siandien klausiu or\u prognozes tai zinok savaitgali grazu pranesa ir be lietaus:)
kad tik tavo zodziai dievui i ausi
QUOTE(maze11 @ 2009 04 27, 15:06)
kad tik tavo zodziai dievui i ausi
Laikysiu kumštukus, kad nelytų
nelis nelis
nelis pati savo ausytem girdejau
ir dar apie 20 laipsniu silumos pranese
ir dar apie 20 laipsniu silumos pranese
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 13:23)
isivaizduokit o pas mus mergvakario nebus tai nuplaukia smagumas vienas:(
Smagu tai smagu, ale ir kainuoja... Mums po 70Lt kiekvienai kainavo... Kai pagalvoju, kad už tuos pinigus dar kokių dovanėlių būčiau nupirkus...
QUOTE(murmur @ 2009 04 27, 14:51)
jau klausiau kitoj temoj bet mazai kas atsake, noriu dar su jumis pasitarti del sveciu knygos Vestuves bus nedideles, jaunieji su tevais, broliais ir sesem. Kaip jus manot ar realu butu kad prie baznycios ateje pasveikint draugai ir artimieji i tokia knyga surasytu sveikinimus? bus fotografas tai jis visvien fotkins visus sveikinancius, veliau jaunieji prie palinkejimu galetu isiklijuot ju nuotraukas
kaip manot ar neperdaug vargo butu aplakstyt visus ir ar pavyktu toks variantas? norisi kad visi paliktu savo linkejimus jauniesiems, o visu pakviesti i svente nera galimybiu
ir kaip ta sveciu knyga - ar jus perkat ar jaunieji nusiperka?
kaip manot ar neperdaug vargo butu aplakstyt visus ir ar pavyktu toks variantas? norisi kad visi paliktu savo linkejimus jauniesiems, o visu pakviesti i svente nera galimybiu
Labai faina idėja. Šiaip gal pabandysiu aš ją panaudot, ir parašysiu atsiliepimus: spėjo nespėjo, tiko netiko.
O albumą tai aš apžiūrėjau, ir pasakiau jaunąjai kur nueit apžiūrėt. Bet ji ir pati nusipirko, ir po to pasiėmiau aš tą albumą iš jos. Rašysiu žodžius, klijuosiu po nuotrauką iš jaunųjų vaikystės, parašius kad gyveno Jaunoji ir Jaunasis, nieko apie viens kitą nežinojo, bet vieną dieną jų keliai susikirto. Ir įdėsiu nuotrauką kur jie kartu.
QUOTE(Linarte @ 2009 04 27, 15:33)
Smagu tai smagu, ale ir kainuoja... Mums po 70Lt kiekvienai kainavo... Kai pagalvoju, kad už tuos pinigus dar kokių dovanėlių būčiau nupirkus...
Labai faina idėja. Šiaip gal pabandysiu aš ją panaudot, ir parašysiu atsiliepimus: spėjo nespėjo, tiko netiko.
O albumą tai aš apžiūrėjau, ir pasakiau jaunąjai kur nueit apžiūrėt. Bet ji ir pati nusipirko, ir po to pasiėmiau aš tą albumą iš jos. Rašysiu žodžius, klijuosiu po nuotrauką iš jaunųjų vaikystės, parašius kad gyveno Jaunoji ir Jaunasis, nieko apie viens kitą nežinojo, bet vieną dieną jų keliai susikirto. Ir įdėsiu nuotrauką kur jie kartu.
piniginiu klausimu tai tu teisi. tai dbr galvoju kad vietoj sveciu kngos as nupirsiu moberta tiesiog rema aptraukta drobe jaunieji patys gales isiremint o as iduosiu muzikantam kad kol sveciai lauks musu griztant i sodyba parasytu ka nors atnt o i viduri jaunuju foto iklijuosiu. maciau 50x80 apoir 30lt kainuoja. ne taip jau ir daug.
Papildyta:
o kokius namu zidinius dovanosit?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 13:23)
isivaizduokit o pas mus mergvakario nebus tai nuplaukia smagumas vienas:(
as tai is tikruju jau laukiu kad man kuo greiciau ateitu ntos vestuves o kuo toliau tuo labiau cia geru ideju daugej ir daugeja:)
as tai is tikruju jau laukiu kad man kuo greiciau ateitu ntos vestuves o kuo toliau tuo labiau cia geru ideju daugej ir daugeja:)
Tai kad nelabai ir nuplaukia. As tai gal ir nenoriu to mergvakario, nes ir islaidos, ir siaip nezinau.... Nesu buvus jokiam.
Ir visas tas idejas noris panaudot, o laiko maza, visam sutalpint i viena vakara As jauciu dali ideju kelsiu i antra vakara, nes bus kaip ir antras dublis vestuviu, tik jau be giminiu, su draugais. Tai ten galima ir astresnes idejas ir zaidimus panaudot, ens vien jaunimelis bus.
QUOTE(murmur @ 2009 04 27, 14:51)
ir jusu vestuvese nebus fejerverku? ar bus ir zibintai ir fejerverkai?
ir jusu vestuvese nebus fejerverku? ar bus ir zibintai ir fejerverkai?
As turbut darysiu, kaip kazkas rase, gyvenimo knyga.
Pas mus vestuves bus viesbuty pire zalio tilto, tai kur ten fejerverkus ar zibintus leisi
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 15:52)
o kokius namu zidinius dovanosit?
Aš tai dar nenusprendžiau Man tie moliniai nelabai patinka
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 25, 22:24)
mergaiciuke imesk i e-mail , astarna@gmail.com
AS tai kolonine zvake statysiu ant tokio pjedestalo ar kaip sakyt... Ant balto stovo tokio.
nusiunciau slaptazodi. ir dabar ten keliu savo zidini kur nupirkau jauniesiems