masa dekui raideles tai klijuotos,tokios pustos,kaip lipdukai tokie guminiai ale tokie
sobieska po kolkas ji pas mus ant lentynos kaip paveiksliukas stovi laukiam kada i darzeli eisim tada nesimes,girsimes
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 30, 12:37)
Kokia grazi Gal gali isduoti paslapti kur tuos priedelius gauni prie pakabu, siuo atveju gelyte ta?
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 04 30, 13:02)
Kokia grazi Gal gali isduoti paslapti kur tuos priedelius gauni prie pakabu, siuo atveju gelyte ta?
aciu o gelytes artmanijoj pirkau
Ačiū visoms už vakarykščius komplimentus babūlei, nors, iš tiesų ji nelabai verta jų.. darbelis nedžiugina dėl techninių dalykų... , kurių nuotraukoj nesimato...
va kas smagiai gavos , tai pasendint babukės celiulitines leškutes dvikomponenčiu "skilęs kiaušinio lukštas" buvau nusipirkus , kai mažai ką nutuokiau apie dekupažą ir tik dabar pritaikiau, nes skyla labai smulkiai
estete, idėja joje laikyti saldainius superinis dietos planas nors , vyras kai pamatė dėžutę, klausė, ar čia ne Algirdas Mykolas , sakau, ką nematai, kad čia Pamela???
Džiuga+ labai orginali, neįprastai graži daiktadėžė ir rėmeliai labai labai man ta servetėlė labai patinka
Mamuk Indriuk labai visada viską iki menkiausių smulkmenų suderini ir apgalvoji kokia graži ir išbaigta pakabėlė, tikrai nevalia tokio grožio uždengti drabužiu
kandi labai faini padėkliukai tokie vyriški, noris ant jų viskio stiklinė pastatyt
va kas smagiai gavos , tai pasendint babukės celiulitines leškutes dvikomponenčiu "skilęs kiaušinio lukštas" buvau nusipirkus , kai mažai ką nutuokiau apie dekupažą ir tik dabar pritaikiau, nes skyla labai smulkiai
estete, idėja joje laikyti saldainius superinis dietos planas nors , vyras kai pamatė dėžutę, klausė, ar čia ne Algirdas Mykolas , sakau, ką nematai, kad čia Pamela???
Džiuga+ labai orginali, neįprastai graži daiktadėžė ir rėmeliai labai labai man ta servetėlė labai patinka
Mamuk Indriuk labai visada viską iki menkiausių smulkmenų suderini ir apgalvoji kokia graži ir išbaigta pakabėlė, tikrai nevalia tokio grožio uždengti drabužiu
kandi labai faini padėkliukai tokie vyriški, noris ant jų viskio stiklinė pastatyt
versus aciu man tavo darbeliai taip pat imponuoja
sveikos mergytes.
Labai labai grazus visu darbeliai o ypac istrigo padekliukai ir Pinavijos remelis. Ar tik ne tu darei tuos dziazovus vazonus? nu istrige man jie...Nr 1
Labai labai grazus visu darbeliai o ypac istrigo padekliukai ir Pinavijos remelis. Ar tik ne tu darei tuos dziazovus vazonus? nu istrige man jie...Nr 1
QUOTE(Gema 2 @ 2009 04 30, 18:28)
sveikos mergytes.
ačiū, džiazai mano
QUOTE(baltė @ 2009 04 30, 19:36)
Linkiu visoms gero laiko su teptuku rankoje, gražių darbelių arba tvarinukų (sobieskos žodelis )...
o ko cia taip,kur sobieska dingo?
Nu labai gražūs darbeliai mergytės Negalėčiau nei vieno išskirti, ir rėmeliai su švyturiais, ir padėkliukai "ne tik kavai ir arbatai", ir pakabėlė, ir kitas rėmelis, ir... atleiskite jei kurios darbelio nepaminėjau, labai labai patiko
Pasirodau ką padariau savo mamukui
pirma mano lėkštė ir pirmas bandymas ant stiklo
Papildyta:
Sobieska į sodybą ko gero išlėkė, kažką buvo minėjusi, jug ilgasis savaitgalis
Pasirodau ką padariau savo mamukui
pirma mano lėkštė ir pirmas bandymas ant stiklo
Papildyta:
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 30, 18:42)
o ko cia taip,kur sobieska dingo?
Sobieska į sodybą ko gero išlėkė, kažką buvo minėjusi, jug ilgasis savaitgalis
Jenifer: kas čia per paveiksliukas (niu iš ko)...