versus suprantu tave,bet paziurek tai kitu kampu,jei kopijuoja vadinas darbas isties puikus ,pagarba violencei,kad neslepe jog tai kopija,bet turiu pastebet orginalas kelia didesni ispudi
QUOTE(versus* @ 2009 04 27, 09:33)
Violence, dėžutė buvo mano nenoriu vėl plėtoti temos apie kopijavimą ir palgijavimą, juolab, kad pati rašai, kad dėžutę nukopijavai viskas ok šitoj vietoj, todėl patylėsiu, tik galiu pasakyt, kad nuotaikos tai man tikrai nepakėlė .... galit saktyt, kad servetėlės vienodos ir joks čia kopijavimas... bet sutikit, yra ne tik servetėlės, bet ir idėjos kaip jas panaudot...
čia orginalas :
čia orginalas :
Labai atsiprašau už sugadintą nuotaiką tikrai nenorėjau
Jūsų originalas milijoną kartų gražesnis
versus*, tavo darbai nerealūs, tad neišvegsi žavėjimosi ir kartojimų, tik gal ne visos prisipažins ir pasirodys. Tad neliūdėk
Kaip džiaugiuosi,kad tavo švyturio nebuvau mačius. Gal tada irgi nuliūdinau tave, nors tai tik servetėlės padiktuotas panašumas.
Kaip džiaugiuosi,kad tavo švyturio nebuvau mačius. Gal tada irgi nuliūdinau tave, nors tai tik servetėlės padiktuotas panašumas.
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 10:55)
versus*, tavo darbai nerealūs, tad neišvegsi žavėjimosi ir kartojimų, tik gal ne visos prisipažins ir pasirodys. Tad neliūdėk
As irgi norejau ta svyturi deti ant dezutes, bet pamacius jau padaryta darba, tikrai nesinorejo kartotis... Todel be problemu abu svyturiukus is tos serveteles pritaikiau ant remeliu... Rezultatas dziugina sirdi ir nieko nekopijavau. Todel manyciau, kad gali butu isvengt kopijavimo. Arba tiesiog nesigirti tokiu darbu.
P.s. cia kaip ir versus* palaikymas
visa savaitgali buvau dingus tai darbu darbeliu grozi iejus pamaciau..esu suzaveta visais jusu darbeliai..o kortine Indriuko tai is vis super.
ir as keliu savo penktaji darbeli ir rinksiuosi kuria is dvieju arbatiniu dovanoti mamai buciau dekinga, jeigu pasakytumet savo nuomone
priminimui pirmoji dezute
ir as keliu savo penktaji darbeli ir rinksiuosi kuria is dvieju arbatiniu dovanoti mamai buciau dekinga, jeigu pasakytumet savo nuomone
priminimui pirmoji dezute
innguta tos citusinines dezutres krasteliai kaip dera,tarytum tokie cukriniai,skanus
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 04 27, 11:01)
As irgi norejau ta svyturi deti ant dezutes, bet pamacius jau padaryta darba, tikrai nesinorejo kartotis... Todel be problemu abu svyturiukus is tos serveteles pritaikiau ant remeliu... Rezultatas dziugina sirdi ir nieko nekopijavau. Todel manyciau, kad gali butu isvengt kopijavimo. Arba tiesiog nesigirti tokiu darbu.
QUOTE(innguta @ 2009 04 27, 11:03)
visa savaitgali buvau dingus tai darbu darbeliu grozi iejus pamaciau..esu suzaveta visais jusu darbeliai..o kortine Indriuko tai is vis super.
Žiūriu tu irgi atradusi kažką savo..ir turi jau savo stiliuką...Ir taip viskas, bent jau man nematyta.. ..Abi arbatinės gražios.. ..O dovanočiau galbūt tą, kuri labiau prie virtuvės tiktų.. ..Kokios spalvos ten vyrauja..maždaug ir bandyčiau derinti, kuri ten labiau derėtu.. ..Nu labai gražu..
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 27, 09:42)
versus suprantu tave,bet paziurek tai kitu kampu,jei kopijuoja vadinas darbas isties puikus ,pagarba violencei,kad neslepe jog tai kopija,bet turiu pastebet orginalas kelia didesni ispudi
ačiū dekupaže su naujokė ir tikrai dar pakankamai žalia, todėl, iš kitos pusės pagalvojus, smagu, jei mano darbas galėjo būti įkvėpimo šaltiniu
QUOTE(violence @ 2009 04 27, 09:50)
viskas ok Violence nieko asmeniško, tik išsakiau savo poziciją
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 09:55)
Lachese ačiū o su švyturiu taigi ten visai kita istorija ,- aš pati Tau jį parodžiau, o ir jie skirtingi visai....
kopijavimo tema išsemta,- jokių daugiau komentarų ar kalbų apie tai visoms kūribingos, šiltos ir gražios savaitės
versus tu labai gera naujoke kitomtik pavydet tavo darbu grozio kas bus toliau
Innguta labai saunios ir skanios arbatinės Abi Bet jei jau rinktis reikia, sau jamciau pirmaja
QUOTE(innguta @ 2009 04 27, 11:03)
turbut isproteciau, jei reiktu paciai issirinkt, nu tokios jau fantastiskos abi, tai nai, nai, nai...duok mamai paciai issirinkt, itariu, kad pasiims abi
Aplamai visu savaitgaliniai darbeliai grazus, negaleciau nei vienos isskirt, visi savitai grazus...tik versus drugeline dezute vel gan jautriai suvirpino sirdele-nu tokia grazute
o as savaitgali savo sodybos pieva "dekupazinau" gelemis, o dabar lipdau brolius meskinus ant dezes, na su sitais tikiuosi artimiausiomis dienomis pasirodysiu, jei niekas nesutrugdys