Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

o man tai visai grazu balandziai
Atsakyti
Na cia aisku kaip kam... Mano jaunieji nenori balandziu, tai ir neimam ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 27, 07:32)
Ai dar žaidėm pasaką, tai kartojom 2 kartus, nes pabroliams, labai patiko staugt kaip šunims thumbup.gif

Dar maža būdama dalyvavau vestuvėse, kur pasakojo pasaką muzikantai ir į tos pasakos vaidinimą buvo įtraukti visi svečiai. Ji buvo thumbup.gif Jos senarijaus visur ieškau, bet nesiseka surasti verysad.gif O taip noriu ją į vestuvių senarijų įtraukti. Jei nesunku įmesk ir man tos pasakos senarijų ax.gif
Papildyta:
muosee, aš tai balionus leisčiau Rumšiškėse, o ne prie bažnyčios, bent man taip gražiau būtų ax.gif
Atsakyti
Musu balandziu irgi nenori.nes kiek esame buve ar mate vestuves tai visur su balandziais.o balionu dar nemateme.na kad leistu prie baznycios mirksiukas.gif .

Dar pirkai tokius sokoladinius medaliu 1-2-3 vietos palydai uz rungtis. thumbup.gif .na man tai super atrodo.tik kazko neisikelia foto doh.gif

Roretėlė aha gera mintis.Tik ten kazkaip idomiai ziuri i naujoves nes kiek teko apie rumsiskes paskaitineti tai net nz. g.gif Bet aciu uz minti.

O del tos pasakeles ir thumbup.gif .gal kuriai nebutu gaila paviesinti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 04 26, 21:33)
Meiles priesaika jaunajam....
Meiles priesaika jaunajai....
Aš tokius žodžius radau pas save ax.gif

bigsmile.gif kokie žodžiai wub.gif O gal žinai kas juos sukūrė?
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 10:33)
Musu balandziu irgi nenori.nes kiek esame buve ar mate vestuves tai visur su balandziais.o balionu dar nemateme.na kad leistu prie baznycios  mirksiukas.gif .

Dar pirkai tokius sokoladinius medaliu 1-2-3 vietos palydai uz rungtis. thumbup.gif .na man tai super atrodo.tik kazko neisikelia foto  doh.gif

Roretėlė aha gera mintis.Tik ten kazkaip idomiai ziuri i naujoves nes kiek teko apie rumsiskes paskaitineti tai net nz.  g.gif Bet aciu uz minti.

O del tos pasakeles ir  thumbup.gif .gal kuriai nebutu gaila paviesinti  ax.gif .

o as jiems nieko nesakau, tai bus siurprizas - balandziai. As aplamai daug ko nesakau jauniesiems. Mes kiek buvom vestuvese visur buvo balionai o balandziu nebuvo, tai as ir dangaus zibintus pirksiu ir balandzius
Atsakyti
Laba diena,
Gutei_pinkutei sveikinimai, šauniai pasirodžius!
Pasaka berods buvo kažkurio iš ankstesnių temų ar žaidimų temoj g.gif

QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 06:49)
dar graviruosiu spynele kuri prirakinama prie tilto.CUPe graviruoja visa spynele keik nori vienoje puseje su spyneles kaina 29 manau kad normaliai. g.gif .

Tai kad mes klausėm, tai 29 lt tik spynelė + graviravimas (su nuotrauka) - 25 lt.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 04 27, 11:01)
Laba diena,
Gutei_pinkutei sveikinimai, šauniai pasirodžius!
Pasaka berods buvo kažkurio iš ankstesnių temų ar žaidimų temoj g.gif
Tai kad mes klausėm, tai 29 lt tik spynelė + graviravimas (su nuotrauka) - 25 lt.

as ka ipklausiau tai i ta suma viskas ieina. g.gif .tai gal tada ka netaip supratau doh.gif .nesigincysiu ax.gif .Nu ***** net idomu pasidare.Siandiena suzinosiu ir pranesiu jei kam idomu bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus tilto nebus verysad.gif niekaip nesugalvoju ką vietoj jo daryti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 09:33)

Roretėlė aha gera mintis.Tik ten kazkaip idomiai ziuri i naujoves nes kiek teko apie rumsiskes paskaitineti tai net nz.  g.gif Bet aciu uz minti.

Tai jūs galit vos tik atvažiavią, prie Rumšiškių vartų paleisti tuos balionus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
gute_pinkute, šaunuole tu, kaip smagu kai pavyksta ir nukrenta tas pasiruošimo nerimas drinks_cheers.gif

Aš jau atsigavau po mergvakario. Labai smagiai pasibuvom su mergaitėm, o antrą dieną ir su berniukais. Dar vakar prie tokio prūdelio paėdėjom, jaunikis su piršliu meškeres pamėtė, kilbukų pagaudė.
Iš jaunosios aš su pamergėm gavom po dovanėlę, ir jaunoji prisakė būtinai visoms su ta dovana per vestuves būt, nes kitaip neįleis į salę, tai irgi pasijuokėm. O dovana - į rožytę susukti stringiukai thumbup.gif

Žadėjau dar kažką pareplikuot, bet galvoj biški vėjai pučia iš po baliaus blush2.gif
Atsakyti
Linarte, kai fainiai, mergvakaris jau atšvęstas, belieka sudėti paskutinius štrikus ir laukti vestuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš noriu pasakos bigsmile.gif pekutis@gmail.com
Atsakyti