Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 21:58)
PATARIMAS:
cia informacijos daug, forumu sita tema taip pat, laiko dar turi tikrai rasi juose informacijos. ir i one.lt pasta netilps tokia informacija kaip laikrasciu pvz ir kita. ten mazai vietos labai ir siaip pats prasciausias pastas turbut.
patariu susikurti pasto dezute kitam tinklapi.

mergaičiuke-ačiū už slaptažodį, daikteliai super 4u.gif
pritariu tavo nuomonei. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 27, 20:36)
mergaičiuke-ačiū už slaptažodį, daikteliai super  4u.gif
pritariu tavo nuomonei.  drinks_cheers.gif

dekui:)
o kaip tau taures man idomu ka jus manot nes man atrodo gal geriau vienodu reikejo.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 22:42)
dekui:)
o kaip tau taures man idomu ka jus manot nes man atrodo gal geriau vienodu reikejo.

kodėl? man jos labai patiko, atkreipiau dėmesį, kad skirtingos ir manau, kad tai l. originalu thumbup.gif
aš esu iš tų svočių, kurios irgi ne viską sako jauniesiems, tiksliau mažiau sako negu nutyli. po to nesirūpinsiu šeimos židiniu, nes manau (taip ir pasakiau), kad čia tėvų reikalas. tėvai yra ir mano tėvai, nes veda mano brolis, tai pasakiau, kad žinidį pirksite jūs, jie pasakė Aišku, mes. tada taurių jauniesiems irgi nepirksiu, nes manau, kad stalo dekoravimas yra jų reikalas arba tėvų blush2.gif

su pasaka tai liuks gaunas thumbup.gif per mūsų vestuves darė tą pasaką, visi mirė juokais...tuo metu svočia užiminėjo svečius, o piršlys pasiplovė, po to jo daigojimas buvo...tai va dėl to, kad darė ir labai patiko, aš jau per brolio vestuves to nedarysiu, nes būtų kartojimas...

o dar pasidžiaugsiu, maniškis vyras sutiko pagal mano ir mano mamos idėją antrą dieną būti paprastutis (na prostitutė, plaštakė)...tai jau suku galvą iš kur imti blondinės arba ryžos peruką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 27, 21:27)
kodėl? man jos labai patiko, atkreipiau dėmesį, kad skirtingos ir manau, kad tai l. originalu  thumbup.gif
aš esu iš tų svočių, kurios irgi ne viską sako jauniesiems, tiksliau mažiau sako negu nutyli. po to nesirūpinsiu šeimos židiniu, nes manau (taip ir pasakiau), kad čia tėvų reikalas. tėvai yra ir mano tėvai, nes veda mano brolis, tai pasakiau, kad žinidį pirksite jūs, jie pasakė Aišku, mes. tada taurių jauniesiems irgi nepirksiu, nes manau, kad stalo dekoravimas yra jų reikalas arba tėvų  blush2.gif

su pasaka tai liuks gaunas  thumbup.gif per mūsų vestuves darė tą pasaką, visi mirė juokais...tuo metu svočia užiminėjo svečius, o piršlys pasiplovė, po to jo daigojimas buvo...tai va dėl to, kad darė ir labai patiko, aš jau per brolio vestuves to nedarysiu, nes būtų kartojimas...

o dar pasidžiaugsiu, maniškis vyras sutiko pagal mano ir mano mamos idėją antrą dieną būti paprastutis (na prostitutė, plaštakė)...tai jau suku galvą iš kur imti blondinės arba ryžos peruką  g.gif

dasr atures graviruosiu, as jas ka pamaciau tai man labai patiko tik zinai kartais kuo toliau tuo pradedi abejoti smile.gif
o pasaka tai tikrai darysiu jei tik bus laiko:)

o peruka imk blondes geriau atrodys manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 23:32)
dasr atures graviruosiu, as jas ka pamaciau tai man labai patiko tik zinai kartais kuo toliau tuo pradedi abejoti smile.gif
o pasaka tai tikrai darysiu jei tik bus laiko:)

o peruka imk blondes geriau atrodys manau smile.gif

išgraviruotos tai išvis wub.gif
neabejok. žinok ir man. užeina tarpais. jau galvoju kaip fainai bus tas, anas...vistik broliui darau, o kitą kartą tai galvoju, gal man bus gėda, gal nepavyks tas ar anas...bet mama mane l. skatina ir palaiko ir sako, kad nelabai būtų kas geriau iš viso padaręs...
jo,. blondės reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 27, 21:27)
nesirūpinsiu šeimos židiniu, nes manau (taip ir pasakiau), kad čia tėvų reikalas. tėvai yra ir mano tėvai, nes veda mano brolis, tai pasakiau, kad žinidį pirksite jūs, jie pasakė Aišku, mes.

Pas mus irgi židiniu rūpinsis tėvai, pasitardami su jaunaisiais - išteka mano sesė. Tai nesunkiai tuo klausimu sutarsim.
Kalba ėjo apie balionų leidimą. Mes žadam leisti kur nors gamtoj. Kiekviena pora parašys po palinkėjimą, garsiai perskaitys ir paleis į dangų. Praeitą vasarą vienose vestuvėse buvau, taip darė - gražiai atrodė, kad ir nebuvo tų balionų labai daug.

Ar žadat rakinti širdutę? Maluos po visas parduotuves, kur įsivaizdavau, kad galėtų būti tų surakinamų širdelių ir nerandu verysad.gif . Gal žinot, kur jų galima įsigyti Šiauliuose?
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 27, 21:39)
Pas mus irgi židiniu rūpinsis tėvai, pasitardami su jaunaisiais - išteka mano sesė. Tai nesunkiai tuo klausimu sutarsim.
Kalba ėjo apie balionų leidimą. Mes žadam leisti kur nors gamtoj. Kiekviena pora parašys po palinkėjimą, garsiai perskaitys ir paleis į dangų. Praeitą vasarą vienose vestuvėse buvau, taip darė - gražiai atrodė, kad ir nebuvo tų balionų labai daug.

Ar žadat rakinti širdutę? Maluos po visas parduotuves, kur įsivaizdavau, kad galėtų būti tų surakinamų širdelių ir nerandu  verysad.gif . Gal žinot, kur jų galima įsigyti Šiauliuose?

jop darysiu surakinamas sirdeles si savaitgali varysiu ieskot tai idesiu i savo slaptaviete jum parodyt jei nupirksiu:)
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 27, 21:35)
išgraviruotos tai išvis  wub.gif
neabejok. žinok ir man. užeina tarpais. jau galvoju kaip fainai bus tas, anas...vistik broliui darau, o kitą kartą tai galvoju, gal man bus gėda, gal nepavyks tas ar anas...bet mama mane l. skatina ir palaiko ir sako, kad nelabai būtų kas geriau iš viso padaręs...
jo,. blondės reikia  bigsmile.gif

pas mane tai kita situacija. jaunoji mano geriausia drauge, vestuves kelia jos tevai, jaunojo tevai is vis nesideda tai man kazkaip is ju dar kaulyt kazka negrazu butu.
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 27, 22:39)

Ar žadat rakinti širdutę? Maluos po visas parduotuves, kur įsivaizdavau, kad galėtų būti tų surakinamų širdelių ir nerandu  verysad.gif . Gal žinot, kur jų galima įsigyti Šiauliuose?

pabandyk per google ivesti vestuviu atributika siauliuose mana kazka tikrai ismes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 22:32)

Nežiūrėjau fotkės, bet žinau kokias taures pirkai. Aš tokias irgi žiūrėjau, bet atsisakiau nes:
1) norėjau tų trikampių kad perkomplektuotų dvi vienodas
2) neįsivaizduoju kurioj vietoj ir kaip jas graviruot reikia, nes jos ir taip pilnos.

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 27, 22:39)

Ieškok Univermage trečiam aukšte ir tikrai mačiau Sunevynų parduotuvėj, kur prie Dramos teatro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 27 balandžio 2009 - 22:48
Sveikutės, na va dar vis skaitau pas jus ax.gif
Dėl antros dienos, ir piršlio korimo, tai maniškis, persirengė baikeriu( nes šiaip jis toks yra)tik ant galvos buvo rišta skara, o šalmas ant šono kabojo.
Na ir išeina jaunoji į lauką, nori eit prie staliuko, kur jis sėdėjo, bet neatpažino, nuvarė, prie kitų klausia kas ten toks sėdi, sako sodybos šeimininkų draugas, ta tik nosį suraukė, tipo kas čia per nesamonė, sveitmų privažiavo thumbup.gif
Ir pamergės nepažino, realiai, net nesitikėjom, kad taip gerai gausis, ir labai visiems patiko tastamentas, niekam nebuvo girdėtas(kur negalima karti).
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 28, 08:06)
Sveikutės, na va dar vis skaitau pas jus  ax.gif
Dėl antros dienos, ir piršlio korimo, tai maniškis, persirengė baikeriu( nes šiaip jis toks yra)tik ant galvos buvo rišta skara, o šalmas ant šono kabojo.
Na ir išeina jaunoji į lauką, nori eit prie staliuko, kur jis sėdėjo, bet neatpažino, nuvarė, prie kitų klausia kas ten toks sėdi, sako sodybos šeimininkų draugas, ta tik nosį suraukė, tipo kas čia per nesamonė, sveitmų privažiavo thumbup.gif
Ir pamergės nepažino, realiai, net nesitikėjom, kad taip gerai gausis, ir labai visiems patiko tastamentas, niekam nebuvo girdėtas(kur negalima karti).

O antrą dieną buvo tik piršlio korimas ar dar kažką ypatingo buvai sugalvojus ax.gif Beje, kas organizavo piršio korimą? Pas mane tai muzikantai bus ir antrą dieną, tai galvoju gal jie tą korimą praves g.gif Gal gali man atsiųsti testamentą ax.gif

mergaiciuke_ee, gal ir man gali atsiųsti slaptažodį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roretėlė: 28 balandžio 2009 - 08:21
QUOTE(Linarte @ 2009 04 27, 22:42)
Nežiūrėjau fotkės, bet žinau kokias taures pirkai. Aš tokias irgi žiūrėjau, bet atsisakiau nes:
1) norėjau tų trikampių kad perkomplektuotų dvi vienodas
2) neįsivaizduoju kurioj vietoj ir kaip jas graviruot reikia, nes jos ir taip pilnos.
Ieškok Univermage trečiam aukšte ir tikrai mačiau Sunevynų parduotuvėj, kur prie Dramos teatro.

na man del to ir patiko kad skirtingos o graviruot prasysiu tik vardus didesnem raidem o zodzius mazesniu ir mana ten atn taure pu 4zodzius gaunas tai yra ten tos vietos dar apziurejau kait tik savitgali o dbr turbut nesiu graviruot jau nes laikas spaudzia:)
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 28, 08:06)
Sveikutės, na va dar vis skaitau pas jus  ax.gif

gal ir man gali testamenta atsiusti:)
Atsakyti