Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

[quote=mergaiciuke_ee,2009 04 27, 20:58]
PATARIMAS:
cia informacijos daug, forumu sita tema taip pat, laiko dar turi tikrai rasi juose informacijos. ir i one.lt pasta netilps tokia informacija kaip laikrasciu pvz ir kita. ten mazai vietos labai ir siaip pats prasciausias pastas turbut.
patariu susikurti pasto dezute kitam tinklapi.
na cia informacijos netruksta, bet niekur nerandu saldainiu maketu, o juos noreciau kaip nors gauti blush2.gif o del pasto dezutes tai turiu ir kita sssanjjjur@gmail.com smile.gif
dar toks klusimelis, mano jaunoji nori, kad kuo idomiau ja issipirktu ryte jaunikis, galvojau padaryti kaip pelenes pasakoje su bateliu,bet gal kas turit idomesniu pasiulymu? ax.gif
Atsakyti
[quote=sanjur,2009 04 28, 18:41]
[quote=mergaiciuke_ee,2009 04 27, 20:58]
PATARIMAS:
cia informacijos daug, forumu sita tema taip pat, laiko dar turi tikrai rasi juose informacijos. ir i one.lt pasta netilps tokia informacija kaip laikrasciu pvz ir kita. ten mazai vietos labai ir siaip pats prasciausias pastas turbut.
patariu susikurti pasto dezute kitam tinklapi.
na cia informacijos netruksta, bet niekur nerandu saldainiu maketu, o juos noreciau kaip nors gauti blush2.gif o del pasto dezutes tai turiu ir kita sssanjjjur@gmail.com smile.gif
dar toks klusimelis, mano jaunoji nori, kad kuo idomiau ja issipirktu ryte jaunikis, galvojau padaryti kaip pelenes pasakoje su bateliu,bet gal kas turit idomesniu pasiulymu? ax.gif
[/quote]
isiunciau.
gera mintis o kokius isbandymus zadi daryti?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 20:05)
isiunciau.
gera mintis o kokius isbandymus zadi daryti?

aciu 4u.gif gavau lotuliukas.gif na o isbandymu kaip ir nebus, atvaziuos jaunikis pas jaunaja su bateliu, jaunoji bus uzrakinta, matuos bateli visoms pamergytems, poto gers vyna, ras rakteli ir eis ieskoti jaunosios, eidamas tures rinkti sirdeles ir pasakyti kazka grazaus jaunajai, kodel jis ja nori vesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanjur @ 2009 04 28, 21:27)
aciu 4u.gif gavau lotuliukas.gif na o isbandymu kaip ir nebus, atvaziuos jaunikis pas jaunaja su bateliu, jaunoji bus uzrakinta, matuos bateli visoms pamergytems, poto gers vyna, ras rakteli ir eis ieskoti jaunosios, eidamas tures rinkti sirdeles ir pasakyti kazka grazaus jaunajai, kodel jis ja nori vesti blush2.gif

tai čia nesugalvojai pati, radai idėją
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 19:34)
tai čia nesugalvojai pati, radai idėją

man tai is vis mes turesim tiek mazia laiko kad tik spesiu supazinndint poras ir pasakyt teveliai kad palaimintu jaunuosius ir i kelia nes turesi nepilna pusvalandi:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 21:37)
man tai is vis mes turesim tiek mazia laiko kad tik spesiu supazinndint poras ir pasakyt teveliai kad palaimintu jaunuosius ir i kelia nes turesi  nepilna pusvalandi:)

o aš rašausi scenarijų gan platų. o kiek laiko turėsim net neįsivaizduoju...va čia tai galiu susimauti juodai
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 28, 19:40)
o aš rašausi scenarijų gan platų. o kiek laiko turėsim net neįsivaizduoju...va čia tai galiu susimauti juodai

va mano laikas:)
10.30 islydejimas is namu
11.15 isvykstam i CMB
11.40 CMB ceremonija
13.00 baznycia
14.00-14.30 uzsuksim i kapines
15.00-15.30 vykstam i palanga
fotosesija, uzkandziai, zaidimai.
17.30-18.00 vystam i sodyba
19.00 sodyboje sutikimas
sveikinimai
20.00-20.30 pirmas uzsedimas

daug maz taip:)
Atsakyti
prisižiūrėjau tų filmukų, kur nuoroda buvo, tai dabar galvoju kokius dar žaidimus lengvai galiu pasiruošti. nieko iki galo neturiu, vestuvės ant nosies, o aš dar naujas idėjas gaudau doh.gif
šiandien visgi pavyko man užsakyti taures jauniesiems (sunkiai gavosi šitas reikalas, nes iš pradžių patys žadėjo)
taurės bus kažkas tokio, panašu user posted image
jas įteiksim prie bažnyčios, surištas juostele, kad būtų "jungtis"
sveči knygą gaminame patys, printiname ir surišamme tiesiog wink.gif elementariai taip.
ką dar esu sugalvojusi, kaip sakiau svečiams duosim piešti jaunųjų portretą ir po to padovanosim nutapytą jau iš anksto.
ai, gamtos gal net nebus, fotosesija mieste vyks, bet manau pavyks užimti jaunimą, bent jau esu paruošusi žaidimuką 'atspėk kas". ant padėkliuko po skaryte bus padėtas šampano kamštis (nuo bažnyčios). turės atspėti, jei labai grybaus piršlys užves ant kelio. o kai atspės kas ten, tuomet įteiksim rėmus, kuriuose reiks pritvirtinti tą kamštį (ne plastikinis bus kamštis). rėmų esmė, kad juose reiks tvirtinti įsimintinų progų "korkas" ir bus užrašyta "vestuvės", "įkurtuvės" pirmas vaikas ir gal paliksim tuščių vietų. kai padarysiu nufotkinsiu parodyti, gerai?
o dėl žaidimų galvoju, tą pasaką ir šokių konkursą, kur poros turės šokti suglaudę skirtingas kūno vietas. ir dar galvoju tą pynimą , kur viename filmuke buvo ir sukasi galvoje pinkutės kliūčių ruožas. tai va, net nežinau kaip ką atsirinkti...
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 21:48)
va mano laikas:)
daug maz taip:)

aišku. aš kol kas nieko tokio neturiu ...
ablydute-visai nieko taurės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 28, 19:58)
prisižiūrėjau tų filmukų, kur nuoroda buvo, tai dabar galvoju kokius dar žaidimus lengvai galiu pasiruošti. nieko iki galo neturiu, vestuvės ant nosies, o aš dar naujas idėjas gaudau  doh.gif
šiandien visgi pavyko man užsakyti taures jauniesiems (sunkiai gavosi šitas reikalas, nes iš pradžių patys žadėjo)
taurės bus kažkas tokio, panašu user posted image
jas įteiksim prie bažnyčios, surištas juostele, kad būtų "jungtis"
sveči knygą gaminame patys, printiname ir surišamme tiesiog wink.gif elementariai taip.
ką dar esu sugalvojusi, kaip sakiau svečiams duosim piešti jaunųjų portretą ir po to padovanosim nutapytą jau iš anksto.
ai, gamtos gal net nebus, fotosesija mieste vyks, bet manau pavyks užimti jaunimą, bent jau esu paruošusi žaidimuką 'atspėk kas". ant padėkliuko po skaryte bus padėtas šampano kamštis (nuo bažnyčios). turės atspėti, jei labai grybaus piršlys užves ant kelio. o kai atspės kas ten, tuomet įteiksim rėmus, kuriuose reiks pritvirtinti tą kamštį (ne plastikinis bus kamštis). rėmų esmė, kad juose reiks tvirtinti įsimintinų progų "korkas" ir bus užrašyta "vestuvės",  "įkurtuvės" pirmas vaikas ir gal paliksim tuščių vietų. kai padarysiu nufotkinsiu parodyti, gerai?
o dėl žaidimų galvoju, tą pasaką ir šokių konkursą, kur poros turės šokti suglaudę skirtingas kūno vietas. ir dar galvoju tą pynimą , kur viename filmuke buvo ir sukasi galvoje pinkutės kliūčių ruožas. tai va, net nežinau kaip ką atsirinkti...

simpatiskos taures:) as tai zadu esminius tuos daryt zaidimus is kojos jaunaja atspeti, is nosies jaunaji, dektuku dezute perduot, gal dar kamuoliuka perrident per kelnes, dar kazka zadejau bet jau pamirsau:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 28, 20:37)
man tai is vis mes turesim tiek mazia laiko kad tik spesiu supazinndint poras ir pasakyt teveliai kad palaimintu jaunuosius ir i kelia nes turesi  nepilna pusvalandi:)

na del idejos, tai as ir nerasiau, kad pati sugalvojau 4u.gif blush2.gif o as laiko turesiu nemazai, tad ir mastau ka grazaus is ryto padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanjur @ 2009 04 28, 20:23)
na del idejos, tai as ir nerasiau, kad pati sugalvojau 4u.gif  blush2.gif o as laiko turesiu nemazai, tad ir mastau ka grazaus is ryto padaryti g.gif

apsiskaiciuok gerai laika nes man irgi atrode kad i marias laiko bus bet liko tik pusvalandis. o siaip jei vis darysi ka isvardijai nemazia laiko uzims jau.
Atsakyti