o man labai gražūs daikčiukai su meškinais
urupeja2, man meskiai labai patiko
shrekiuke, žalia meile tvirtai įsimylėjau katiną, ūsais laiką matuojantį...Ir jo žalias akis, ir rėmo žalumą... (Ingusia, žinau, žinau...na, nors kartą leisk tylomis prasmukti su šia meile...)
Vis sugrįžtu ir sugrįžtu jo pažiūrėti, mirkteliu žaliu mirksiuku ir...na, labai jau jis patinka Toks piliosopinis laikrodukas...tiksintis paukšteliui aukso vertės laiką...Nors...šis rainas egzempliorius, panašu, ne grobuoniškos prigimties, draugingas toks
urupeja2, gražūs darbai, tik gal agresyvokas fonas...
Vis sugrįžtu ir sugrįžtu jo pažiūrėti, mirkteliu žaliu mirksiuku ir...na, labai jau jis patinka Toks piliosopinis laikrodukas...tiksintis paukšteliui aukso vertės laiką...Nors...šis rainas egzempliorius, panašu, ne grobuoniškos prigimties, draugingas toks
urupeja2, gražūs darbai, tik gal agresyvokas fonas...
urupeja grazus meskuciu remeliai ir komodele
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 06, 12:11)
gerai kad ir idejo,nes grazi pakaba gavos
Kai viska paryskinau, tai gal ir nieko, nes siaip ji tokia blankesne, teko kaip mozaika sudeliot gelytes i vieta
o kur tuos burbuliukus perkat ant pakabu?
Labai simpatiškų "pribumbasų" pakabėlėm ir ne tik yra "im deco". Kartais maksimoj perku per nuolaidas (prisipirkau paukščiukų ir zuikių-kiaušinių)...Buvo tokių drugelių metalinių (vis pasiknisu kai nuolaidos)...O toliau fantazuoju...
QUOTE(sobieska @ 2009 05 06, 12:00)
Labai nervavo sita servetele, reikejo kuom skubiau ja panaudoti , mat ja per klaida idejo vietoj kitos man norimos. Gyvenime pati nebuciau tokios pirkusi...va kokia gavosi pakaba
Nagi liuks pakaba gavosi.. ..Ir servetėlė visai graži..turėtum jos dabar atsiprašyti.. ..nes tikrai pakaba graži gavosi..
dezute smulkmenelems
mamai mamos dienos proga
mamai mamos dienos proga
QUOTE(Salne @ 2009 05 06, 13:37)
Nagi liuks pakaba gavosi.. ..Ir servetėlė visai graži..turėtum jos dabar atsiprašyti.. ..nes tikrai pakaba graži gavosi..
Nu bet ir prisiknisau prie jos prie dezes kartais tiek nesedziu, kiek prie tokios pindikliuskos