QUOTE(Jennifer @ 2009 04 29, 13:47)
balte per sendinimo kusus aš dariau rėmelį su rugiagėlėmis, gali pažiūrėti kaip atrodo sendintas dvikomponenčiu, įtrintas porporina aukso spalvos
Ačiukas, gražu ir sendinta, na, bet dabar nesendinsiu, nes gi bus kaip kopija. Aš gėlyčių visokių taip pat nesu mėgėja, bet čia pagal dukrytės varduką tos gėlytės.
Ai, iš viso kažkaip tie komentarai...
Sakytų, kad motyvas matytas, o ne darbas matytas, tai būtų daugiau tiesos... Tai paskui nemalonu... Aš nesu niekada lankiusis nei lenkiškame, nei rusiškame auksarankių 'saite' ir nuo nieko nesu kopijavus ir nelabai norėčiau to daryti. Ateity, jei turėsiu dar ką dekoruoti šia technika, tai spausdinsiu motyvus ir tikimybė kažką nukopijuot bus minimali. Be to ir su tapyba nesu susipykus, ir trafaretus naudoju... Na, bet kartais nesinori pritapinėt ir taip būna perkrauta servetėlė... Tai vadinasi visiai neturiu skonio ir nemoku dirbti šia technika? Ar būtina visada ilgiau pasėdėt? Dekupažas iš viso nėra menas ar superkūryba... Tai dekoravimo technika (čia mano nuomonė). Sorry, kažkaip nesusilaikiau