tiesa, čia naudotas dovanų popierius, tad savikaina šio proketėlio yra minimali, tik pašveisti teko nemažai ir kojos perdžytos baltai,
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 04, 23:48)
štai visoms apie stalus galvojančioms siūlau nenusismulkinti su motyvais , ir nebijoti, aišku pietų ažuolinio stalo negadinkite, bet tokį kaip mano nuotraukoje , seną, rusišką laisvai galit pamėginti be baimės, čia lakuota jachtiniu laku , koku tris kartus. Niekas jo nesaugo, pas tėvus sode stovi ir puikiai laiko, jau treti metai.
Laaabai atrodo O tas jashtinis lakas nepadelto (kokios jis firmos )
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 05, 00:23)
tiesa, čia naudotas dovanų popierius, tad savikaina šio proketėlio yra minimali, tik pašveisti teko nemažai ir kojos perdžytos baltai,
Sauniai atrodo, o kiek pamenu to stalo ir kedziu pavirsius tikrai ne dovanele, isivaizduoju, kad buvo ka veikt. Pasikartosiu, labai savitai graziai atrodo.Pagarba
Dziuga fainuoliska dezute
Ritux, aciu, issamu aprasyma 11 psl paskaityk
O is kur jus tokiu visokiausiu serveteliu randat?
Ačiū visoms, kam patiko Kas kada turite kritikos, labai laukiu
Pabandžiau papuošalus ir aš padaryt čia vieną dieną
Auskarai tinka visoms, o va apyrankėlę nusipirkau internetu mažutę Tinka tik panelytei. Tie auskarai nuostabiai juodaplaukei mėlynakei, tiesiog neįtikėtinai.
Pabandžiau papuošalus ir aš padaryt čia vieną dieną
Auskarai tinka visoms, o va apyrankėlę nusipirkau internetu mažutę Tinka tik panelytei. Tie auskarai nuostabiai juodaplaukei mėlynakei, tiesiog neįtikėtinai.
Labai dailūs papuošaliukai, auskariukų kraštai gražiai sutvarkyti
O štai mano romantiškoji komodėlė papuošalams
[quote=estetė,2009 05 05, 10:52]
4u:
Labai daili komodele, as niekaip nesumastau ka su tom orhidejom, o cia puikiai. Tik man siek tiek per ryskus seseliukas zalias...
4u:
Labai daili komodele, as niekaip nesumastau ka su tom orhidejom, o cia puikiai. Tik man siek tiek per ryskus seseliukas zalias...
Dziuga+, nepriekaistingai nuostabus papuosalai, si servetele puiki
Estete, graziausia komoda kokia esu macius
Estete, graziausia komoda kokia esu macius
Estete, visi darbeliai tokie švelnūs ir jaukūs
Įspūdį paliko Mašos ir Džiugos papuošaliukai - po balioną kiekvienai
Visų darbelių jau neišvardinsiu, bet tikrai kasdien atrandu kažką gražaus
O štai čia mano dėžutė mamai (mamų dienai dariau, bet tik dabar įkeliu )
Įspūdį paliko Mašos ir Džiugos papuošaliukai - po balioną kiekvienai
Visų darbelių jau neišvardinsiu, bet tikrai kasdien atrandu kažką gražaus
O štai čia mano dėžutė mamai (mamų dienai dariau, bet tik dabar įkeliu )
QUOTE(estetė @ 2009 05 05, 10:52)
Estete, tik nesupyk, bet man tas seselis aplink visa motyva nesiziuri, nors tu ka...butu fantastiska komodele...bet ir padirbejai is peties
Papildyta:
QUOTE(Tina Les @ 2009 05 05, 11:40)
Graziai paguldei "bobas su tulpem" ir geletas pagrindas pats tas...vel kimbu prie seseliu ...kazkokia bjauri siandien...skauda saules nubuciuotas lupas, gal todel
QUOTE(sobieska @ 2009 05 05, 11:54)
Graziai paguldei "bobas su tulpem" ir geletas pagrindas pats tas...vel kimbu prie seseliu ...kazkokia bjauri siandien...skauda saules nubuciuotas lupas, gal todel
Nieko baisaus Gali kibti - pastabos man tik i nauda, nes dar labai nedaug darbeliu esu padariusi ir gal nevisada teisingai parenku spalvas Bet realybeje seseliai svelniau ziurisi, kai bendras vaizdas yra