O jūs manote neįrodynėjau? Ir dar kaip, bet niekam neįdomu. O be to kariauti su tokiomis firmomis - tai pasidaryti sau pačiai problemų ir dar didesnių nuostolių. Plonybių nerašysiu, kas turi supratimą apie tai, žino.
Marija5, jūs esate tik samdoma darbuotoja, atliekanti spėju tik buhalterio funkcijas, kuri neturi tokio atsakomybės lygio kaip vadovas, kuris atsako už viską, tai ką jūs galite išmanyti? Tik savo srityje ir tiek.
QUOTE(Karina123 @ 2009 10 01, 09:55)
ne juokinkit
Nesupratau?
Subjektyvi, nesu aš jokia buhalterė. Esu įmonės teisininkė ir puikiai išmanau mūsų įmonės veikla.
Ir apie atsakomybe išmanau, daugiau nei jus manote.
O dėl kariavimo, tai aišku priklauso ir nuo pačios klaidos, ir nuo baudos, ir kt. sumų.
QUOTE(gattigo @ 2009 04 23, 23:46)
ka pasiulytumet turint mezai pradiniu lesu?..bet daug laisvo laiko?
Ziurint kiek tas mazai. Jaigu tas mazai ymanomas verslui, tai atsidarykit savo kioska, o ji galima issinuomoti, ir prekiauti is lenkijos atveztais rubais, turiu pazinciu kurie tuo uzsiima gerai sekasi .
Papildyta:
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 06 18, 15:24)
Sveikos
Noriu truputi pasikonsultuot. Labai noreciau atsidaryt sukneliu nuomos salona. Gyvenu gan nedideliam miesteli,bet netoli yra didesnis miestas. Meginu skaiciuot. Kaip jus manot ar pasiteisintu?Siaip tokio salono tame miestelyje nera. Ir dar mastau kiek mazdaug reiktu turet sukneliu,kad pradet? Buciau l. dekinga uz jusu nuomones
Noriu truputi pasikonsultuot. Labai noreciau atsidaryt sukneliu nuomos salona. Gyvenu gan nedideliam miesteli,bet netoli yra didesnis miestas. Meginu skaiciuot. Kaip jus manot ar pasiteisintu?Siaip tokio salono tame miestelyje nera. Ir dar mastau kiek mazdaug reiktu turet sukneliu,kad pradet? Buciau l. dekinga uz jusu nuomones
Neapsimoka savo pelna kisti i nuoma rubu, siais laikai nepelninga.
QUOTE(gattigo @ 2009 04 23, 23:46)
ka pasiulytumet turint mezai pradiniu lesu?..bet daug laisvo laiko?
Man tokioj situacijoj geriausias sprendimas buvo kurti savo bizni su kosmetine tinkline firma Faberlic. Pries tai bandziau dirbt pagal patenta kaip kosmetologe,bet labai daug investiciju ir pastoviai,o uzdarbis nebuvo labai didelis. Ir reikalauja labai daug laiko atiduoti darbui. Paskui pabandziau kvesti zmones i musu kompanija,apmokyti juos ir organizuot ju darba. Man patiko. Kuo tuoliau as cia dirbu,tuo idomiau dirbti ir laika galiu regulioti pati. Ir investiciju jokiu,isskirus savo laika ir jegu. O kosmetika zmones perka visada,nors ir per krize.
Jeigu bus idomu,rasykit,atsakysiu.
QUOTE(Dzamilia @ 2009 10 06, 16:53)
Man tokioj situacijoj geriausias sprendimas buvo kurti savo bizni su kosmetine tinkline firma Faberlic. Pries tai bandziau dirbt pagal patenta kaip kosmetologe,bet labai daug investiciju ir pastoviai,o uzdarbis nebuvo labai didelis. Ir reikalauja labai daug laiko atiduoti darbui. Paskui pabandziau kvesti zmones i musu kompanija,apmokyti juos ir organizuot ju darba. Man patiko. Kuo tuoliau as cia dirbu,tuo idomiau dirbti ir laika galiu regulioti pati. Ir investiciju jokiu,isskirus savo laika ir jegu. O kosmetika zmones perka visada,nors ir per krize.
neklaidinkite žmoniu, sakydami, kad nieko nekainuoja
Šitokia veikla užsiimti yra būtina ir privaloma Individualios veiklos pažyma o Lietuvoje platintojai gal kas 1000-asisi tik turi, ju visu veikla yra nelegali nes jie nemoka mokesciu nuo gautu pajamu.
QUOTE(Sirvita @ 2009 10 06, 17:16)
neklaidinkite žmoniu, sakydami, kad nieko nekainuoja
Šitokia veikla užsiimti yra būtina ir privaloma Individualios veiklos pažyma o Lietuvoje platintojai gal kas 1000-asisi tik turi, ju visu veikla yra nelegali nes jie nemoka mokesciu nuo gautu pajamu.
As ir neklaidinu. Aisku,kad reikia tureti indiv.veiklos pazyma ir moketi mokescius,ka mes ir darom.Apie kitus nieko nesakysiu,nes nezinau. Apie investicijas sakiau,kad nereikia nieko uzpirkineti ir investuoti pinigus i preke. O ir apmokymai musu firmoje yra nemokami,kai kitur uz visus kursus reikia moketi.
QUOTE(Dzamilia @ 2009 10 06, 17:50)
As ir neklaidinu. Aisku,kad reikia tureti indiv.veiklos pazyma ir moketi mokescius,ka mes ir darom.Apie kitus nieko nesakysiu,nes nezinau. Apie investicijas sakiau,kad nereikia nieko uzpirkineti ir investuoti pinigus i preke. O ir apmokymai musu firmoje yra nemokami,kai kitur uz visus kursus reikia moketi.
O cia geroji puse tinklinio marketingo
QUOTE(mocha @ 2009 05 07, 16:38)
Aš asmeniškai niekam nesiūliau tokio tipo verslo plėtoti. Kalbėjau apskritai, kad tai neša pelną ir mes visi tai žinom. Į kažkur giliau, kaip kad savi ratai (laidotuvių versleliai), kad krizė ir nesigražina niekas aš nelendu.
Kol kas Lietuvoje geriausi verslai yra nelegalūs... Arba labai pavojingi Tai prostitucija, lengvieji narkotikai, lošimai. Na lošimai legalu... bet praktiškai vienose rankose. Visada lieka visokios išnešiojamosios prekybos ar tinklinio marketingo firmos. Sako ten daug galima užsidirbt. bet reikia dirbt. Kaip ir visur nuosavam versle. Aš bandyčiau ieškot kokios nišos, kur gali arba būt vienintelis, arba išsiskirt iš kitų.
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 21, 13:12)
Sveiki, gal kas trumpai ir aiškiai galit palyginti verslo liudijimo ir indiviualios veiklos pažymėjimo pliusus ir minusus? Skaitau skaitau VMI puslapį, visiškai susipainiojau.
Jei noriu užsiimti siuvimu namuose, ką labiau apsimoka imti?
Ar eit iesiai į VMi ir ten aiškintis?
Padėkit, kas žinot
Jei noriu užsiimti siuvimu namuose, ką labiau apsimoka imti?
Ar eit iesiai į VMi ir ten aiškintis?
Padėkit, kas žinot
As irgi bandau ieskoti skirtumu tik prekybai. Idedu nuoroda.
www.vmi.lt/GetFile.ashx?fileName=uzkulisiai.pdf
Pelningiausias ginklu verslas
QUOTE(mylima2007 @ 2009 09 18, 11:20)
ech.. o aš svarstau, ar pradėti savo verslą. Noriu įkurti e-parduotuvę, kurioje prekiaučiau tamtikrais daiktais.. Tokio pobūdžio parduotuvių, kurios prekiauja toje srityje, Lietuvoje yra jau virš 10. Gal kas patartumėte, kaip galėčiau ištirti, ar rinkai reikia dar vienos?
Kas sukurtų parduotuvę, turiu. Tiekėjus manau jau radau. Darbas su individualios veiklos pažymėjimu. Patalpų kaip ir nereikia... Vienintelis mano nuostolis būtų - prekės, jei jų neišparduočiau.
Kas sukurtų parduotuvę, turiu. Tiekėjus manau jau radau. Darbas su individualios veiklos pažymėjimu. Patalpų kaip ir nereikia... Vienintelis mano nuostolis būtų - prekės, jei jų neišparduočiau.
E-prekyba prilygsta realiai prekybai ir su individualios veiklos pazymejimu negali prekiauti. Reikia steigti imone, nes kitu atveju gresia baudos ir nesvarbu ka tu ten pardavinesi. Tai yra prekyba ir nuo jos turi buti skaiciuojami atitinkami mokesciai ir vedama buchalterija.
Man kitokia dilema iskulusi. Turiu internetine parduotuve ir jau senokai, turejau realia parduotuve, bet del seimynines padeties teko uzsidaryti, nes pakeiciau gyvenama vieta. Dabar planuoju/ noriu ir vel atsidaryti, bet labai bijau ir net nezinau ko. Skaiciuoju iki smulkmenu. kiek reikia uzdirbti, imusti i kasa ir nereikia jokiu nauju investiciju, nes visas prekes, lentynas, kasos aprata, buchalterine programa, buchaltere, reklaminius stendus turiu. Ir svarbiausia, kad turiu daug nauju ideju, kuriu tame mieste nera, o miestas su 70 000 gyventoju. Radau patalpas... nedidukes, siltas ir sakyciau pigias ir dar paciam centre.
Tik kamuoja baime, nes apskaiciavau, kad isgyventum(cia jau be jokio uzdarbio) i kasa reikia imusti po 2000lt per 1men.