Šiaip ir aš tokia, man visur viskas turi gautis greitai(nu ne visai visur ) ir gerai (čia jau visur ). Bet va pamačiau netyčia dekupažuotą rėmelį, be galo patiko, jau kursuose apsiseiliojusi klijavau servetkas. Kažkaip tikrai radau savo, man tai tolygu meditacjai
o man tai ir visai greitai cia viskas gaunasi... as irgi noriu greit ir graziai ir originaliai. Siaip dar prie viso to prideciau, kad ir pigiai, tik kad ne taip pigiai cia einasi
Gabii, tos dvi pakabytės liuks Man kažkaip vis dar nesigauna taip pilnai apdekoruot gražiai pakabą Kažkaip neišmąstau, ką veikt su ta servetėle, kad gražiai visą pakabą apklijuot
sveikutes... na va, reikia ir man savo vakarinius sedevrus istraukti bandziau pirma karta dekoruoti remelius, kazkaip daug sunkiau gaunasi, nei tikejausi
zilee, man gražu. Tik gal vestuvinės nuotraukos į taip dekoruotą rėmelį asmeniškai nedėčiau. Bet šiaip, man - be priekaištų. Antras rinkinukas irgi gražus, pinky toks O aplink gėlytes čia lyg baltumas, kas tai?
zilee, man gražu. Tik gal vestuvinės nuotraukos į taip dekoruotą rėmelį asmeniškai nedėčiau. Bet šiaip, man - be priekaištų. Antras rinkinukas irgi gražus, pinky toks O aplink gėlytes čia lyg baltumas, kas tai?