Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(Elvita @ 2009 04 26, 12:44)
Sveikutes, vakar gavom kvietima pirsliauti. Net neisivaizduoju nuo ko pradeti  doh.gif Jaunieji nori tradiciniu vestuviu. Gal kuri galit pasidalinti scenarijais  blush2.gif

Sveika, saunu kad prisijungiai prie svociuciu - plepuciu.Cia tikrai rasi viso ko reikia ir dar daugiai biggrin.gif .
Atsakyti
mergaiciuke_ee gal galetum ir man slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 27, 12:33)
Roretele kam tau tilto reikia  g.gif spynelem?
pas mum bus tiltu, bet ten dvaras ir neteko matyt spyneliu prikabintu, tai mes klumpeles surakinsim ir jaunieji jas tures, o rakciuka, jei ner vandens nuskandinti juk ir uzkast galima  mirksiukas.gif

siandiena susitariau del balandziu  yahoo.gif

kur susitarei jei ne paslaptis? nes as kiek ieskojau siandien tai ne tiek mazai jie nori uz tuos balandzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 09:48)
Nu jo visos cia taip smagiai bendraujate diskutuojate. smile.gif .O as tai ziuriu su savimi pasikalbu uzklausiu ko pati atsakau ir tiek  ziniu verysad.gif .Na kagi gero jusm ruosimosi. mirksiukas.gif

neįsižeisk,aš asmeniškai, jei neturiu kalusimu nuomonės tai ir nesakau nieko 4u.gif

QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 10:33)
Musu balandziu irgi nenori.nes kiek esame buve ar mate vestuves tai visur su balandziais.o balionu dar nemateme.na kad leistu prie baznycios  mirksiukas.gif .

dėl balionų pagalvok, kur patogiau bus juos pristatyti, jei patiems reiks vežtis iki rumšiškių, tai gal patogiau prie bažnyčios. mes per savo vestuves neorėjom leisti du surištus balionus, bet draugai kurie vežė balionus sustojo, atidarė mašinos bagažinę ir nepastebėjo, kai jie išskrido lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 12:48)
Na, kaip ir tradicija nešti jaunąją per tiltą  ax.gif Nors galima ir be to nešimo gal... Aš dar nemačiau sodybos, kurioje vyks vestuvės, žinau tik tiek, kad ten bus ežeras, tai galvojau, gal storiausią ten esntį medį apjuosti grandine ir surakinti spyna, o raktus į ežerą išmesti. Kaip jums tokia idėja?
Pasaka  thumbup.gif  AČIŪ  4u.gif
Mažajai sveikatytės maišas  4u.gif

nu idėja, gal nieko, bet aš asmeniškai nedaryčiau taip, čia dėl gamtos. Nu man gaila ir medžių va taip ir balandžių, kurie taip sakant "išnaudojami" žmonių tikslams... bet šiaip idėja graži, tiesiog šiuo atveju aš labiau "žalioji" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 27, 16:06)
Sveika, saunu kad prisijungiai prie svociuciu - plepuciu.Cia tikrai rasi viso ko reikia ir dar daugiai biggrin.gif .

Aciu uz priemima 4u.gif Is tiesu, cia tikrai visko labai daug thumbup.gif Smagu, kad draugiskai dalinamasi patirtimi ir idejomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE("Tauridė" @ 2009 04 27, 10:47)
bigsmile.gif kokie žodžiai  wub.gif O gal žinai kas juos sukūrė?

ne nežinau kas sukūrė,radau SM kažkuri mamytė buvo paskelbus,tai ir išsisaugojau ax.gif man ir labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras sauniosioms svociutems smile.gif as ir pakviesta buti pirsliais rugpjucio 29d, tad noriu paprasyti pagalbos, gal galite kas atsiusti scenariju, laikrastuko ir saldainiu maketus ax.gif labai buciau dekinga, jus taip sauniai cia bendraujate, tikiuosi ir as prisijungsiu 4u.gif mano email sanjur@one.lt smile.gif
Atsakyti
mergaiciuke_ee gal galima ir man slaptažodį ax.gif labai jau smalsu pasižiūrėti biggrin.gif

o manieji atsisakė balandžių-sakė kategoriškai NE blink.gif

O šiandien tai iš vis,buvo atvažiavę,tai užklausiau apie vestuves tai nesutapo jų nuomonės,tai taip susipyko,tai net pasijutau kalta,kad užklausiau blink.gif Sakiau daugiau nieko neklausiu,nepasakosiu, kaip nori taip daro blush2.gif
Atsakyti
maniskiai irgi nenori balandziu. as ir nesenai su jais snekejau tai vel truputi nusiurpino mane bet nieko dar sutarem penktad susitikti galutinai susitarti viska. nebedaug jau liko.

slaptazodi i az isiunciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 27 balandžio 2009 - 19:53
QUOTE(manilla @ 2009 04 27, 20:46)
mergaiciuke_ee gal galima ir man slaptažodį ax.gif labai jau smalsu pasižiūrėti biggrin.gif

o manieji atsisakė balandžių-sakė kategoriškai NE blink.gif

O šiandien tai iš vis,buvo atvažiavę,tai užklausiau apie vestuves tai nesutapo jų nuomonės,tai taip susipyko,tai net pasijutau kalta,kad užklausiau blink.gif Sakiau daugiau nieko neklausiu,nepasakosiu, kaip nori taip daro blush2.gif

sunkiai bus, jei nesutars... ir jiems, ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanjur @ 2009 04 27, 19:31)
Labas vakaras sauniosioms svociutems smile.gif as ir pakviesta buti pirsliais rugpjucio 29d, tad noriu paprasyti pagalbos, gal galite kas atsiusti scenariju, laikrastuko ir saldainiu maketus ax.gif labai buciau dekinga, jus taip sauniai cia bendraujate, tikiuosi ir as prisijungsiu 4u.gif mano email sanjur@one.lt smile.gif

PATARIMAS:
cia informacijos daug, forumu sita tema taip pat, laiko dar turi tikrai rasi juose informacijos. ir i one.lt pasta netilps tokia informacija kaip laikrasciu pvz ir kita. ten mazai vietos labai ir siaip pats prasciausias pastas turbut.
patariu susikurti pasto dezute kitam tinklapi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 27 balandžio 2009 - 20:00
Primename, kad ši tema skirta dalijimuisi asmenine patirtimi, o ne jūsų el.pašto adresams vardinti ir prašymams atsiųsti scenarijų- tam yra AŽ.
Visų pirma perskaitykite visą temą, pažiūrėkite, kas turi scenarijus ar kitą jus dominančią medžiagą ir kreipkitės į SM'ietį/ -ę asmeniškai.
Atsakyti