Nu sakes kiek groziu vel pavaret! Bet jau Masos gaminukas tai isvis superinis!
Kokia idomi technika, varge varge, vel knietes ismeginti...
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 22:23)
ką tu supranti
o kas nelabai? rimtai? kodėl? man ji pačiausia iš visų dėžių šiaip aš dar ir fotkint nemoku
o kas nelabai? rimtai? kodėl? man ji pačiausia iš visų dėžių šiaip aš dar ir fotkint nemoku
suprantu tiktai tiek, kad man "triesk..." spalva nipatinka, vat jei butu kitas fonas...arba eik i fotografu kursus
QUOTE(sobieska @ 2009 05 06, 21:26)
suprantu tiktai tiek, kad man "triesk..." spalva nipatinka, vat jei butu kitas fonas...arba eik i fotografu kursus
šiaip ten auksas neva dar patryntas berods ir ochros buvo, nu jo trystelėta
Masa -ogo kaip cia interesnai...Nieko nesupratau kaip ten padaryta, bet grazu labai
Papildyta:
O cia as dar puodo pabaigoj su savo pakaba pasivaidensiu...Tinka visai mano odiniam svarkeliui
O cia nors ir nedekupazas bet parodysiu kaip buna kai nesigauna dekupazas..dariau anytos buteli gerus 4 kartus ir nieko taip ir nepadariau ..atvaziavo sesuo ir va... nutape..Dabar jau gaila anytai atiduot
Papildyta:
O cia as dar puodo pabaigoj su savo pakaba pasivaidensiu...Tinka visai mano odiniam svarkeliui
O cia nors ir nedekupazas bet parodysiu kaip buna kai nesigauna dekupazas..dariau anytos buteli gerus 4 kartus ir nieko taip ir nepadariau ..atvaziavo sesuo ir va... nutape..Dabar jau gaila anytai atiduot
aciu visoms uz pagyras ir patarimus as nebandziau dar tokio daikto kaip marmuro dazai gal reik isbandyt a taupykle su meskuciu ir saulegrazom labaiiiiiii miela. Laikrodis grazus Deltos dezutes spalvos kazkaip man ir keista ji pasirode spalva atsiprasau uz savo nuomones isreiskima, bet cia dalinames savo patarimais ir pastebejimais
QUOTE(violence @ 2009 05 06, 22:52)
šiaip ten auksas neva dar patryntas berods ir ochros buvo, nu jo trystelėta
nu gerai, tegul buna auksas
O meskio nuo uzrasu knygutes koks zvilgsnis pritrenkiantis, vnz.fain
QUOTE(urupeja2 @ 2009 05 06, 22:07)
a taupykle su meskuciu ir saulegrazom labaiiiiiii miela.
aciu
QUOTE(sobieska @ 2009 05 06, 22:29)
dekui
Zlata ir pakabos ir sesers ne dekupažas
Zlata labai grazus katinai
aciu vakar nespejau atsakyti i klausimus:
cia paprasta plevele, kaip skaidrem arba irisant spirale virseliams
cia kaklo papuosalo (karoliu) fragmentas as isdidinau butent gele kad geriau matytusi
o ka su tais dazais daryt
kazkas dar klause apie paskirti... na papuosalams, apurankems, sagems, segtukams i plaukus , dekupazintoms dezutems (prispandorinti su karstais klijais ir vualia), labai graziai priklijuot prie porcelianiniu indu baltu, pvz cukrines kokios... ant remeliu labai grazu (na siais atvejais geles mazesnes daryt...) ant buteliu irgi...
aciu vakar nespejau atsakyti i klausimus:
QUOTE(nieko @ 2009 05 06, 19:19)
Geras labai grazu.
o kokia cia plevele dedasi?
o kokia cia plevele dedasi?
cia paprasta plevele, kaip skaidrem arba irisant spirale virseliams
QUOTE(lebut @ 2009 05 06, 19:54)
Nerealiai gražu Čia gal segė?
cia kaklo papuosalo (karoliu) fragmentas as isdidinau butent gele kad geriau matytusi
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 06, 21:11)
Labai gražu
Mano manymu labai tokiam darbelio palengvinimui tiktų marmuro dažai
urupeja2
Mano manymu labai tokiam darbelio palengvinimui tiktų marmuro dažai
urupeja2
kazkas dar klause apie paskirti... na papuosalams, apurankems, sagems, segtukams i plaukus , dekupazintoms dezutems (prispandorinti su karstais klijais ir vualia), labai graziai priklijuot prie porcelianiniu indu baltu, pvz cukrines kokios... ant remeliu labai grazu (na siais atvejais geles mazesnes daryt...) ant buteliu irgi...
QUOTE(Maša @ 2009 05 07, 07:27)
Na pati nesu bandžiusi, tiesiog mačiau kas gaunasi su jais ir maždaug kaip tai daroma. Reikia pripilti kokių norima spalvų marmuro dažų (nepamenu į vandenį ar kur,galiu usžinoti jei ką domina tiksliau), tada į tą indą kišamas daiktas kurį norima nuspalvinti jais ir ištraukiama, jis pasidengia tų dažų plėvele. Na nufotrkinsiu šiandien pvz. kas daryta su jais ir idėsiu kaip atrodo. Bent jau iš foto, atrodo labai panašus efektas kaip tavo naujojo darbelio lapų, bet sakyčiau gal būtų mažiau darbo, ar tiesiog paįvairinimui pakeitimui panaudoti. Tikiuosi aiškiai parašiau nu ir gal ne visi ne į temą
O kaži kur Ingusia31 dingo???