Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

Pasakos nera angel_sadangel.gif .Niekas nesidalina geromis idejomis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 10:53)
Pasakos nera  angel_sadangel.gif .Niekas nesidalina geromis idejomis. verysad.gif

Man atrodo, kad tose vestuvėse (jos vyko daugiau nei prieš 10 m.) kur aš pasaką mačiau buvo filmuojamos, tai jei gausiu kasetę, tai būtinai parašysiu tą pasaką, tik nežinau r čia ta pati apie kurią kalbėjo gutė_pinkutė ax.gif
Atsakyti
Roretele kam tau tilto reikia g.gif spynelem?
pas mum bus tiltu, bet ten dvaras ir neteko matyt spyneliu prikabintu, tai mes klumpeles surakinsim ir jaunieji jas tures, o rakciuka, jei ner vandens nuskandinti juk ir uzkast galima mirksiukas.gif

siandiena susitariau del balandziu yahoo.gif
Atsakyti
Mergaitės buvau poliklinikoje su maža,dabar jau rašau.

VAIDINAM PASAKĄ
Išrenkam žmones - tarkim MIŠKAS - visi turi ūžti, MĖNULIS - koks vyras rankom pamirguliuot, ŽVAIGŽDĖS - moteriškės rankas pakelia, ŠUNYS - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), PILIS - irgi koks vyras aukštas, PRINCESĖ chi chi chi - jaunoji, PRINCAS ANT ŽIRGO - jaunasis turi imituoti jojimą.
Na ir pasaka: Buvo vakaras... Ošė tankus Miškas... Danguje švietė Mėnulis ir mirgėjo Žvaigždės...Per Mišką jojo Princas... Jį lydėjo gauja Šunų... Tolumoje stovėjo Pilis... Ten gyveno Princesė (chi chi chi)... Princas prijojo Pilį..., pasibeldė..., duris atidarė Princesė chi chi chi.... Jie apsikabino.. pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 27, 12:34)
VAIDINAM PASAKĄ
Išrenkam žmones - tarkim MIŠKAS - visi turi ūžti, MĖNULIS - koks vyras rankom pamirguliuot, ŽVAIGŽDĖS - moteriškės rankas pakelia, ŠUNYS - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), PILIS - irgi koks vyras aukštas, PRINCESĖ chi chi chi - jaunoji, PRINCAS ANT ŽIRGO - jaunasis turi imituoti jojimą.
Na ir pasaka: Buvo vakaras... Ošė tankus Miškas... Danguje švietė Mėnulis ir mirgėjo Žvaigždės...Per Mišką jojo Princas... Jį lydėjo gauja Šunų... Tolumoje stovėjo Pilis... Ten gyveno Princesė (chi chi chi)... Princas prijojo Pilį..., pasibeldė..., duris atidarė Princesė chi chi chi.... Jie apsikabino.. pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

Labai tau aciu 4u.gif .

O nesugalvok sirgti tokiu graziu oru. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 27, 11:33)
Roretele kam tau tilto reikia  g.gif spynelem?
pas mum bus tiltu, bet ten dvaras ir neteko matyt spyneliu prikabintu, tai mes klumpeles surakinsim ir jaunieji jas tures, o rakciuka, jei ner vandens nuskandinti juk ir uzkast galima  mirksiukas.gif

Na, kaip ir tradicija nešti jaunąją per tiltą ax.gif Nors galima ir be to nešimo gal... Aš dar nemačiau sodybos, kurioje vyks vestuvės, žinau tik tiek, kad ten bus ežeras, tai galvojau, gal storiausią ten esntį medį apjuosti grandine ir surakinti spyna, o raktus į ežerą išmesti. Kaip jums tokia idėja?

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 27, 11:34)
VAIDINAM PASAKĄ

Pasaka thumbup.gif AČIŪ 4u.gif
Mažajai sveikatytės maišas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 12:48)
storiausią ten esntį medį apjuosti grandine ir surakinti spyna, o raktus į ežerą išmesti. Kaip jums tokia idėja?

thumbup.gif

Atsakyti
aciu uz palaikyma merginos:)
isivaizduokit o pas mus mergvakario nebus tai nuplaukia smagumas vienas:(
as tai is tikruju jau laukiu kad man kuo greiciau ateitu ntos vestuves o kuo toliau tuo labiau cia geru ideju daugej ir daugeja:)
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 11:48)
Mažajai sveikatytės maišas  4u.gif

Ačiū už linkėjimus mano mažajai.
O pasaka tai gerulė, bet reik žaist, kai jau kondicijoje visi thumbup.gif
Atsakyti
aš tai labiausiai bijau, kad kojos nepakištų per vestuves lietus
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 12:43)
aš tai labiausiai bijau, kad kojos nepakištų per vestuves lietus

kaip bus taip jei lis gausit viska pasuk taip kad viduj iseitu padaryt bet viskas bus gerai nelis gi visa diena:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 27, 12:46)
kaip bus taip jei lis gausit viska pasuk taip kad viduj iseitu padaryt bet viskas bus gerai nelis gi visa diena:)

Aš tai galvoju, kad gal vertėtų kokį avarinį variantą scenarijaus sugalvoti jeigu lietus užkluptų g.gif
Atsakyti