dovana vyriskiui megstanciam zaist pokeri,pokerio kortu dezute
Dėkoju visoms už patarimus, nieko daugiau ir nedarysiu šiai dėžutei.
Kiek šaunių darbelių
Mayami bandymas tikrai vykęs
kvartetas
Irine, gerai padirbėjai
Ingusia31 smagi ir dėžutė ir segė. Kaip gavosi tokios kontrastingos spalvos? Ar čia buvo tokia servetėle, ar kaip?
violence padėklas tikrai nuostabus, iš seno tapo naujas. Sąsiuvinis super. o dėžutė, kaip rašei nors ir nukopijuota, bet labai šauni, vasariška.
Jennifer vazonas subtiliai gražus, nuostabus. Porceliano pirmas bandymas
gyvatele gražu. O čia gal pritapytos gėlės?
cordi lempa superinė
baltė iš kur tiek kantrybės? Labai kruopštus darbelis
Mamukas Indriukas vyriška dėžutė rimta, super
Kiek šaunių darbelių
Mayami bandymas tikrai vykęs
kvartetas
Irine, gerai padirbėjai
Ingusia31 smagi ir dėžutė ir segė. Kaip gavosi tokios kontrastingos spalvos? Ar čia buvo tokia servetėle, ar kaip?
violence padėklas tikrai nuostabus, iš seno tapo naujas. Sąsiuvinis super. o dėžutė, kaip rašei nors ir nukopijuota, bet labai šauni, vasariška.
Jennifer vazonas subtiliai gražus, nuostabus. Porceliano pirmas bandymas
gyvatele gražu. O čia gal pritapytos gėlės?
cordi lempa superinė
baltė iš kur tiek kantrybės? Labai kruopštus darbelis
Mamukas Indriukas vyriška dėžutė rimta, super
Labas rytelis, Mamukas Indriukas pasikeitė avatarą, nebepažįstu Bet jau kokia superinė dėželė Pasakok daba rgreitai, kur motyvą tokį radai, dėželę, kaip darei, nes maniškis tai iš klumpių išvirstų tokią gavęs (bandyčiau versti)
Dėkui mergytės už pastebėjimus, šiltus žodžius, tikrai labai malonu, (nors prie ko prikibti tai pati rasčiau)
Dėkui mergytės už pastebėjimus, šiltus žodžius, tikrai labai malonu, (nors prie ko prikibti tai pati rasčiau)
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 27, 08:07)
Labas rytelis, Mamukas Indriukas pasikeitė avatarą, nebepažįstu Bet jau kokia superinė dėželė Pasakok daba rgreitai, kur motyvą tokį radai, dėželę, kaip darei, nes maniškis tai iš klumpių išvirstų tokią gavęs (bandyčiau versti)
jo biski sukuosena meginu pakeist paveiksliuka radau per interneta,per google ivedziau playing card,arba poker ir per vaizdus ieskojau tokiu maciau dezuciu ir pas ziizdeco pirkt, tik as ta dezutes uzsegima keiciau is artmanijos pirkau kortas ir pokerines tikros,plastikines
OJ Mamukas indrukas Mūsų skonis labai sutampa mano kortinė, kuri pradėta daryti prieš mėn, bet niekaip nesulaukia užbaigimo, labai panaši Žiūriu skoniai panašūs Labai dailiai padaryta tavo kortinė.
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 27, 09:44)
OJ Mamukas indrukas Mūsų skonis labai sutampa mano kortinė, kuri pradėta daryti prieš mėn, bet niekaip nesulaukia užbaigimo, labai panaši Žiūriu skoniai panašūs Labai dailiai padaryta tavo kortinė.
aciu bus smalsu pamatyt tavaja
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 27, 03:16)
Wow.. ..Ot auksinės rankos ir auksinės mintys pas merginą..Super.. ..Visgi spausdinti paveiksliukai duoda savo šarmo..
Sveikos
Mamukas Indriukas, kada tu miegi, iki išnaktų dirbai, o ryte vėl SM dėžutę jau pagyriau tavo namučiuose, kur taip skaniai kvepia arbata
Jei norėsi, visada rasi prie ko prikibti, kaip sakoma tobulumui ribų nėra bet man tavo vazonas labai meniškas ir tikrai matosi, kad darbeliai vis gražesni, dailesni, įdomu bus pamatyti darbus po kelių mėnesių
Mamukas Indriukas, kada tu miegi, iki išnaktų dirbai, o ryte vėl SM dėžutę jau pagyriau tavo namučiuose, kur taip skaniai kvepia arbata
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 27, 08:07)
Jei norėsi, visada rasi prie ko prikibti, kaip sakoma tobulumui ribų nėra bet man tavo vazonas labai meniškas ir tikrai matosi, kad darbeliai vis gražesni, dailesni, įdomu bus pamatyti darbus po kelių mėnesių
QUOTE(Salne @ 2009 04 27, 09:55)
Wow.. ..Ot auksinės rankos ir auksinės mintys pas merginą..Super.. ..Visgi spausdinti paveiksliukai duoda savo šarmo..
aciu tas tiesa kai spauzdinimgali kazka idomesnio primastyt gali,serveteliu ir yra labai graziu,tik buna koks bumas ir visos ta pacia as dabar serveteles praktiskai tik krasiukams o jei dar kokia savo seimynine foto uzdekupazini,ei koki mena galima padaryt
Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 27, 09:59)
Sveikos
aciu ai mane mokslai taip ismokino,kaip armijoj beveik mazai miego as dar diploma darau nesiskundziu speju kuo daugiau uzsiemes tuo labiau speji,plius dekupazas man kaip relaksas,net nepastebiu kaip isausta 4ryto
Mamukas Indriukas v- va del to tu man ir nebepatinbki:))) nes jau taip savas stilius, kad dabar reikia gerai galva pasukt ka cia uzdet:)
QUOTE(violence @ 2009 04 25, 10:52)
Violence, dėžutė buvo mano nenoriu vėl plėtoti temos apie kopijavimą ir palgijavimą, juolab, kad pati rašai, kad dėžutę nukopijavai viskas ok šitoj vietoj, todėl patylėsiu, tik galiu pasakyt, kad nuotaikos tai man tikrai nepakėlė .... galit saktyt, kad servetėlės vienodos ir joks čia kopijavimas... bet sutikit, yra ne tik servetėlės, bet ir idėjos kaip jas panaudot...
čia orginalas :
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 27, 02:16)
Mamuk Inkdiuk sužavėta dėžutės
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 27, 09:03)
aciu tas tiesa kai spauzdinimgali kazka idomesnio primastyt gali,serveteliu ir yra labai graziu,tik buna koks bumas ir visos ta pacia as dabar serveteles praktiskai tik krasiukams o jei dar kokia savo seimynine foto uzdekupazini,ei koki mena galima padaryt
( mažesnė tikimybė, jog darbas įgys antrininką )
Mamukas Indriukas -super, labai gražu ir originalu