Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbelių parodelė

Butelaitis, vakar paskubom padarytas ir padovanotas

user posted image
Papildyta:
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 23, 13:41)

Abu darbai thumbup.gif , bet remelis tai superinis blink.gif wub.gif
Atsakyti
shrekiuke, labai grazus remelis thumbup.gif
Atsakyti
Amura, waw, koks grožis, ir dar sakai paskubomis? bigsmile.gif
Atsakyti
amura, butelaitis liuksiskas thumbup.gif
Bet shrekiukes remelis, tai ploja.gif karsta.gif , kaip Bite sako - neapysakojamo grozio mirksiukas.gif labai grazu, jau ir man tokiu reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jakata: 23 balandžio 2009 - 12:14
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 23, 14:09)
Amura, waw, koks grožis, ir dar sakai paskubomis?  bigsmile.gif

4u.gif paskubom, nemegstu paskubom, bet vakar deja teko blush2.gif ir dzioinau dar su plauku dziointuvu smile.gif
Atsakyti
shrekiuke, o man tas aguonų išdėstymas - jėga thumbup.gif
Antraip būtų primityvu...dabar gi savo vaizduotėje po Tavo lėkšte lotuliukas.gif ...guliu pievoje...aguonos palinkę žiūri, drugiai sparneliais plazdena, o virš visko - vasariško dangaus begalybės galybė, tylos auksas, nes tik gerai pasvertas žodis vertas ištarimo mirksiukas.gif, ko ir linkiu visoms drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Boružėlės...subtilu kaip ax.gif ...patinka Tavo darbai... wub.gif
estete, užmanymas labai labas, tema aktuali...gal trupučiuką norėtųs prigesinti hamaką ir kuo nors (akmenėliais, kriauklelėmis, pvz.) suardyti kompoziciją vienoje linijoje...Daug tapybos, sveikintina thumbup.gif
Amura, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 23 balandžio 2009 - 12:21
QUOTE(bite @ 2009 04 23, 12:16)
shrekiuke, o man ts aguonų išdėstymas - jėga thumbup.gif
Antraip būtų primityvu...dabar gi savo vaizduotėje po Tavo lėkšte lotuliukas.gif ...guliu pievoje...aguonos palinkę žiūri, drugiai sparneliais plazdena, o virš visko - vasariško dangaus begalybės galybė, tylos auksas, nes tik gerai pasvertas žodis vertas ištarimo mirksiukas.gif, ko ir linkiu visoms  drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Boružėlės...subtilu kaip ax.gif ...patinka Tavo darbai... wub.gif
estete, užmanymas labai labas, tema aktuali...gal trupučiuką norėtųs prigesinti hamaką ir kuo nors (akmenėliais, kriauklelėmis, pvz.) suardyti kompoziciją vienoje linijoje...Daug tapybos, sveikintina thumbup.gif
Amurathumbup.gif

ploja.gif kaip visada poetiškai, išsamiai, nėra ko ir bepridurti oro_buckis.gif
Atsakyti
srekiue tas remelis tai toooookssssssssssss nenusakoma,taip tyra grazu wub.gif wub.gif wub.gif
ir lekste,kaip estete sake dviem,taip ir matau mylimo akis blush2.gif man va thumbup.gif lekste
Atsakyti
Shrekiuke..Labai labai labai.. 4u.gif ..Toks jausmas, kad ir tos aguonos gyvos ir drugeliai skraido..ir tos boružės ropinėja.. bigsmile.gif

Estetes darbelio kažkaip tai aš nematau.. g.gif ..Jau pamačiau...nu romantiškas toks..ir jaukus.. ax.gif

QUOTE(bite @ 2009 04 23, 13:16)
<...> nes tik gerai pasvertas žodis vertas ištarimo mirksiukas.gif

Aukso verti žodžiai.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 23 balandžio 2009 - 12:35
Labai ačiū dar kartą smile.gif malonu, kad jums patiko. Šis rėmelis skirtas mano dukrytei, yra labai graži fotkė, kai ji stovi pievoj, tai čia kaip ir pratesimas. Ačiū dar kartą visoms.
Atsakyti
Man labai grazu ir remelis ir lekste. Abu neperkrauti ir tokie subtiliai zavingi darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 23, 12:41)

wub.gif sitas daiktas nuplauna viiiiiisas tavo nuodemes lotuliukas.gif Tikrai grazuuu...
Atsakyti