QUOTE(bite @ 2009 04 28, 11:57)
Jennifer,
pagal tai, ką mačiau, tai antras sluoksnis, manau, nebuvo labai storas...juk skeldėjimas nestambus...Ir dar...Gal ne tiek svarbu, nuo ko priklauso trūkio charakteris labiau - nuo pirmo ar antro sluoksnio...juk tai - reakcija, ir tepkim antrąjį kaip norim storai, bet jei pirmasis bus plonas, kas dalyvaus reakcijoj? Vadinasi, viskas dar priklauso nuo santykio. Panašiai kaip vienkomponentis...tepkim patį laką storų storiausiai, tačiau jei dažo bus mažai, skeldėjimas bus smulkus...Vadinasi, reikia rasti optimalų abiejų reakcijoje dalyvaujančių komponentų santykį.
Dėl aliejinio įtrynimo...O kas gi čia blogo, kad tai įsigysi? Pakanka mažo rinkinuko, ir turėsi visiems gyvenimo atvejams, tik labai rekomenduočiau rusų gamybos aliejinius dažiukus...kiek mačiau kitokių, spalvos tokios nenatūralios...
O tie rusiški...visai šalia, ranka paduot...
tikrai storas buvo... visą mažąjį buteliuką būtų gaila supilti, nu bet tikrai storai, kaip pusė piršto
Pirmas šiek tiek plonesnis, bet irgi plaukė normaliai, juk skaitau ką parašote, daug darbo idėjau į tą arbatinę, tai jau kaip ir negailėdama tepiau, kad tik būtų gražu
Aliejinius dažiukus nusipirksiu, o tuos kur rekomenduojate, rusiškus, kurioje parduotuvėlėje rasti? meno mūzoje ar kokioje raštinės prekių? Vilniaus gatvėje tokioje kažkada buvau. Aš dar galvoju gal man geriau kokius kelis atspalvius pirktis, kokį auksinį, sidabrinį, pilką, chaki ir rusvą,