad nieko idomesnio nerasiu:)

rrauzi tu tai tikra saunuole:)
Atsakyti
dar pamirsau pasakyti, kad mano jaunoji buvo kategoriskai pries keliaraiskio metika-sake-po mano sijonu tai niekas nesiknis-bet per mergvakari pamerges padovanojo keliaraisti ir leido nusiimt per vestuves biggrin.gif
tai niekur nesidejo-turejo mautis o jaunikis numauti ir mesti smile.gif-tam kas pagavo-patiko labai
o puokstes tai nesipurte-mete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 21:14)
dar pamirsau pasakyti, kad mano jaunoji buvo kategoriskai pries keliaraiskio metika-sake-po mano sijonu tai niekas nesiknis-bet per mergvakari pamerges padovanojo keliaraisti ir leido nusiimt per vestuves biggrin.gif
tai niekur nesidejo-turejo mautis o jaunikis numauti ir mesti smile.gif-tam kas pagavo-patiko labai
o puokstes tai nesipurte-mete  lotuliukas.gif

tai smagu smile.gif kaip faina kad tu jau po visko as jau ir nesulaukiu savo debiuto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 22:17)
tai smagu smile.gif kaip faina kad tu jau po visko as jau ir nesulaukiu savo debiuto biggrin.gif

ateis ir nepajusi...preis irgi nepajusi smile.gif
as viena darba baigiau, o dabar kaip beprote kokia draugei bakalaura rasau ir vel per naktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 21:20)
ateis ir nepajusi...preis irgi nepajusi  smile.gif
as viena darba baigiau, o dabar kaip beprote kokia draugei bakalaura rasau ir vel per naktis  g.gif

barbeb devyndarbe. man kita savite egzaminas o poliks tik dvi savaites iki vestuviu... taip tu teisi laikas eina greitai:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 22:23)
barbeb devyndarbe. man kita savite egzaminas o poliks tik dvi savaites iki vestuviu... taip tu teisi laikas eina greitai:)

kokia as laiminga kad dabar man tenka kitus egzaminuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 13:43)
aš tai labiausiai bijau, kad kojos nepakištų per vestuves lietus

doh.gif va va mums buvo lietus ir daug ko gamtoi negalejau padaryti, mes net spynutes nepakabinom. Arba lyjo kaip is kibiro, o jei mazejo lietus tilto nebuvo arba vamzdis storas ir netilpo spynutes doh.gif
Atsakyti

gal ir as galeciau pasiziureti cia???
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 21:27)

gal ir as galeciau pasiziureti cia???

nusiunciau i az
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 22:36)
nusiunciau i az

acu labai
o jau suknele thumbup.gif
ir zidinys grazus

o taures labai grazios ir smagios , as turejau 3 dvi raudonas ir geltona, jos brangios labai, bet buvo ir ekspozicijos po viena skirtingu formu, tai po 3 ar 5 lt pirkau-bei vienos koja sukuliau -labai jau trapios
Papildyta:
QUOTE(rrauzi @ 2009 04 28, 22:41)
acu labai
o jau suknele  thumbup.gif
ir zidinys grazus

o taures labai grazios ir smagios , as turejau 3 dvi raudonas ir geltona, jos brangios labai, bet buvo ir ekspozicijos po viena skirtingu formu, tai po 3 ar 5 lt pirkau-bei vienos koja sukuliau -labai jau trapios

pas mus zidinys toks medinis buvo, o zvakele ant virveliu vidury siubuoja-labai idomus. dailes parduotuvej berods pirko
Atsakyti