Svarbiausia, kad Kalėdų senelis randa kelią ir dovanų neišbarsto pakeliui
Sveikos,
šiuo metu aš taip galvoju apie tai, kad norėčiau savo versliuko... Pati esu buhalterė - darbo neturiu, susirast vilčių maža, todėl galvoju, kad reiktų bandyt įkurt savo įmonę...
Idėjų turėjau nemažai, tačiau paskutiniu metu realiausiai mąstau apie buhalterinių paslaugų įmonės atidarymą..
Labai norėčiau gauti šiokios tokios informacijos iš forumo dalyvių (susijusių su šia sritim)..
Pradžiai būtų įdomu sužinoti, kiek buhalterių reikėtų įdarbint, kad galėtume pradėt veiklą?
Koks yra vidutinis darbo užmokestis buhalterių, dirbančių tokioj įmonėj?
Na, taip pat būtų įdomu sužinoti, kokios maždaug tokių paslaugų kainos?
Būčiau labai dėkinga už suteiktą informaciją, tai padėtų man lengviau apsispręsti, verta imtis tos veiklos, ar ne..
Jeigu nenorit atsakyti viešai, parašykit į až
šiuo metu aš taip galvoju apie tai, kad norėčiau savo versliuko... Pati esu buhalterė - darbo neturiu, susirast vilčių maža, todėl galvoju, kad reiktų bandyt įkurt savo įmonę...
Idėjų turėjau nemažai, tačiau paskutiniu metu realiausiai mąstau apie buhalterinių paslaugų įmonės atidarymą..
Labai norėčiau gauti šiokios tokios informacijos iš forumo dalyvių (susijusių su šia sritim)..
Pradžiai būtų įdomu sužinoti, kiek buhalterių reikėtų įdarbint, kad galėtume pradėt veiklą?
Koks yra vidutinis darbo užmokestis buhalterių, dirbančių tokioj įmonėj?
Na, taip pat būtų įdomu sužinoti, kokios maždaug tokių paslaugų kainos?
Būčiau labai dėkinga už suteiktą informaciją, tai padėtų man lengviau apsispręsti, verta imtis tos veiklos, ar ne..
Jeigu nenorit atsakyti viešai, parašykit į až
Aš dirbu tokioje įmonėje.
Ir teko susidurti su kitomis tokio pobūdžio įmonėmis.
Vienoje dirba tik 1 asmuo. Tvarko kokias 3 įmones. Kitoje tas pats, tvarko 2 stambias ir 2 mažytes įmones.
Kam samdyti iš karto padejėjus? Ar jus esate įsitikinusi, kad iš karto bus labai daug klientų. Galite pradėti ir viena.
Mes dirbame 4, įmonių apie 50.
Dėl DU visur yra skirtingai. Priklauso kokia bus sistema.
Dėl kainų, surandate tokias įmones savo mieste ir skambinate.
Tarp šių įmonių yra siaubinga konkurencija, tai kainos smarkiai krito.
Vienoje dirba tik 1 asmuo. Tvarko kokias 3 įmones. Kitoje tas pats, tvarko 2 stambias ir 2 mažytes įmones.
Kam samdyti iš karto padejėjus? Ar jus esate įsitikinusi, kad iš karto bus labai daug klientų. Galite pradėti ir viena.
QUOTE(Marija5 @ 2010 01 10, 16:28)
Aš dirbu tokioje įmonėje.
Ačiu
o užtektų steigt IĮ, ar geriau UAB?
sveikutes,
as ir galvoju apie parduotuveles atidaryma, bet ne dabar, o uz kokio pusmecio.. butu joje tam tikri maisto produktai. Galvoju visu pirma pasirasyti bent del saves verslo plana, su paskaiciavimais visais..
as ir galvoju apie parduotuveles atidaryma, bet ne dabar, o uz kokio pusmecio.. butu joje tam tikri maisto produktai. Galvoju visu pirma pasirasyti bent del saves verslo plana, su paskaiciavimais visais..
QUOTE(Marija5 @ 2010 01 10, 20:25)
Reikia jums apskaičiuoti mokesčius. Kadangi esate buhalterė, manau, nebus sunkui.
Dabar gi ne labai naudinga turėti IĮ.
Labai daug IĮ šiuo metu yra pertvarkomos į UAB.
Dabar gi ne labai naudinga turėti IĮ.
Labai daug IĮ šiuo metu yra pertvarkomos į UAB.
Tikrai nebus kazkaip pati labiau linkstu i UAB..
Ka gi, belieka viska gerai apsiskaiciuoti, ir arba imtis, arbe ne...
QUOTE(pepilota @ 2009 11 28, 18:33)
Aciu Bet ar butina steigti UAB? Negalima kaip nors paprasciau?
galima papatenta
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2010 01 10, 19:21)
as rinkciausi UAB. cia galvojant apie tai, kad verslas gali ir nenusisekti, tai su UAB saugiau.
QUOTE(Marija5 @ 2010 01 20, 22:19)
Jau nebeapsimoka steigti IĮ, nes mokesčių sistema yra nepalanki.
Kaip tik šiuo metu IĮ persitvarko į UAB.
Kaip tik šiuo metu IĮ persitvarko į UAB.
, atrodo, kad LT tik ir slopina tuos IĮ verslininkus