Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 26, 20:14)
Na ką mergaitės, aš jau po visko.
Rezultate trys puslės ir ištinus koją iki šiol.
Visi gyrė, dėkojo, buvo labai smagu.Daug liko nepanaudota.Labai šauniai atrodė, 12 val lauke deganti širdis, leidom dangaus žibintus, jaunieji sakė priesaiką.
Na jai muzikantas giria, ir sako, kad buvom nerealūs, ir seniai jis taip ilsėjosi, tai turbūt tikrai verta.
Labai visiems patiko pažadų tortas, ir iš tikro jis užėme maximum gal 15-20 minučių.
Jai dar kas domins klauskit padėsiu atsakysiu.
Jums visoms didelis ačiū, kad dalinotės ir patarinėjot.
Jūs visos būsit nerealios svočios. ax.gif

Nelabai as cia turejau laiko skaitinet per tuos egzaminus, gal ir rasei, bet kaip ten su ta degancia sirmin, papasakok man placiau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, na dar apie vestuves, mes gan ilgai užtrukom apie valandą, bet kunigas buvo nerealus, (vežėmėe šeimos židinį, tai kunigas pašventino jį)
prieš įeinant aš suruošiau tūtas su žiedlapiais, paskui jaunimelis tik apėmė ir išbarstė, o rotušėje, man padėjo draugai kurie važinėjo, pasirūpino šiuo techniniu dalyku.
Po žiedlapių lietaus, mūsų laukė, (mūsų dovana )Balti balandžiai, perskaičiau žodžius ir jie paleido iš tikro labai gražu, po to sveikintojai, įteikėm taures(nepraėjus nei 5 min sudužo 1 taurė, tai yra tik viena fotosu jom).
Į rotušę, kai įvažinėjom visos mergaitės su Jaunąją priešakyje, išvarėm į limuzino galą(kabrioleto tipo).
Kai buvom ant tilto įteikėm jauniesiems širdeles, jas užkabino, ir raktelį išmetė, ir susiformavo laimingą šeimą, akmenėlius išmėtė, ir tada įteikiau jiems diplomus.
Dėl pažadų torto, pas mane jis buvo 3 aukštų 36 gabaliukai, kiekvienai porai po vieną, viduje 2 saldainiai su jaunūjų foto ir kortelė, kai kurie svečiai interpretavo pagal save, bet nenuskriaudžiant jaunūjų.
Širdėlė, buvau jau nusižiūrėjus kur ką dėsim, tai mes išėjom į lauką, ir visi rūkaliai padėjo dėgti ir dėlioti, mes dėliojom su tarpais nes taip buvo gražiau, atėjo jaunieji, tada davėm dangaus žibintą, va čia reikėjo tik vieno bendro dangaus žibinto jiems, o aš buvau nupirkus 2 širdis, bet paskui antra širdutė, pasivijo pirmają.
Ai dar žaidėm pasaką, tai kartojom 2 kartus, nes pabroliams, labai patiko staugt kaip šunims thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms svočiutėms 4u.gif

mergaičiuke_ee, laikykis, viskas bus gerai 4u.gif

gute pinkute, ŠAUNUOLĖ tu esi 4u.gif Superinė svočiutė buvai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, svočiutės aš noriu paprašyti pagalbos ruošiant laikraštį ir sladainius, gal galėtumet atsiusti maketus renata.grigo@gmail.com būčiau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 27, 08:32)
Sveikutės, na dar apie vestuves, mes gan ilgai užtrukom apie valandą, bet kunigas buvo nerealus, (vežėmėe šeimos židinį, tai kunigas pašventino jį)
prieš įeinant aš suruošiau tūtas su žiedlapiais, paskui jaunimelis tik apėmė ir išbarstė, o rotušėje, man padėjo draugai kurie važinėjo, pasirūpino šiuo techniniu dalyku.
Po žiedlapių lietaus, mūsų laukė, (mūsų dovana )Balti balandžiai, perskaičiau žodžius ir jie paleido iš tikro labai gražu, po to sveikintojai, įteikėm taures(nepraėjus nei 5 min sudužo 1 taurė, tai yra tik viena fotosu jom).
Į rotušę, kai įvažinėjom visos mergaitės su Jaunąją priešakyje, išvarėm į limuzino galą(kabrioleto tipo).
Kai buvom ant tilto įteikėm jauniesiems širdeles, jas užkabino, ir raktelį išmetė, ir susiformavo laimingą šeimą, akmenėlius išmėtė, ir tada įteikiau jiems diplomus.
Dėl pažadų torto, pas mane jis buvo 3 aukštų 36 gabaliukai, kiekvienai porai po vieną, viduje 2 saldainiai su jaunūjų foto ir kortelė, kai kurie svečiai interpretavo pagal save, bet nenuskriaudžiant jaunūjų.
Širdėlė, buvau jau nusižiūrėjus kur ką dėsim, tai mes išėjom į lauką, ir visi rūkaliai padėjo dėgti ir dėlioti, mes dėliojom su tarpais nes taip buvo gražiau, atėjo jaunieji, tada davėm dangaus žibintą, va čia reikėjo tik vieno bendro dangaus žibinto jiems, o aš buvau nupirkus 2 širdis, bet paskui antra širdutė, pasivijo pirmają.
Ai dar žaidėm pasaką, tai kartojom 2 kartus, nes pabroliams, labai patiko staugt kaip šunims thumbup.gif

kur pirkai baltus balandzius?
Atsakyti
gute pinkute, o kokia pasaka?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 27, 08:32)

o gal būtų galima tą scenarijų pasakos, jei viešai nenori rodyti tada gal į paštą galėtum 4u.gif jei taip, parašyčiau tau až
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 27, 09:34)
o gal būtų galima tą scenarijų pasakos, jei viešai nenori rodyti tada gal į paštą galėtum  4u.gif  jei taip, parašyčiau tau až

as ir noriu tos pasakos ax.gif
Atsakyti
O mano jaunieji patys taures pirksis, nes nori issigraviruot su zodziais, skirtais sau.. Jaunasis sake nori palinkejima jaunajai isgraviruot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 04 27, 09:24)
kur pirkai baltus balandzius?

Balti balandziai uzsakomi yra. Paieskok internete tokios paslaugos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo visos cia taip smagiai bendraujate diskutuojate. smile.gif .O as tai ziuriu su savimi pasikalbu uzklausiu ko pati atsakau ir tiek ziniu verysad.gif .Na kagi gero jusm ruosimosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 27 balandžio 2009 - 08:50
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 27, 09:39)
O mano jaunieji patys taures pirksis, nes nori issigraviruot su zodziais, skirtais sau.. Jaunasis sake nori palinkejima jaunajai isgraviruot thumbup.gif
Papildyta:
Balti balandziai uzsakomi yra. Paieskok internete tokios paslaugos mirksiukas.gif

o juos pristato ar patiems reikia juos pasiimti
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 27, 09:48)
Nu jo visos cia taip smagiai bendraujate diskutuojate. smile.gif .O as tai ziuriu su savimi pasikalbu uzklausiu ko pati atsakau ir tiek  ziniu verysad.gif .Na kagi gero jusm ruosimosi. mirksiukas.gif

Nenusimink. As sus avo nenuorama, ne visada viska is eiles paskaitau, paskui kai laiko turiu, perskaitau. Zinai, tie balionai truputi atgyvena, kai po viena leidi.... As siulau surasyt linkejimus ir surist balionus i viena kruva, tada efektas bus thumbup.gif Dideli linkejimu srauta kaip sakant paleist, kad viena energija issipildytu rolleyes.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 04 27, 09:52)
o juos pristato ar patiems reikia juos pasiimti

Nesidomejau as jais per daug, nes nenaudosim sitos idejos.
Atsakyti